• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:20Güneş 06:47Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:31Yatsı 20:52
    • 17°C Kocaeli
    • 18°C İstanbul
    • 13°C Ankara
    • 13°C Rize
  • BIST: 8991.27 2.10
  • Altın: 2276.601 0.03
  • Dolar: 32.3101 0.17
  • Euro: 35.0399 -0.15

Bes Business’da Ultra Lüks Bir Ofise Sahip Olma Fırsatı

Bes İnşaatın imzası ile Gebze Tatlı kuyu E5 karayolu Güney Yan yol ’da inşaatı tamamlanan BES BUSİNESS’DA ticaret başladı.
Bes Business’da Ultra Lüks Bir Ofise Sahip Olma Fırsatı

Gebze’nin tam kalbinde yer alan ve Bes İnşaat tarafından Gebze’ye kazandırılan ultra lüks ofisler Kurumsal Ofis Gayrimenkul garantisi ile kişiye göre ödeme planıyla satışa sunuldu!

 

GEBZE’ NİN YENİ NESİL OFİS KONSEPTİ

İş dünyası için Gebze’nin gözbebeği olmaya aday E5 Karayolu Güney Yan yol,  ilk özel sektör projesi olan BES BUSİNESS, fark yaratarak, büyük avantajlarla donanmış yeni nesil ofislerini sunuyor.

Gebze Merkez, Gebze Center AVM, Sabiha Gökçen Hava Alanı, Bankacılık Üstleri, TÜBİTAK, Osman Gazi Köprüsü, gibi önemli kuruluşların yanı başında ulaşımı kolay, Kurumsal Ofis Gayrimenkul güvencesi ile Bes İnşaat tarafından inşa edilen, BES BUSİNESS projesinin ofislerinin satışına başlandı.

Gebze’de kurulan ve her türlü yaşam ihtiyacını karşılayarak iş hayatını kolaylaştırmak üzere planlanmış olan BES BUSİNESS Ofisler; bölgede iş kurmak, geliştirmek veya geleceğe karlı bir yatırım yapmak isteyen iş çevreleri ve yatırımcılar için yepyeni, bir fırsat. Satışa çıkan BES BUSİNESS ofisler,88 metrekare ile 108 metrekare arasında değişen büyüklüklerde 18 bağımsız bölümden oluşuyor.

YÜKSEK KAZANÇ; SAĞLAM YATIRIM!

Global ve yurt içi özel sektör yatırımcılarını da cezbeden BES BUSİNESS projesi, ilk etaplarındaki satışlardan bugüne kadar yatırımcısına prim kazandırmıştır.

BES BUSİNESS Ofisler, modern, şık ve işlevsel tasarımı ile büyülerken, stratejik konumu sayesinde işinizin ve yatırımlarınızın değerini artıracak.

STRATEJİK KONUMU İLE İŞ’TE MUTLU SON!

Gebze Bölgesinin gözde projesi BES BUSİNESS Ofisleri, doğallık ve modernliği zarifçe bir araya getiren işlevsel tasarımı ve E5 karayolu, TEM karayolu,  Sabiha Gökçen Havaalanı, TÜBİTAK, OSB Bölgeleri ile metroya yakın olan stratejik konumu sayesinde konforu ve avantajı bünyesinde topluyor. ziyaretçilerin en konforlu şekilde ağırlanacağı modern tasarımlı rahat lobisiyle, her türlü sorunu çözmede yardımcı olacak resepsiyon görevlileriyle, ofis sahipleri ve misafirlerinin park sorununu ortadan kaldıran geniş otoparklarıyla, iş hayatında yaşanabilecek her türlü zorluk ve stresi ortadan kaldıracaktır. Gerçek anlamda her şey düşünülmüş bir iş merkezi.

TAM DONANIM, TAM GÜVENLİK!

Ofislerde bulunan ses yalıtımı çalışanların işlerini daha rahat yapmalarını sağlayacak. Binanın her yerinde bulunan  yangın söndürme sistemi sayesinde iş yeriniz yangın riskine karşı tam donanımlı olacak.

İŞ'TE BAŞARININ İSTANBUL’DAKİ ADRESİ!

BES BUSİNESS  Ofisler başarıya odaklanmış ayrıcalıklı iş ve yaşam konseptiyle, yüksek kazanç ve sağlam yatırım fırsatlarını bir arada sunan, ‘ultra modern ‘ bir iş ve yaşam merkezi .

TESLİMLER BAŞLADI; GELECEK VİZYONA GİRİYOR...

BES BUSİNESS ofisler de iş hayatı başladı.  Bir daha geri gelmeyecek olan bu son fırsatı kaçırmayın; BES BUSİNESS başarıya odaklanmış ayrıcalıklı iş ve yaşam konseptine siz de katılın.

Tatlıkuyu Mahallesi, 1301 Sokak No 23’de Kurumsal Ofis Gayrimenkul Satış Ofisinden projeyi inceleyebilir, 05323977633 ile 0536 6832941 telefon numaralarından bilgi alabilirsiniz.

 

Etiketler: , , ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim