• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:40Güneş 06:13Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:54Yatsı 21:20
    • 12°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 18°C Ankara
    • 19°C Rize
  • BIST: 9524.59 -0.06
  • Altın: 2484.987 0.54
  • Dolar: 32.5142 0.26
  • Euro: 34.7155 0.11

Bayram boyunca kesinti yapılmayacak

SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.) tarafından Ramazan Bayramı süresince vatandaşların sürekli elektrik ihtiyacının karşılanması ve huzur içinde bir bayram geçirmesi için bakım ve yeni tesis çalışmalarına ait planlı kesintiler yapılmayacak.
Bayram boyunca kesinti yapılmayacak

SEDAŞ enerji kesintisi olmaması ve dağıtım sisteminde olası enerji kesintilerine de anında müdahale için gerekli önlemlerini aldı. SEDAŞ, tüm planlı bakım, onarım ve yatırım çalışmalarını, Ramazan Bayramı boyunca iptal etti. SEDAŞ Bayramla ilgili gerekli önlemleri de aldı. SEDAŞ, Bayram süresince 20 Bin kilometrekarelik yüzölçümü kapsayan görev alanında, Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce illerinde 4 il 45 ilçe ve 1441 köyde Şebeke Operasyon Birimleri ile arızalara anında müdahale etmek ve şebekede elektrik enerjisinin sürekliliğini sağlamak üzere vardiyalı ekipleri ve nöbetçi sorumlularla çalışmaya devam edecek. 7/24 çalışarak şebeke hizmetlerini sürdürecek olan SEDAŞ, Alo 186 Çağrı Merkezi ile 7 gün 24 saat taleplere yanıt verecek. SCADA Kumanda merkezinden şebekedeki elektriğin uzaktan izlenmesi ve gerektiğinde müdahale edilmesi için 24 saat boyunca vardiyalı çalışan SCADA şebeke yönetimi sorumluları ile enerji dağıtım hatları an ve an izlenerek, şebeke uzaktan kontrol edilecek.

DÖRT GÜN BOYUNCA PLANLI KESİNTİ OLMAYACAK

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ), rutin uygulamanın dışına çıkarak tüketicilerinin kesintisiz ve kaliteli enerji akışı sağlamak için yürüttüğü yatırım çalışmalarına Ramazan Bayramı boyunca ara verme kararı aldı. Bu çalışmalar için yapılacak kesintiler ileriki tarihlere alındı. SEDAŞ saha ekipleri, 4 günlük bayram süresince 7/24 hizmet vermeye devam edecek. Doğu Marmara Bölgesinde yaklaşık, 20.000 km² alanda, 3,4 milyon nüfusa, 9,5 milyar kWh elektrik dağıtımı yapan ve Türkiye’nin sayılı elektrik dağıtım şirketlerinden biri olan SEDAŞ, 474 araç 1700 çalışanı ile hizmet veriyor. SEDAŞ 4 İl 45 İlçe ve 1441 köyün elektrik dağıtım şebeke hizmetlerini 7/24 çalışma prensibine göre sürdürüyor.

YATIRIM VE BAKIM ÇALIŞMALARI KALİTELİ ELEKTRİK İÇİN

SEDAŞ 2016-2020 yıllarında toplamda 508 Milyon TL yatırım yapacak olup, şebeke yenileme ve kapasite artışı sağlarken, bölgesindeki kayıp kaçak mücadelesini de tüm hızıyla sürdürecek. Yatırım ve Bakım çalışmalarını şebekede planlı kesintilerle sürdüren SEDAŞ Bayram sonrası bu çalışmalarına ağırlık verecek. Bakım çalışmaları sırasında yapılacak elektrik kesintilerini; bedas.com.tr sayfasında da duyuran SEDAŞ, önleyici bakım çalışmaları kapsamında trafo binalarının temizliği, pano bakımları, enerji nakil hattı sehimlerinin alınması, ağaç budanması çalışmaları yanında, trafo merkezleri ve enerji hatlarında termal kameralar ile rutin taramalar yapacak. SEDAŞ bugüne kadar yaptığı çalışmalar sonucu, elektrik arızalarının %30 oranında azalmasını sağlarken, arızaların yoğunlaştığı bölgelerde bakım çalışmalarına ağırlık veren SEDAŞ yatırımlarını da buna göre planlama yoluna gidiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim