• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:20Güneş 06:47Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:31Yatsı 20:52
    • 20°C Kocaeli
    • 21°C İstanbul
    • 16°C Ankara
    • 16°C Rize
  • BIST: 8977.96 1.94
  • Altın: 2281.96 0.26
  • Dolar: 32.3217 0.25
  • Euro: 35.018 -0.28

Beşiktaş Maçı İçin İddialı Konuştu

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, pazar günü oynanacak Beşiktaş derbisinde tüm futbolcuların forma giymek istediğini belirterek, "İnşallah gülen taraf biz olacağız" dedi. Albayrak, Ra...
Beşiktaş Maçı İçin İddialı Konuştu

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, pazar günü oynanacak Beşiktaş derbisinde tüm futbolcuların forma giymek istediğini belirterek, "İnşallah gülen taraf biz olacağız" dedi.

Albayrak, Radyospor’da canlı yayına bağlanarak açıklamalarda bulundu. Pazar günü oynanacak ve şampiyonluk yolunda önemli bir viraj olan Beşiktaş derbisini değerlendiren Albayrak, "40 futbolcumuzun tamamı derbide oynamak istiyor. Tam anlamıyla kenetlendik" diye konuştu.

"ECEL TERLERİ DÖKTÜM"

Dün Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanan Sivasspor maçını değerlendiren Albayrak, "Dün rahat maç izleyeyim dedim, olmadı. 75. dakikadan sonra ecel terleri döktüm. Sivasspor’u tebrik ederim, iyi oynadılar. Fenerbahçe - Bursaspor maçının sonucunda rakibimiz belli olacak. Hayırlısı neyse o olsun. Maçtan sonra bir iki kişinin çıkardığı olayları tüm Sivas’a mal etmemek gerek. Bunları unutmak gerek. Ortamı germemek gerek" şeklinde konuştu.

"GÜLEN TARAF BİZ OLACAĞIZ"

Albayrak, sarı-kırmızılı futbolcuların şampiyonluk için oldukça hırslı olduklarını vurgulayarak, "Taraftarımız da öyle. Herkes oynamak istiyor. Herkesin alın teri bunlar. Teknik heyetimizin emekleri. Beşiktaş maçında inşallah gülen taraf biz olacağız. En büyük destekçimiz taraftarımız olacak. Onları yine belirli noktalardan otobüslerle stada taşıyacağız. Sonra tekrar aynı noktalara bırakacağız. Taraftarımıza ne yapsam azdır. Çok büyük emekleri var" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş’ın da pazar günü oynanacak derbide sonuna kadar mücadele edeceğini dile getiren Albayrak, "Derbide insanlar camiasına layık olduğu gibi mücadele edecekler. Herkes aslan gibi oynar. Beşiktaş da öyle yapacak" dedi.

"OYUNCULARIMIZIN HEPSİ OYNAMAK İSTİYOR"

Albayrak, sakatlıkları süren Selçuk İnan ve Aurelien Chedjou’nun derbide forma giyip giyemeyeceklerinin sorulması üzerine, "Selçuk ve Chedjou ile ilgili kararı sağlık heyeti verecek. Tabii ki oynayıp oynamayacaklarına hocamız karar verecek. Ama tabii herkes oynamak istiyor. 40 futbolcumuzun 40’ı da oynamak istiyor. Ama hocamız sadece 11 kişi oynatabiliyor. Oynayan oynamayan, aileleri ile birlikte hepimiz tek yürek olduk" cevabını verdi.

"SAĞLIK RAPORLARINA GÖRE KARAR VERECEĞİM"

Sıkı bir Galatasaraylı olduğunu hatırlatan Albayrak, "Yeni dönemde de Galatasaray ile yatıp Galatasaray’la kalkacağım. Bu değişmez. İnşallah kupayı alacağız. Sonra doğup büyüdüğüm Rize’ye gidip, doktor kontrollerine başlayacağım. 10 gün ciddi bir taramadan geçeceğim. Dün akşam Sivas’tan döndükten sonra bile kıvrandım durdum, sabaha kadar yatamadım. Doktordan alacağım raporlar doğrultusunda karar vereceğim. Çıkacak sonuçlara göre bir karar vereceğim. Bütün bunlara göre yeni dönemde görev alabilirim ama önce ligden sonraki 10 günlük döneme bakmalıyız" açıklamasını yaptı.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim