• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:38Güneş 06:12Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:55Yatsı 21:22
    • 17°C Kocaeli
    • 15°C İstanbul
    • 20°C Ankara
    • 19°C Rize
  • BIST: 9461.31 -0.66
  • Altın: 2494.948 0.44
  • Dolar: 32.5951 0.13
  • Euro: 34.7855 0.07

Barış Sosyal Tesisi’nin temeli dualarla atıldı

Gebze Belediyesi tarafından Barış Mahallesine kazandırılacak olan Barış Parkı Sosyal Tesisi’nin temeli; AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, protokolün ve vatandaşların katıldığı törenle, dualarla atıldı.
Barış Sosyal Tesisi’nin temeli dualarla atıldı

MUHTARDAN KÖŞKER’E TEŞEKKÜR
Gebze Belediyesi tarafından Barış Mahallesi’ne kazandırılacak olan Barış Parkı Sosyal Tesisi Temel Atma Töreni gerçekleştirildi. Temel atma törenine ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in yanı sıra AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, belediye başkan yardımcıları Nilay Ayran, Engin Güzel, belediye meclis üyeleri, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Barış Mahallesi Muhtarı Erol Yıldız ve mahalle sakinleri katıldı. Temel atma töreninin açılışında kısa bir selamlama konuşması gerçekleştiren Barış Mahallesi Muhtarı Erol Yıldız, mahallelerine yapılan yatırımlar ve desteklerinden ötürü Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e teşekkür etti.
 

MAHALLEMİZE HAYIRLI OLSUN
Temel atma töreninde konuşan ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Barış Mahallesinde bir sosyal tesise ihtiyacımız vardı. Barış Mahallesi konumu itibari ile oldukça güzel bir mahallemiz. Mahallemize yapacağımız bu tesisle birlikte tren yolu üzerine de üst geçit yapılacak, onun da onayı geldi ihalesini gerçekleştiriyoruz. Bu tesisimiz çok yönlü kullanılacak şekilde planlandı. Tesisimizde restoran-kafe, düğün salonu, mescit, oyun salonu ve idari ofisleri yer alacak. Bu tesis sayesinde mahalle sakinleri burada düğünlerini, nişanlarını yapabilecekler. Barış Parkı’na canlılık ve hareketlilik gelecek. Şimdiden bu tesisimiz Gebze’mize ve mahallemize hayırlı uğurlu olsun. Bugün bu yatırımları yapma imkanı bulduğumuz için hükümetimize başta Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, Bakanlarımıza, milletvekillerimize mesai arkadaşlarımıza desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.
 

TÜRKİYE NERDEN NEREYE
Başkan Köşker’in ardından kürsüye gelen AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman yaptığı selamlama konuşmasında, “Bugün burada gerçekleşen hizmetleri eskiden hükümetler gerçekleştiremiyordu. Hamdolsun ki belediyelerimiz bu projeleri hayata geçirecek duruma geldi. Türkiye nerden nereye geldi. Bu mesele halkına sevdalananların meseleleridir. Bizim için asıl olan vatandaşa hizmet etmektir. Ben bu projede emeği geçene başta Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.
 

TEMELİ PROTOKOL ATTI
Selamlama konuşmalarının ardından yapılacak olan tesisin hayırlara vesile olması temennisi ile dua edildi, kurban kesildi. Duanın ardından temele ilk çimento için protokol üyeleri hep birlikte düğmeye bastı. Başkan Köşker hayırlı olsun temennisinde bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim