• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:20Güneş 06:47Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:31Yatsı 20:52
    • 20°C Kocaeli
    • 19°C İstanbul
    • 22°C Ankara
    • 17°C Rize
  • BIST: 9079.97 3.10
  • Altın: 2302.487 1.17
  • Dolar: 32.3176 0.25
  • Euro: 35.0997 0.08

Bilic’ten Galatasaray’a Gönderme

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, 5-1 galip geldikleri Kasımpaşa maçının ardından, “Umarım yarın Galatasaray 3 puan alamayacak ve biz daha da avantajlı olacağız" dedi.Ligin 27. haftasında Beşikt...
Bilic’ten Galatasaray’a Gönderme

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, 5-1 galip geldikleri Kasımpaşa maçının ardından, “Umarım yarın Galatasaray 3 puan alamayacak ve biz daha da avantajlı olacağız" dedi.

Ligin 27. haftasında Beşiktaş’ın Kasımpaşa’yı deplasmanda 5-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, "İyi bir maç kazandık. Çok iyi bir sonuç aldık. Zemin çok iyiydi. Kazanmayı hak ettik. İlk yarının son birkaç dakikasında baskı yedik. O baskının ardından maçın dönüm noktası Motta’nın attığı goldü. Sonrasında kırmızı kart gördüler. 4. golü attık ve sonrasında farkı açtık. Yapmamız gerekeni yaptık. Oynadığımız oyundan ve attığımız 5 golden dolayı mutluyuz” açıklamasını yaptı.

"OLDUKÇA YÜKSEK BİR ŞANSIMIZ VAR"

Bir basın mensubunun, “Şampiyonluk şansınız ve 3 takımın şampiyonluk yüzdesi nedir” şeklinde sorduğu soruya Bilic, "Yüzdeler hakkında konuşmak istemiyorum. Şanslar eşit. Oynanacak daha çok maç var. Her maç zor. Sezon bu aşamasında garip sonuç alınabiliyor, ligin dengesi değişebiliyor. Bu Avrupa’da da böyle, Türkiye’de de. Önümüzde Fenerbahçe ve Galatasaray’ın oynayacağı maçlar var. Biz önümüzdeki maça konsantre olacağız. Oldukça yüksek bir şansımız var diyebilirim, şampiyonluk için. Umarım yarın Galatasaray 3 puan alamayacak ve biz daha da avantajlı olacağız. Önümüzde zorlu maçlar var ama biz en iyi şekilde bu işin içinden çıkacağız” yanıtını verdi.

"ÖNDER ÖZEN’E KASIMPAŞA’DA İYİ ŞANSLAR DİLİYORUM"

“Bu maç Önder Özen - Slaven Bilic maçı değildi” diyen deneyimli çalıştırıcı, “Bu bir tenis maçı da değildi. Bu Beşiktaş ile Kasımpaşa arasında oynandı. Önder Özen’e Kasımpaşa’da buradaki geleceğiyle alakalı iyi şanslar diliyorum. Beşiktaş Teknik Direktörlüğüne gelmemde kendisinin büyük bir katkısı var. Kendisine minnettarım. Değerli ve akıllı bir futbol adamı. Sahip olduğu futbol donanımıyla burada başarılı olacaktır. Maçın da 5-1 olacağını düşünmedim ama kazanma şansımızın yüksek olduğunu biliyordum. Kasımpaşa bu sene iyi değil. Potansiyellerinin altında oynuyorlar. Son 2 sezonda onlarla oynadığımız bütün maçları kazandık. Onlarla oynadığımız maçların belirli bölümlerinde pek de kolay gitmedi işler” diye konuştu.

"GÜNAY HEM POTANSİYELİ YÜKSEK HEM DE ÇALIŞKAN BİR KALECİ"

Slaven Bilic, kaleci Günay’ın iyi bir oyun çıkardığını ifade ederek, "Günay’ı kiralık olarak göndermemizin tek sebebi onun potansiyelinin çok iyi olduğunu bilmemizdendi. Onun maç ritmini yakalamasını istiyorduk. Bu sezon da ligin ikinci yarısı için onu burada tutmak benim kararımdı. Devre arasında onunla yaptığım konuşmamda burada kalmasını istediğimi söylemiştim. Tolga ve Cenk’in sakatlığı ile birlikte bu şansı çok iyi kullandı. Günay hem potansiyeli yüksek hem de çalışkan bir kaleci ve bu bizi çok memnun ediyor” dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim