• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:31Güneş 06:06Öğle 13:07İkindi 16:54Akşam 19:59Yatsı 21:28
    • 23°C Kocaeli
    • 23°C İstanbul
    • 25°C Ankara
    • 22°C Rize
  • BIST: 9645.02 -0.50
  • Altın: 2416.205 -0.73
  • Dolar: 32.5833 0.30
  • Euro: 34.8133 0.43

Beşiktaş’ta Zemin Endişesi

Beşiktaş-Club Brugge maçının oynanacağı Jan Breydel stadının zemini endişeye sebep oldu. Belçika’nın hava şartları nedeniyle zeminin sert ve bazı bölümlerinin toprak olduğu da gelen haberler arasında....
Beşiktaş’ta Zemin Endişesi

Beşiktaş-Club Brugge maçının oynanacağı Jan Breydel stadının zemini endişeye sebep oldu. Belçika’nın hava şartları nedeniyle zeminin sert ve bazı bölümlerinin toprak olduğu da gelen haberler arasında.

Dün Club Brugge maçı öncesi son çalışmasını karşılaşmanın oynanacağı Jan Breydel Stadı’nda yapan Beşiktaş büyük bir şok yaşadı. Antrenman için stada gelen ve zemine ayak basan Bilic ve öğrencileri zeminin sertliğinden ve çim sahanın kötü olması sebebiyle sitemde bulundu. Bu sorunu UEFA gözlemcisi ile de paylaşan Hırvat teknik adam ve Beşiktaşlı yöneticiler, bugün akşam oynanacak karşılaşma öncesi sahanın futbol oynamaya elverişsiz olması sebebiyle futbolcuları da yaşanacak herhangi bir sakatlığa karşı uyardı.

BEŞİKTAŞ’IN AVRUPA KARNESİ

Siyah-beyazlılar UEFA Avrupa Ligi’nde oynadığı futbol ve sergilediği performansla yüksek seviyedeki takımların bile korkulu rüyası haline geldi. En son Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Liverpool’u penaltılara giden maçta eleyen Beşiktaş, Avrupa Ligi öncesi Şampiyonlar Ligi eleme turunda da Arsenal’e korkulu dakikalar yaşatmış ancak şansının yaver gitmemesi sebebiyle Topçular’a elenmişti. Devler Ligi arenası eleme turunda ilk olarak Feyenoord’a konuk olan siyah-beyazlılar, deplasmanda rakibini 2-1 mağlup etmiş ve İstanbul’da yine rakibini 3-1 yenerek Hollanda ekibinin saf dışı bırakmıştı. Daha sonra Şampiyonlar 2. eleme turunda Arsenal ile eşleşen Bilic ve öğrencileri, ilk maçta İstanbul’da rakibiyle golsüz berabere biten maçın rövanşında İngiltere’de 1-0 mağlup oldu. Siyah-beyazlılar Londra’da Arsene Wenger’e korku dolu anlar yaşatmıştı. Arsenal’e karşı Emirates’te oynadığı futbolla rakiplerine adeta gözdağı veren Beşiktaş, mağlup olup elenmesine karşın İngiliz medyasından da övgü dolu sözler almıştı.

AVRUPA LİGİ’NDE MAÇ MAÇ PERFORMANS

Siyah-beyazlılar UEFA Avrupa Ligi’nde son 16 turuna gelene kadar grup aşamaları ile birlikte 8 karşılaşma oynadı. Bu 8 karşılaşmada 4 galibiyet 3 beraberlik 1 mağlubiyet alan Bilic ve öğrencileri, Avrupa Ligi’nde 9. ve 10. maçlarına Club Brugge karşısında çıkacak. Siyah-beyazlılar oynanan 8 karşılaşmada deplasmanda sadece Liverpool’a mağlup olurken, evinde oynadığı maçların ise tamamını kazanmış durumda.

BEŞİKTAŞ’IN BELÇİKA ŞANSI

Beşiktaş, tarihinde 4 kez karşılaştığı Belçika takımlarının hiçbirine mağlup olmadı. Siyah-beyazlılar bu maçlarda 2 beraberlik ve 2 galibiyetle sahadan ayrılan taraf oldu.

Club Brugge ise Türk takımlarıyla 3 kez karşılaşırken, sadece Galatasaray’ı mağlup edebildi. Belçika temsilcisi bu 3 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Brugge ayrıca bu sezon Avrupa’da oynadığı maçlarda hiç mağlubiyet yüzü görmedi.

SİYAH-BEYAZLILARDA 4 EKSİK

Beşiktaş’ta bugün oynanacak Club Brugge maçı öncesi 4 eksik bulunuyor. Sivasspor maçında sakatlanan Sosa ve Atiba’nın dışında uzun süredir sakatlıkları süren Milosevic ve İsmail Köybaşı bugün siyah-beyazlı takımdaki yerlerini alamayacak.

Öte yandan Beşiktaşlı futbolcu Veli Kavlak ise ceza sınırında. Veli, bu akşam sarı kart gördüğü takdirde Brugge’e karşı oynanacak olan İstanbul’daki rövanş maçında takımını yalnız bırakacak.

BEŞİKTAŞ’IN MUHTEMEL 11’İ

Siyah-beyazlı ekibin son 16 turu ilk maçında Belçika temsilcisi Club Brugge karşısına şu muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor:

“Cenk Gönen, Serdar Kurtuluş, Pedro Franco, Ersan Adem Gülüm, Opare, Gökhan Töre, Necip, Veli Kavlak, Olcay Şahan, Tolgay Arslan, Demba Ba.”

Club Brugge ile Beşiktaş arasında Brugge kentindeki Jan Breydel Stadı’nda TSİ 20.00’de başlayacak maçı İskoç hakem Craig Thomson yönetecek. Thomson’un yardımcılıklarını Francis Connor ve David McGeachie yapacak.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim