• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:40Güneş 06:13Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:54Yatsı 21:20
    • 19°C Kocaeli
    • 19°C İstanbul
    • 16°C Ankara
    • 24°C Rize
  • BIST: 9530.47 0.00
  • Altın: 2484.848 0.53
  • Dolar: 32.5195 0.24
  • Euro: 34.8601 0.45

Beşiktaş 112 Yaşında

1903 yılının Mart ayında İstanbul’un Beşiktaş ilçesine bağlı Serencebey semtinde kurulan Beşiktaş, 112. yaşını kutluyor. Konuyla ilgili siyah beyazlı kulübün internet sayfasından yapılan açıklamada, "...
Beşiktaş 112 Yaşında

1903 yılının Mart ayında İstanbul’un Beşiktaş ilçesine bağlı Serencebey semtinde kurulan Beşiktaş, 112. yaşını kutluyor.

Konuyla ilgili siyah beyazlı kulübün internet sayfasından yapılan açıklamada, "Türk spor tarihinde; ’İlk Türk spor kulübü’ sıfatıyla, Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün yeri apayrı bir önem taşır. 20. yüzyılın başında, Osmanlı İmparatorluğu’nun en karanlık günlerinde sporcu bir ruhla kurulan Beşiktaşımızın vefakâr sporcuları, dünya harbinde ve işgal yıllarında halkımızın kurtuluşu için canını vermekten kaçınmamıştır. Cumhuriyet’in kurulmasında ve Cumhuriyet ilkelerine bağlı yepyeni bir nesil yetiştirilmesinde ön safta yer alan kulübümüz, halkımızın aydınlık bir geleceğe ulaşması için 112 yıldır spor sahalarında sürdürdüğü mücadelesiyle haklı bir gurura sahip olmuştur. Tarihinde nice kahramanlıklar, nice başarılar, nice destanlar olan Beşiktaş Jimnastik Kulübü; Şerefiyle, Hakkıyla ve onurlu duruşuyla 112 yıldır dimdik ayaktadır ve gelecekte de dimdik ayakta durmaya devam edecektir. 1903 Mart ayında Serencebey’de doğan, muhteşem taraftarının gönlünde büyüyüp serpilen ve dünyanın her yanına yayılan büyük aşkımız, Beşiktaşımızın 112. yaşı kutlu olsun" denildi.

BAŞKANIN MESAJI

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ın bu anlamlı gün dolayısıyla yayımladığı mesaj ise şöyle:

"Bugün 19.03.2015...

Hepimiz, dünyadaki tüm Beşiktaşlılar için en gururlu, en onurlu gün...

Beşiktaşımız, Serencebey semtinde yirmi iki yürekli büyüğümüz tarafından kurulmuş, 112 yıldır nesillerden nesillere gururla taşınmış, milyonların sevgisiyle bugünkü çağdaş düzeyine ulaşmıştır. Beşiktaş’ı 112 yıldır tertemiz duygular, sevgi, aşk, fedakarlık, emek, hizmet, dayanışma, birlik ve beraberlik ayakta tutmuştur. Bizim en büyük gücümüz, bu değerlerimizdir.

Beşiktaşımız, Türkiye’nin en büyük, ilk ve öncü kulübüdür. 112 yıldır ezeli rekabet, ebedi dostluk çerçevesinde gerçekleştirdiğimiz sportif yarışta büyük bir tarih yazdık.

Beşiktaşımız’ı bir semt takımı olarak doğup, dünyanın tanıdığı bir kulüp haline getiren şanlı tarihine; yeni zaferler, yeni şampiyonluklar, Avrupa ve dünya arenasında başarılarla dolu devamlılık, çağdaş vizyon kazandırmak için hep beraber omuz omuza, yılmadan, azimle çalışmaya devam edeceğiz. Siyah-Beyaz renklere gönül veren siz değerli taraftarlarımız oldukça nice 112 yıllar kutlamaya devam edeceğiz.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün başkanı olarak kulübümüzün 112. yılında dünyadaki tüm Beşiktaşlılar’ı en içten dileklerimle kutluyor, Beşiktaşımız’ın bugünlere gelmesinde emek vermiş tüm değerli Beşiktaşlılar’ı minnetle, şükranla anıyorum."

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim