• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 22°C Kocaeli
    • 21°C İstanbul
    • 20°C Ankara
    • 19°C Rize
  • BIST: 9096.05 0.18
  • Altın: 2324.495 0.77
  • Dolar: 32.3598 0.13
  • Euro: 34.9656 -0.15

Beşiktaş Başkanı Orman Fena Patladı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe derbisinde yaşananlar nedeniyle milli takıma oyuncu göndermemeyi dahi düşündüklerini söyledi. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Olağan Yönetim Kurulu Topl...
Beşiktaş Başkanı Orman Fena Patladı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe derbisinde yaşananlar nedeniyle milli takıma oyuncu göndermemeyi dahi düşündüklerini söyledi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Orman, Fenerbahçe maçında olan olaylarla ilgili sert açıklamalarda bulundu. Hakemin maçı yönetmediğini, idare ettiğini söyleyen Orman, “Bugün yapacağım açıklamaların Fenerbahçe maçıyla hiçbir alakası yok. Maç oynandı ve Beşiktaş şansız bir şekilde yenildi. Maçı kazanabilirdik. Maçı kaybettik. Birincisi, hakem tam anlamıyla maçı yönetmek değil de maçı idare etmek için gelmiş. Bütün kararlara günü kurtarmak pozisyonunda yönetti. 29 numaralı oyuncu formasını çıkartıyor gözünün önünde, sahayı terk ediyor, taraftar bağırıyor, hani görmedim denecek bir pozisyon da değil. Teknik heyet ona müdahale ediyor ve tekrar formayı giyip oyuna giriyor. Bunların hepsi birer kural hatası” dedi.

Emre Belözoğlu ve Bilic arasında yaşananlara da değinen Orman, “Şimdi orada 20 numaralı oyuncu hiçbir spor ahlakına uymayacak şekilde hiçbir camiaya yakışmayacak şekilde bir büyük camianın hocasına saygısızlık ediyor. Gözlemciler görmemişler, görmemeleri mümkün değil, hatırlıyorsanız geçen sezon ilk yarıda Kayseri Erciyes maçında bir defa bizim oyuncumuzun ağzından çıkan bir ifadeden bizim oyuncumuz kırmızı kart gördü ve Fenerbahçe maçında oynamadı. Şimdi buraya bakıyoruz, herkes görüyor. Kayıtlarda var bunlar. 4. hakem diyor ki, ‘hocam küfür var’ diyor, ‘kırmızı kart’ diyor. ‘Sen işine bak’ diyor hoca. ‘Bilic de küfür etti ikisini de atsaydın’ diyorlar. İki yanlış bir doğru etmiyor. İkisini de atsın” ifadelerini kullandı.

“HAKEMLİK YAPAMAYA DEĞİL KENDİ HESABINI YAPMAYA GELMİŞ”

Maçın hakemi Fırat Aydınus’a ateş püsküren Fikret Orman, “Benim kalecim Tolga takım kaptanı geliyor olaya müdahil olmak için ama sarı kart gösteriyor. Yönetmelik açık. Kaleci ceza sahasını kaptan olmadığı sürece terk ettiğinde sarı kart görür. Dünyanın hiçbir literatüründe böyle bir hakemlik olamaz. Biz maçı kaybettik. Maç artık geçti ama bu hakemle alakalı gördüğümüz. İşte ‘maç duruyordu’ diyormuş. Galatasaray maçında da uygulatsaydın. Orada da durmuştu. Bu maçta niye maç duruyormuş. Hakemlik yapmaya değil kendi hesabını yapmaya gelmiş. Buradan MHK’ye söylüyorum, Yusuf Namoğlu var çok iyi bir başkanımız. Özellikle bu hakemin cezasız bırakılmaması lazım. Bunların hepsi kamuoyu önünde olan şeyler. Biz bunların hepsinin gereğini yerine getirilmesini istiyoruz. Bütün herkese saygılı davranırken, bir takımın kaptanı hocaya küfür ediyor. Bu ahlaksızlıktır. Bizim stadımızda oldu, ikinci burası. Taraftar küfür ediyor diye kulübe 200 bin lira cezalar, tribün kapatmalar. Sahada oynayan insanın yapması ne olacak” şeklinde konuştu.

Olay hakkında TFF’ye müracaatta bulunacaklarını belirten başkan Orman, Emre Belözoğlu’nu eleştirerek, “Oyuncunun milli takım kaptanı olduğu bir milli takıma, oyuncu bile göndermemeyi düşündük ama milli takımımızın arkasında olmamız lazım dedik. Ay-yıldızlı arma taşıyan bir kulübüz biz” dedi.

“ŞAMPİYON OLACAĞIZ”

Her şeye rağmen şampiyonluğa inandıklarını belirten Fikret Orman, “Maç oynanmıştır. Beşiktaş ikinci sırada. Önümüzde 9 hafta var. Biz çocuklarla, bu takımla, hep beraber buraya geldik. Bu şampiyonluğu alacağımıza inanıyoruz. Bugün bu konuşmayı yapıyorum ki, pazartesi günü sinir sistemimiz çok yerinde değildi, o yüzden bugün yapıyorum. Biz bu takımla şampiyon olacağız. Buna inanıyoruz. Önümüzde 27 puan var. Kimin ne puan kaybedeceğinizi kimse bilmiyor. Süleyman ağabey devamlı kullanırdı, ‘tabutumu taşısın dört tane inanmış adam’ diye. Yeni stadımıza şampiyon döneceğimize inanıyoruz. Taraftarlarımız morallerini bozmasın. Önümüzdeki 9 maçı kazanıp şampiyon olacağız” açıklamalarında bulundu.

Olan olayların kayıtlarının ellerinde olduklarını hatırlatan Orman, “Talimat verdik BJK TV’den yayınlayın diye. Bizim derdimiz asla milli oyuncu karalamak falan değil. Bu arkadaşların hepsi milli takımda buluşuyorlar. Küfür kıyamet nedir bu ayıp. Şimdi açıklamalar yapılacak öyle demedim böyle demedim. Biz kimseye küfür etmeyiz kimse de bize küfür edemez” şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim