• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:25Güneş 06:02Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:02Yatsı 21:32
    • 17°C Kocaeli
    • 18°C İstanbul
    • 22°C Ankara
    • 19°C Rize
  • BIST: 9716.77 -0.05
  • Altın: 2427.694 -0.04
  • Dolar: 32.5699 0.15
  • Euro: 35.0032 0.66

Başbakan’dan Ankaralılara Özel

Başbakan Davutoğlu Kırıkkale’den sonra Ankara’nın Elmadağ ve Altındağ ilçelerinde düzenlenen mitinglerde konuştu.ELMADAĞDavutoğlu, Elmadağlıları selamlayarak, "Bütün Ankara ile kucaklayacağız. Binlerc...
Başbakan’dan Ankaralılara Özel

Başbakan Davutoğlu Kırıkkale’den sonra Ankara’nın Elmadağ ve Altındağ ilçelerinde düzenlenen mitinglerde konuştu.

ELMADAĞ

Davutoğlu, Elmadağlıları selamlayarak, "Bütün Ankara ile kucaklayacağız. Binlerce vatandaşımız bizleri bekliyor" ifadelerini kullandı. Davutoğlu, Elmadağ’ın dönüşüm yaşadığını kaydederek, "Elmadağ’a doğalgazı kim getirdi? Elmadağ’a viyadüğü kim yaptı? Doğru karar, istikrar. Doğru karar AK Parti. 7 Haziran’da bu emaneti tekrar devralınca daha önce Elmadağ ile ilgili yaptığımız çalışmalar büyük hızla devam edecek. Kentsel dönüşüm en iyi şekilde şekilde tamamlanacak. Yenice’de, Yenidoğan’da, Yenipınar’da kentsel dönüşüm projeleri başlatmıştık. Buna Hasanoğlan’ı da dahil edeceğiz. Elmadağ-Mamak arası Samsun Yolu’nun üç şerit olmasını isteğinizi biliyorum. Samsun Yolu Elmadağ-Mamak arası üç şerit olacak" şeklinde konuştu.

Elmadağ Kayak Merkezi’ni Elmadağ ilçesine dahil edeceklerini belirten Davutoğlu, "Elmadağ modern tesisleriyle Ankara’nın yükselen bir ilçesi. Şimdi Ankara’yı Türkiye’nin değil, bütün çevre bölgelerin de merkezi yapmak için 7 Haziran’da en güçlü desteği vermeye var mısınız? 7 Haziran’da Ankara’da bu tuzak kuranlara, karşımıza gelip bizi durdurmak isteyenlere ’Bu kutlu yolculuk durmaz’ diye haykırmaya var mısınız? Büyük Türkiye’yi kurmaya var mısınız? Yeni Türkiye’yi inşa etmeye var mısınız" dedi.

Elmadağ’ın sorunlarının takipçisi olacaklarını kaydeden Davutoğlu, Ankara’da 10 yeni üniversite kurduklarını ifade ederek " İnşallah Elmadağ’a da bir yüksekokul kazandırırız. En iyi şekilde Elmadağ’ın bu imkanlardan faydalanmasına gayret edeceğiz" diye konuştu.

Davutoğlu’na Başbakan Yardımcıları Yalçın Akdoğan ve Ali Babacan, AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek, Elmadağ İlçe Başkanı Eyüp Tekinal, Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, Ankara İl Başkanı Nedim Yamalı da eşlik etti.

ALTINDAĞ’DA METRO MÜJDESİ

Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Altındağ mitinginde konuşmasına halkı selamlayarak başladı. Milletimizle buluşunca ayrılmak kolay olmuyor, bugün Kırıkkale’de 72. mitingi yaptık. Bugün Bismillah dedik başladık, Elmadağ şimdi de Altındağ. 10 Nisan’da ilk kampanyayı Siteler’deki camide Cuma namazı kılarak başlamıştık. Milyonlarca vatandaşla buluştuk, hepsinden sizlere selam getirdik. Sizler AK Parti hareketini her zaman desteklediniz. Altındağ Ankara’nın ruhu, çünkü Ankara’nın manevi Fatihi Hacı Bayram-ı Veli Altındağ’da. Bütün o tarihi Altındağ, biz iktidara gelene kadar, metruk haldeydi. Ulucanlar Cezaevi’yle anılırdı, Çinçin gibi bir beldenin asayiş problemleriyle anılırdı. Hamamönü’nü öyle bir restore ettik ki Altındağ tarihi kimliğine kavuştu. Bütün o tarihi Altındağ bizi emanettir, koruyacağız. Ulucanlar, tek parti zihniyetin insanları idam sehpasına götürdüğü Ulucanlar Hapishanesi’ni müzeye çevirdik. Bir daha tek parti gibi bir zulmün bu memlekete gelmesine izin verir misiniz" diye sorması üzerine kalabalıktan ’Hayır’ sesleri yükseldi.

Türkiye’de milli iradeyi hakim kıldıklarını belirten Davutoğlu, "Her şekilde bize karşı kurulan tuzaklara mücadele verdik ama hiçbir zaman tuzaklara boğun eğmedik, eğmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin tekrar 1990’lı yıllara götürülmek istendiğine dikkati çeken Davutoğlu, "Tekrar Türkiye’yi 1990’lı yıllara götürmek istiyorlar. 3 parti bir araya gelmiş, arkasında paralel çete, DHKP-C, Kandil, uluslararası lobiler bunlara izin verir misiniz? Altındağlılar Ankara’ya kimliğini kazandıran AK Parti’ye destek verecek misiniz. Onların her yerde uluslararası destekçileri var, bizim bir tek Allahımız, milletimiz var" dedi.

Vatandaşların ’metro talebini’ dile getirmesi üzerine Başbakan Davutoğlu, vatandaşlara "Metro mu istiyorsunuz?" diye sordu. Bunun üzerine konuşmasına Altındağlılara müjdeler vererek devam eden Davutoğlu, "Büyükşehir Belediye Başkanımızla konuşacağım. Ankara’da metro olur da Siteler’e gelmeden o metro biter mi? Sadece metro değil. Bir, inşallah metro gelecek bu söz. İki, teleferik de gelecek. Üç, eskiden beri talebiniz olduğunuzu biliyorum showroom yapıyoruz. Dört, Siteler’de Ar-Ge merkezi kuracağız inşallah. Burası ekonominin atar damarı, Siteler’de huzur olmazsa Ankara’da huzur olmaz, Siteler’de bereket olmazsa Ankara’da Türkiye’de bereket olmaz. Onun için 10 Nisan’da buraya gelip sizlerle birlikte olduk. Siteler’i ekonomik merkez olarak yeniden tanzim edeceğiz. Siteler, herkesin gıptayla izleyeceği ekonomik merkez olacak" ifadelerini kullandı.

GÖKÇEK: "METROYU PATRONDAN İSTEYİN"

Davutoğlu, miting alanına eşi Sare Davutoğlu ile geldi. Davutoğlu’nun konuşması öncesi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, otobüsün üzerinden halka seslendi. Altındağ için de bir teleferik hattını önceki yıllarda planladığını anlatan Gökçek, vatandaşların metro isteğine "Metroyu patrondan isteyin" diyerek karşılık verdi.

Mitinge, Ankara milletvekili adayları da katıldı.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim