• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:38Güneş 06:12Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:55Yatsı 21:22
    • 11°C Kocaeli
    • 12°C İstanbul
    • 12°C Ankara
    • 14°C Rize
  • BIST: 9524.59 0.00
  • Altın: 2504.807 0.84
  • Dolar: 32.5602 0.86
  • Euro: 34.555 0.86

Baskın basanın puanlar “kasa”nın

1’nci Amatör Küme A Grubu’nda hafta içi mesaisinde günün sürprizine Çayırova Gençler Birliği imza attı.
Baskın basanın puanlar “kasa”nın

Çayırova’ya olası liderlik hesabıyla gelen namağlup ikinci Çeneseyu Plajyolu’nu ikinci yarıda 3 golle dağıtıp 3 puanı “kasa”sına yazdırdı.

1’nci Amatör Küme A Grubu’nda çarşamba akşamının sürprizine Çayırova Gençler Birliği imza attı. Turkuaz sarılılar Şekerpınar Stadı’nda namağlup gelen ve Derince Çenedağ’ın olası puan kaybında liderlik hesabı yapan Çenesuyu Plajyoluspor’u ilk yarısı golsüz sona eren maçın ikinci yarısında 3-0 ile geçti. Ateş hattından hayli uzaklaşırken önce orta sıralar, sonra ilk dört için iştahı kabardı. Çenesuyu Plajyolu ise hiç hesapta olmayan mağlubiyet ile namağlup unvanını yitirmekle kalmadı. Derince Çenedağspor, Köşklüçeşme deplasmanında kazanınca liderle arasındaki fark dörde yükseldi.

HALİL İBRAHİM “SOFRAYA OTURDU”

Şekerpınar Stadı’ndaki maçın ilk devresi orta saha mücadelesi şeklinde, karşılıklı ataklarla geçti. Bu devrede her iki takım da rakip kalelerde etkili pozisyon yaratamadı. İkinci yarıya ise Çayırova Gençler Birliği daha istekli ve arzulu başladı. ÇGB Teknik Direktörü Murat Elgün ilk hamlesini 56’da Burak’ın yerine Halil İbrahim’i oyuna alarak yaptı. Hücum gücü daha da yükselen ev sahibi 58’de penaltı kazandı. Bu dakikada topla ceza sahasına giren Sergen kaleci ile karşı karşıya kalmak üzereyken Fatih tarafından düşürüldü. Penaltı vuruşunu Kaptan Sergen kullanarak takımını 1-0 öne geçirdi. Halil İbrahim oyuna girdikten yedi dakika sonra, orta sahadan ceza sahasına doğru gönderilen derin pasta topla buluşup farkı ikiye çıkartan golü kaydetti.

sevinc-004.jpgcgb-hoca.jpg

ÖMER KIRMIZIYI VE ÖTESİNİ ARANDI

69’da Çenesuyu Plajyolu’nda Teknik Direktör Ahmet Doğan oyundaki ilk hamlesini iki oyuncu birden değiştirerek yaptı. 69’da Ahmet’in yerine Ömer, Hakan Doğan’ın yerine Onur oyuna dahil oldu. 72’deki ÇGB atağında Halil İbrahim ceza sahasına çok etkili girdi. İki savunmacı arasında yerde kaldı. Penaltı beklentisinde orta hakem Ferdi Üstün oralı olmadı. 78’de ev sahibinin, konuk ekibin gardını düşüren üçüncü golü Orhan ile geldi. 85’te Çenesuyu Plajyolu’ndan Ömer, 16 dakika içinde ikinci sarı kartını pozisyon gereği görüp kızardı ama sahadan ayrılırken rakipten bir futbolcuya daha çelme takarak düşürmesi şık olmadı.

KONUK BAŞKAN KULÜBEDEN İZLEDİ

Maçın kalan bölümlerinde başka gol olmadı. Maçı Çenesuyu Plajyoluspor Kulüp Başkanı Bünyamin Akman kulübeden izlerken konuk ekipten bazı futbolcuların aileleri de İzmit’ten Şekerpınar’a maçı izlemek için geldi.

 

ÇAYIROVA G.BİRLİĞİ   3-0   ÇENESUYU PLAJYOLU

Stat: Şekerpınar

Hakemler: Ferdi Üstün, Mustafa Balkanoğlu, Okan Gül.

ÇAYIROVA GENÇLER BİRLİĞİ: Ubeydullah, Erkan, Yakuphan, Fahrettin, Samet, Burak (Dk.56 Halil İbrahim), Bahattin, Orhan, Ümit (Dk.79 Ramazan), Umut (Dk.87 Enes), Sergen.

Teknik Direktör: Murat Elgün

ÇENESUYU PLAJYOLUSPOR: Samet, Mertcan, Ali, Fatih, Ayhan, Furkan, Selim (Dk.81 Coşkun), Rıdvan, Ahmet (Dk.69 Ömer), Serkan, Hakan Doğan (Dk.69 Onur)

Teknik Direktör: Mehmet Doğan

Goller: Dk.58 Fatih –penaltıdan-, Dk.65 Halil İbrahim, Dk.78 Orhan (Çayırova G.Birliği)

Kırmızı kart: Dk.85 Ömer (Çenesuyu Plajyoluspor)

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim