• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:29Güneş 06:04Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:00Yatsı 21:29
    • 21°C Kocaeli
    • 20°C İstanbul
    • 22°C Ankara
    • 21°C Rize
  • BIST: 9722.09 0.80
  • Altın: 2428.571 -0.03
  • Dolar: 32.5199 -0.10
  • Euro: 34.8 -0.22

Başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Darıca Belediyesi TEOG sınavlarında Fen Liseleri ve Anadolu Liseleri’ne girmeye hak kazanan Bilgi Evi öğrencilerini bisikletle ödüllendirdi.
Başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Darıca Belediyesi Kapalı Spor Salonu’nda yapılan ödül dağıtım töreninde, Darıca Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdürerek TEOG sınavlarına hazırlanan ve önemli bir başarı elde ederek Fen Liselerine girmeye hak kazanan 8 öğrenci, ile Anadolu Liselerine girmeye hak kazanan 39 öğrenciye ödül olarak bisiklet hediye edildi.

Ödül töreninde kısa bir selamlama konuşması yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, sınavda başarı elde eden bütün öğrencileri tebrik ederken, Darıca Belediyesi’ne de eğitime verdiği katkı ve desteklerden dolayı teşekkür etti.

EĞİTİME KATKIMIZ DEVAM EDECEK

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise selamlama konuşmasına sınavlarda başarı sağlayan bütün öğrenci ve ailelerini tebrik ederek başlarken, önümüzdeki yıldan itibaren ilçede Fen ve Anadolu Liseleri’ne girmeye hak kazanan bütün öğrencilere ödül verecekleri müjdesini verdi.
Başkan Karabacak, Darıca Belediyesi bünyesinde dokuz ayrı mahallede yaklaşık 15.000 öğrenciye ücretsiz olarak hizmet veren Bilgi Evlerinin hem aileleri önemli bir maddi yükten kurtardığını hem de çocukların gelişimine büyük katkı sunduğunu ifade ederken, “açıldığı günden itibaren her geçen gün artan öğrenci sayısı ile bilgi evlerimiz adeta eğitim üssü haline geldi. Dersanelerin kapatılmasının ardından oluşan boşluğu doldurma ve aileleri önemli bir yükten kurtarma adına güzel işlere imza attık .Geçtiğimiz yıl başlattığımız yeni uygulama ile , lisede okuyan gençlerimize de hizmet vermeye başladık.Lise Akademi  adını verdiğimiz bu uygulama ile, özellikle dershanelerin kapanmasıyla birlikte oluşan boşluğu doldurma adına üniversiteye hazırlanan gençlerimize ders ve etüt desteği sağlıyoruz.Bu yıl daha fazla öğrenciye ulaşarak gençlerimize ve ailelerimize katkı ve destek sağlamaya devam edeceğiz. Eğitimin yanısıra bilgi evlerimizde yapılan sosyal ve kültürel etkinliklerle gençlerimizin kişisel gelişimlerine de destek oluyoruz. Bu noktada bilgi evlerimizde görev yapan tüm öğretmen ve görevli arkadaşlara teşekkür ediyor, öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyorum.” diyerek düşüncelerini ifade etti.

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’da yaptığı selamlama konuşmasında, Darıca’nın eğitim anlamında önemli başarılar elde ettiğine vurgu yaparak , Kocaeli genelinde yapılan sınavlarda ilçeler arasında ikinci sırada yer alan Darıca’nın eğitimde çıtayı artırdığını söyledi.Karaman elde edilen başarıda emeği geçen herkese teşekkür ederek, özellikle Darıca Belediyesi’nin bilgi evleri vasıtasıyla bu konuda öncü olduğuna vurgu yapıp Başkan Karabacak’a teşekkür etti.Konuşmaların ardından kırk yedi öğrenciye bisikletleri teslim edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim