• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:27Güneş 06:03Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:01Yatsı 21:31
    • 13°C Kocaeli
    • 17°C İstanbul
    • 22°C Ankara
    • 18°C Rize
  • BIST: 9722.09 0.80
  • Altın: 2428.571 -0.03
  • Dolar: 32.5199 -0.10
  • Euro: 34.8 -0.22

Başkan Çiler, Bölgemize Hizmet Edecek Vekil İstiyoruz

GTO 22 Meslek Komitesi toplantısında konuşan Başkan Çiler, “Önümüzdeki seçimlerde bölgemize hizmet edecek milletvekilleri istiyoruz. Nasıl ki bugün merhum Alaettin Kurt’u rahmetle anıyorsak yarın onları da anmak istiyoruz” dedi.
Başkan Çiler, Bölgemize Hizmet Edecek Vekil İstiyoruz

Önceki gün servis ve taşımacılık sektörünün oluşturduğu 22. Meslek Komitesi toplantısı öncesi konuşan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, ulaşımın tarihten beri büyük önem taşıdığını söyledi. 2009 yılında göreve geldiklerinden bu güne tüm servisçilere örgütlenmeleri için çağrıda bulunduklarını hatırlatan Çiler,  servisçilerin yarım kalan kooperatif kurma işlemini bir an önce hayata geçirmelerini istedi. Servisçilerin firmalara teklif verirken makul derecede fiyat vermesi gerektiğini de söyleyen Çiler, “İşi almak isteyenlerin çok fiyat kırması işverenin de kafasını karıştırıyor” dedi.


BAŞBAKAN’A SORUNLARI İLETTİM
8 Nisan tarihinde Ankara’da yapılan toplantıda Kocaeli’nin sorunlarını başbakana anlattığını da söyleyen Çiler, ilk maddenin ulaşım olduğuna dikkat çekti. Çiler, medeniyetin ulaşımla başladığına dikkat çekerek, ayrıca vergide ödül sistemi getirilmesini de önerdiğini söyledi. Diğer sorunları da kitap halinde Başbakana ulaştırdığını söyleyen Çiler “Eskiden adamın çocuğu Almanya’ya gidiyordu, 20 yıl haber alınamıyordu. Şimdi günübirlik gidip gelme imkanı var. İstanbul’a üçüncü havalimanı yapılınca dolaylı olarak Frankfurt Havalimanından 25 bin kişi işten çıkartılacak” dedi.


KARTAL METROSU GEBZE’YE KADAR GELMELİ
Şu anda Kadıköy’den Kartal’a kadar gelecek olan metronun Kaynarca ve Sabiha Gökçen Hava limanına kadar geleceğine de dikkat çeken GTO Başkanı Nail Çiler, “Bugün İstanbul’a bir misafirimiz geliyor ve gidip alamıyoruz. Metro olunca bu sorunu yaşamayız. Ayrıca metro olunca servisçiler de oralardan ring seferleri yapacak. Geçmişte burada taksi dolmuşlar ilgi görmemişti, o zaman taksi dolmuşlar da ilgi görmeye başlayacak” dedi.


ÜNİVERSİTE MÜCADELESİ VERDİK
Gebze Teknik Üniversitesi için mücadele verdiklerini de söyleyen GTO Başkanı Nail Çiler, Gebze için iyi bir gelişme olduğunu söyledi ve üniversite öğrencilerinin Gebze’ye çekilmesi gerektiğine dikkat çekti. Bunun için de eski askeri alanın TOKİ’ye verilmesine karşı olduklarını söyleyen Çiler, “TOKİ’ye karşı değiliz ama Gebze’nin akciğerlerini yok edilmesine razı olamayız. Ayrıca Fikri Bey bu kürsü den buranın yeşil alan olarak kalması için söz vermiştir. O binalar kısa bir elden geçirilerek yurt yapılabilir ve yeşil dokusu bozulmadan askeri alan halka açılabilir” dedi.


ÇALIŞAN VE ÜRETEN VEKİL İSTİYORUZ
Yaklaşan yerel seçimlere de değinen Çiler, “Ferdi olarak hareket eden değil, çalışan üreten ve toplum için bir şeyler yapan milletvekilleri istiyoruz. Bugün nasıl ki Fikri Bey’e teşekkür ediyoruz, nasıl ki yıllar önce bölgemizde büyük hizmetler yapan merhum Alaettin Kurt’a teşekkür ediyorsak milletvekillerine de teşekkür etmek istiyoruz” dedi.


OSB İÇİNDE YENİ BİR MESLEK LİSESİ YAPILACAK
GOSB içerisinde 20 bin 800 m2 alanı GOSB’un kendilerine tahsis ettiğini ve buraya modern bir meslek lisesi yapacaklarını da söyleyen GTO Başkanı Nail Çiler, bunun tamamen ikili ilişkiler çerçevesinde gerçekleştiğine değindi. Bilişim Vadisinin de bölgeye 12 milyar katma değer sağlayacağını söyleyen Çiler, GTO’nun da ortakları arasında olduğunu ifade etti ve burada ortaya çıkacak yazılımların 20 bin 30 bin dolarlara satılacağını vurguladı.


22. Meslek komitesi Başkanı Zekai Ayyıldız da mesleki alandaki sorunları sürekli olarak ilgili makamlara ulaştırdıklarını ve çözüm bulmaya çalıştıklarını belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim