• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:20Güneş 06:47Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:31Yatsı 20:52
    • 20°C Kocaeli
    • 21°C İstanbul
    • 16°C Ankara
    • 16°C Rize
  • BIST: 8970.82 1.86
  • Altın: 2281.96 0.26
  • Dolar: 32.3217 0.25
  • Euro: 35.018 -0.28

Başkan Toltar, Horasanlılarla bir araya geldi

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Dilovası Erzurum Horasanlılar Derneği yönetimi ve üyeleri ile kahvaltıda bir araya geldi.
Başkan Toltar, Horasanlılarla bir araya geldi
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Dilovası Horasanlılar Derneği Yönetimi ve üyeleri ile bir araya geldi. Horasanlılar Derneği'nin kahvaltı programına Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın yanı sıra Dilovası Horasanlılar Dernek Başkanı Mehmet Bahar, Dilovası Dernekler Federasyonu Başkanı Ercan Güneş ve yöre dernek başkanları, İzmit Horasanlılar Dernek Başkanı, Körfez Horasanlılar Dernek Başkanı ile vatandaşlar katıldı. 
HORASANLILAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ
Programın açılış konuşmasını yapan Horasanlılar Dernek Mehmet Bahar, "Düzenlemiş olduğumuz programımıza katılımlarından dolayı Başkanımız Ali Toltar'a, meclis üyeleri, dernek başkanlarımıza ve işadamlarına teşekkür ediyorum. Derneğimiz kısa bir süre önce tadilata girdi ve tadilat sonrası hemşerilerimize yakışır bir mekan haline geldi. Derneğimizin yeni görünümüne kavuşmasına katkı sunan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Bugün burada Dilovası Belediye Başkanımız Ali Toltar'ı ağırlıyoruz. Göreve geldiği günden bu yana derneklerimize sağladığı desteği hepimiz biliyor ve bir kez daha kendisine teşekkür ediyoruz. Ayrıca 3.5 yılda Dilovası'na sağladığı hizmetlerden dolayı da teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz."dedi.
HER HAFTA AYRI BİR DERNEK
Dernek Başkanının  ardından konuşan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Halk toplantıları nezdinde başlattığımız ve her pazar bir derneğimize misafir olduğumuz toplantılarımız yoğun katılımla her geçen gün daha güzel bir şekilde devam ediyor. Her hafta ayrı bir dernekte hem dernek üyeleri hemde vatandaşlarımızla bir araya gelerek sorun ve öneriler üzerine fikir alışverişinde bulunuyoruz.
DOĞDUĞUMUZ VE DOYDUĞUMUZ YER ÖNEMLİDİR 
Hepimiz farklı memleketlerden buraya iş aş için bir araya geldik. Doğduğumuz ve doyduğumuz yerler bizim için önemlidir. Bizler geldiğimiz yeri unutmadan örf ve adetlerimizi unutmadan yaşadığımız yeri de kalkındırarak hayatımızı idame etmek zorundayız. Derneklerimiz bizim için her zaman önemlidir. Elimizden geldiğince destek vermeye onları yaşatmaya çalışıyoruz. 2014 yılında hizlerin destekleri ile başladığımız görevimizde sizlerin sorun ve sıkıntılarını çözmek ve yaşanabilir bir Dilovası hayalini gerçeğe dönüştürmek için çaba sarf ediyoruz.
ORTAK PAYDAMIZ DİLOVASI'DIR 
Göreve başladığımız günden bu yana kısa orta ve uzun vadeli sorunlar için aynı şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İmkan ve kaynaklarımızı en iyi ve en verimli şekilde kullanmak için çalışıyoruz. Derneklerimizin ve hemşerilerimizin önerilerini her zaman dikkate aldık. Almaya da devam ediyoruz. Onun için dernek başkanlarımızla sık sık bir araya geliyoruz. Burada bulunan başta derneklerimiz olmak üzere hepimizin ortak paydası Dilovası'dır. İnşallah bundan sonrada daha sık bir araya gelerek Dilovası'nın sorunlarını el birliği ile çözecek ve yarınlara daha güzel bir Dilovası'nı bırakacağız."dedi.
BAŞKAN TOLTAR'A TEŞEKKÜR PLAKETİ
Program sonunda Dilovası Horasanlılar Dernek Başkanı Mehmet Bahar, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'a derneklerine sundukları katkılarından dolayı plaket takdim etti.
horasan2.jpghorasan3.jpg
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim