• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:27Güneş 06:03Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:01Yatsı 21:31
    • 13°C Kocaeli
    • 16°C İstanbul
    • 23°C Ankara
    • 19°C Rize
  • BIST: 9722.09 0.80
  • Altın: 2428.571 -0.03
  • Dolar: 32.5199 -0.10
  • Euro: 34.8 -0.22

Basın Onur Günü kutlanıyor

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti, 16 Ocak Basın Onur Günü’nü ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyet'inin kuruluşunun 30.cu yıl dönümünü yarından itibaren başlayacak bir dizi etkinlikle kutlayacak. Konuya dair yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi:
Basın Onur Günü kutlanıyor

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyetin kuruluşunu ilk kez İzmit’te müjdelediği 16 Ocak Basın Onur Günü’nün kutlanması ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyetimizin 30. Yaşını  bu yıl gerçekleştireceğimiz törenimiz ile kutlayacağız.

60 CEMİYET BAŞKANI

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ilk ve tek ülkenin ileri gazetecileriyle bir araya gelerek gerçekleştirdiği basın toplantısında Cumhuriyet’in ilanının müjdesini verdiği İzmit Kasr-ı Hümayun’da, 16 Ocak Basın Onur Günü görkemli bir törenle kutlanacak. Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nin organizasyonuyla düzenlenen törene; Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu başta olmak üzere, milletvekillerimiz, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkan ve yönetim kurulu üyeleri, 60 cemiyet başkanımız ve yönetim kurulu üyeleri katılım sağlayacak.

GAZETECİ, YAZAR VE TELEVİZYONCULAR

Etkinliğimizde yine ülkemizin önemli gazeteci, yazar ve televizyoncuları da teşrif edecekler.

Kentimizin yetiştirdiği ve ülkemizin en önemli tarihçileri arasında yer alan Ahmet Nezih Galitekin, Sabah Gazetesi’nden Yavuz Donat, CNN Türk Televizyonu Programcısı Nevşin Mengü, Habertürk Televizyonu Programcısı Balçiçek İlter, A Haber’den Salih Nayman ve Milliyet Gazetesi Fotoğraf Servisi Müdürü Bünyamin Aygün de aramızda olacaklar. Yine bizlerin ve meslektaşlarımızın büyük heyecan ile beklediği TOKİ Basın Sitesi ile ilgili proje ile ilgili detaylarda açıklanacak.

GENİŞ PROGRAM

15-17 Ocak tarihleri arasında ilimizde gerçekleştirilecek olan Basın Onur Günü kapsamında Türkiye Gazeteciler Federasyonu Anadolu Zirvesi de kentimizde cemiyetimizin ev sahipliğinde yapılması da bizlere ayrı bir onur vermekte. 16 Ocak Basın Onur günü sabahı 09.00 da törenimiz ilk olarak Tarihi Tren Garı’ndan buluşma ve Saat Kulesi’ndeki Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başlayacak. Atatürk anıtına çelenk sunumunun ardından basın toplantısının yapıldığı Kasr-ı Hümayun’a (Av Köşkü) geçilecek. Törenimiz Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Çetin Gürol’un açılış konuşması ile başlayacak. Ardından protokol konuşmaları sonrasında Basın Onur Günü Onur Ödülleri ile Gazetecilik Yarışması Ödül töreni ile devam edecek. Temsili toplantının yapılmasının ardından da törenimiz son bulacak.

YEREL MEDYA PANELİ

16 Ocak Basın Onur Günü törenlerimizin öğleden sonraki bölümünde ise saat:15.00’te Luxor Garden Oteli’nde TGF Anadolu Zirvesi Yerel Medya Paneli ile devam edecek. Panelimizde Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Sekreteri İbrahim Erdoğan’ın modaratörlüğünde Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Füsun Alver, TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Kocaeli Barosu avukatlarından Sibel Gökçe ve Avrasya Yayıncılar Birliği Başkanı İsmail Kahraman’ın sunumları gerçekleştirilecek. Panelimizin ardından saat:18.00’de TGF’ye bağlı 70 cemiyetimizi kapsayacak indirim anlaşması imzalanması yapılacak. Gazete sergimizin açılışı sonrasında ise 16 Ocak Basın Balosu ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nin 30. Yaş günü büyük organizasyon ile gerçekleştirilecek.

DARICA’DA AÇILIŞ

Darıca Belediyesi bu ayki meclis toplantısında iktidar ve muhalefet partileri meclis üyelerinin tümünün kabul oyları ile Kocaeli Gazeteciler Cemiyetimize 5 yıllığına bedelsiz tahsisi gerçekleştirilen binamızın açılışı ise 17 Ocak Pazar günü saat:10.00’da gerçekleştireceğiz. Darıca İlçemizin en merkezi konumunda bulunan 150 metrekarelik yerimizin açılışına Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Merkez yönetim kurulu üyeleri ile ülkemizin çeşitli bölgelerinden gelen cemiyet başkanlarımızın katılımı ile yapılacak. TGF ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Medya Evimizin açılışının ardından saat 11.00’de Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi gezilmesi ve saat 12.00’de Darıca Belediyemizin Sahilde bulunan Sosyal Tesislerinde yemek yenilmesi ve sonrasında Basın İlan Kurumu Sosyal Tesislerinin gezilmesi sonrasında TGF yönetim kurulu üyelerimizi ve cemiyet başkanlarımızı memleketlerine uğurlayacağız.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim