• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:44Güneş 06:16Öğle 13:09İkindi 16:52Akşam 19:52Yatsı 21:18
    • 28°C Kocaeli
    • 26°C İstanbul
    • 26°C Ankara
    • 23°C Rize
  • BIST: 9558.03 -1.26
  • Altın: 2472.81 -0.44
  • Dolar: 32.492 0.28
  • Euro: 34.5985 0.25

Başbakandan Çok Sert Mesaj!

Başbakan Davutoğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde düzenlenen "Teröre karşı Sivil İnsiyatif" toplantısına katıldı.
Başbakandan Çok Sert Mesaj!

Bu faaliyetleri operasyonları sürdürürken ki hala devam etmektedir bunu da ifade edeyim. Silahlar bırakılana, silahlı gruplar Türkiye'yi terk edene kadar ve DAEŞ terörü Türkiye'ye tehdit olmaktan çıkana kadar, Suriye'de bu operasyonlar devam edecek. Kimse ham hayal görmesin."

Başbakan Ahmet Davutoğlu, PKK'nın TSK'ya gerçekleştirdiği saldırılara ilişkin hem örgüte hem de HDP'ye çok sert mesajlar vererek Bundan sonra sınırımızda askerimize kurşun sıkılmasının bedeli o kurşunu sıkanların tümünün tasfiyesiyle sonuçlanacaktır" dedi
Davutoğlu'nun konuşmasından önemli satır başları

"Siyasi tavrın dışında, sivil inisiyatif olarak sizlerin bir araya gelmeniz, en güçlü mesajı vermek bakımından hayati derecede önemlidir. Bugün bu toplantı, teröre karşı verdiğimiz mücadelenin en önemli ayağıdır. Buraya teşrif ederek, Ankara'ya, başkente teşrif ederek sizler ülkenin bütününe en doğru mesajı vermiş oluyorsunuz ve 'İşverenler olarak, işçiler olarak, memurlar olarak, helal rızk için sabah dükkanını açan esnaflar olarak bizler teröre karşı omuz omuzayız, birlikteyiz' diyorsunuz. Size teşekkür ederim."
"Türkiye'de her şey meşruiyet çizgisi içinde ve milli iradenin bize söylediği yolda ilerlerken, birden demokrasimize, güvenliğimize ve Türkiye'nin geleceğine darbe vurmak isteyen şer odaklarının eş zamanlı olarak harekete geçtiğini gördük. Şimdi bazıları sanki bütün bu yaşananların arka planını bilmiyormuş gibi hükümetimizi bir erken seçim için bu operasyonları yapmakla suçluyorlar. Bu hepimize yapılan bir suikasttir, bu saldırılar, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne ve bütün 78 milyona yapılan saldırılarıdır"

"Bizler, Ankara'da Türkiye'nin geleceğinin ağır sorumluluğunu üzerinde taşımış devlet adamları olarak böyle bir saldırı karşısında tereddüt etseydik, böyle bir saldırı karşısında 'bekle gör' diyerek zamana oynasaydık, böyle bir saldırı karşısında 'şimdi hükümet kurmakla görevliyiz, geçici hükümetiz' diyip konuyu erteleseydik, emin olunuz bugünlerde Türkiye tam bir kaosa sürüklenmiş, sizlerin helal rızk için yürüttüğünüz ekonomik faaliyetlerin tümü ile ilgili olarak bir karamsarlık, ümitsizlik hali doğmuştu."

"Demokrasimizi, kamu düzenimizi, uluslararası itibarımızı ve ekonomik kalkınmamızı korumak için bu üç ayaklı terör odaklarına karşı biz de eş zamanlı terör operasyonları başlattık. Ben bu operasyonun adına 'Huzur ve demokrasi operasyonu' diyorum. Birileri eğer bizim milletimizin huzurunu bozmak istiyorsa bizim de görevimiz huzuru ikame etmektir."

"Bundan sonra da sınırımızda askerimize sıkılan bir kurşunun bedeli o kurşunu sıkanların tümünün tasfiyesiyle sonuçlanacaktır. Ta ki kimse bir daha sınırlarımıza bu şekilde hangi maske altında olursa olsun, DAEŞ veya başka terör örgütü veya başka rejimler böyle bir şeye cesaret edemesinler."

Bu faaliyetleri operasyonları sürdürürken ki hala devam etmektedir bunu da ifade edeyim. Silahlar bırakılana, silahlı gruplar Türkiye'yi terk edene kadar ve DAEŞ terörü Türkiye'ye tehdit olmaktan çıkana kadar, Suriye'de bu operasyonlar devam edecek. Kimse ham hayal görmesin."

-"Sizin buradaki mevcudiyetiniz bize de mesajdır. Devlet adamlarına, siyasi parti liderlerine. 'Biz nasıl 8 büyük sivil toplum kuruluşu bir araya geldik ve teröre karşı ortak bir deklarasyonda birleştik. Siz de 'birleşin' diyorsunuz. Bu talebiniz de, bu haklı talebiniz de Başbakan ve ülkenin en büyük siyasi partisinin genel başkanı olarak söylüyorum, başımızın üzerindedir."

"Sizler ve bizler gerektiğinde bu vatan için, bu vatanın birliği için, bu milletin huzuru için gelecek nesillerin geleceğinin parlak olması için, evlatlarımızı da kendimizi de feda etmeye hazırız. Bu fedakarlığı da dünya alem bilmeli."

"RÖVANŞİST YAKLAŞIM İÇİNDE OLAN KİMSEYLE AK PARTİ KONUŞMAZ"

"Hükümet ortaklığı görüşmeleri konusunda sürdürdüğümüz açık, ilkeli tutumu bundan sonra da devam ettireceğiz. Ama bu AK Parti'nin kazanımlarından, ilkelerinden fedakarlık anlamına gelmez. Ama 13 yıllık birikimi ve rövanşist bir yaklaşım içinde olan kimseyle AK Parti herhangi bir şey konuşmaz. 13 yıllık kazanımlar varsa farklı görüşler de beyan edilerek muhafaza edilmek suretiyle Türkiye'yi hükümetsiz bırakmama adına atılacak adımlar konusunda da uzlaşma kültürü içinde her türlü olumlu tavrı sergileriz."

"10 EKİM 2013'TE BU ÖRGÜTÜ IŞİD'İ TERÖR ÖRGÜTÜ İLAN ETTİK"

"Türkiye de bu örgütü (DAEŞ) en başından itibaren tehdit olarak telakki etmiş, görmüş ve hiç kimsenin ilan etmediği günlerde, 10 Ekim 2013'te bu örgütü, terör örgütü olarak ilan ettik. Çünkü yaklaşan tehlikeyi görüyorduk."

"HDP SÖZCÜLERİ ÖNCE ONUN HESABINI VERSİNLER"

"İki polisimiz Ceylanpınar'da gece uyurken, enselerinden vurularak şehit edildiler. Hani dün şimdi hala TBMM kürsüsüne çıkıp barıştan bahseden HDP sözcüleri var ya önce onun hesabını versinler, verecekler."

DHKP-C VE IŞİD OPERASYONU

"23 Temmuz günü bütün güvenlik birimlerini toplayıp bir Güvenlik Zirvesi yapma ihtiyacı hasıl olduğunda şunu gördük, birileri piyonları sahneye sürüyor. Onun üzerine karar verdik. Piyonlar değil, arkasındaki şahlar, vezirler hedef edilecek dedik ve o gece eş zamanlı olarak PKK'nın merkezlerine, DAEŞ'e ve DHKP-C'ye operasyon yapma kararı aldık."


"HDP SÖZCÜSÜNE HATIRLATIRIM..."

"Dün, Rabbimiz'e seslenerek TBMM kürsüsünden konuşan HDP sözcüsüne hatırlatırım, biz o seslenişleri bütün bir milletle yapa yapa buralara geldik. Ama sizlerin eli semaya yükselmeli, Kandil Dağı'na yükselmemeli. Önce onu öğreneceksiniz."

"SİZLER TERÖR GLASYOSUNUN UNSURLARISINIZ"

"(HDP) Şimdi haddini bilmez bu eş başkanlardan biri 'bütün bu oyunlar Saray gladyosunun eseridir' diyerek tekrar Cumhurbaşkanımıza hakaret, Cumhurbaşkanlığı makamına yine hakaret etmeye cüret ediyor. Buradan sesleniyorum; Türkiye'de Cumhurbaşkanlığı makamı da bütün makamlar da anayasal sistem içerisinde yüce bir görev ifa etmektedirler. Ama sizler terör gladyosunun unsurlarısınız, terör gladyosunun..."

"Çanakkale'de, İstiklal Harbi'nde yedi düvele nasıl savaşmışsak, bugün üç terör maşasıyla da onun arkasındaki terör gladyosuyla da her yerde savaşmayı, gerektiğinde her türlü fedakarlığı yapmayı iyi biliriz."

"BÜTÜN 78 MİLYONA YAPILAN SALDIRILARDIR"

Türkiye'de her şey meşruiyet çizgisi içinde ve milli iradenin bize söylediği yolda ilerlerken, birden demokrasimize, güvenliğimize ve Türkiye'nin geleceğine darbe vurmak isteyen şer odaklarının eş zamanlı olarak harekete geçtiğini gördük. Şimdi bazıları sanki bütün bu yaşananların arka planını bilmiyormuş gibi hükümetimizi bir erken seçim için bu operasyonları yapmakla suçluyorlar. Bu hepimize yapılan bir suikasttir, bu saldırılar, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne ve bütün 78 milyona yapılan saldırılarıdır"

Etiketler: , ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim