• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 10°C Kocaeli
    • 13°C İstanbul
    • 12°C Ankara
    • 8°C Rize
  • BIST: 9079.97 0.00
  • Altın: 2323.892 0.74
  • Dolar: 32.355 0.07
  • Euro: 34.922 -0.33

Bakan Yılmaz: "Sesleri Çok Çıkıyor"

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Avrupa Parlamentosu ve bazı ülkelerin sözde Ermeni soykırımını kabul etmesiyle ilgili olarak, “Fransa, İngiltere ve Rusya’nın çok sesi çıkıyor" dedi.Başbakan Ahmet D...
Bakan Yılmaz: Sesleri Çok Çıkıyor

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Avrupa Parlamentosu ve bazı ülkelerin sözde Ermeni soykırımını kabul etmesiyle ilgili olarak, “Fransa, İngiltere ve Rusya’nın çok sesi çıkıyor" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Sivas mitingine katılmak üzere kente gelen Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Sivas Valisi Alim Barut’u ziyaret etti. Vali Alim Barut, Sivas hakkında iki bakana bilgi vererek ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Avrupa Parlamentosu ve bazı ülkelerin sözde Ermeni soykırımını kabul etmesiyle ilgili sorunun sorulması üzerine Bakan Yılmaz, “Birinci Dünya Savaşı’na giriyoruz. Birinci Dünya Savaşı sırasında milyonlarca insan ölmüş, Birinci Dünya Savaşı’ndan önce Trablusgarp ve Balkan savaşımız var. Balkan Savaşı’nda Osmanlı adeta Anadolu toprağının yarısı kadar büyük bir coğrafyayı çok kısa bir süre içerisinde terk etmek zorunda kalmıştı ve milyonlarca insanımız yerinden, yurdundan edildi. Tabi bu devletin asıl sahibi olduğumuz için hiçbir zaman bize yapılan zulümleri, haksızlıkları, sürgünleri, katliamları dile getirmedik. Sanki bu devlet olmanın gururunu gölgeler şekilde oldu. Dolayısıyla biz kendi yaramızı, acılarımızı dile getirmeyince başkaları kendi acılarını, bizim acılarımızın önüne koyar durumuna geldi. Milleti sadıka olan bir grup nasıl bu millete ihanet eder hale geldi. Birinci Dünya Savaşı’nın bu aziz milletimiz çok iyi biliyor. Çünkü ben dahil Gürün’de dedelerimizin anlattıklarından bilirim. Ellerine silah alan bizim gençlerimiz cephede çünkü seferberlik çağrısı yapılmış. Bizim gençlerimiz eli silah tutan cepheye gitti. Kim kaldı burada yaşlılar kaldı, kadınlar kaldı, çocuklar kaldı dolayısıyla Ermeni teröristleri adeta bu coğrafyada Ermeni devleti kurmak isteyen yedi düvel, dış güçler bunlara silah verdi. Van’da dahil olmak üzere Türkiye’nin bir çok yerinde silaha teşvik ettiler. Dolayısıyla da içinde gençleri olmayan, silah altında olacak kimsede bulunmayan bir coğrafyada bu tip Ermeni terör örgütüne eleman devşirecek bir yapının bu Anadolu’da kurulmasına uygun görülmediğinden yine aynı vatan coğrafyasına bunları bir başka yere gönderdiğimiz o toprak bu ülkenin dışında bir toprak değil ki gönderilen yerler Suriye ise, Suriye’de ise o dönem Osmanlı toprağının bir parçası ancak Anadolu’dan adeta evlatları askere gitmiş insanlarımızı korumak için böyle bir tedbir alındı” dedi.

“FRANSA, İNGİLTERE VE RUSYA’NIN SESİ ÇOK ÇIKIYOR”

Suçlunun Ermeni terör komitacılarının eline silah veren ülkeler olduğunu belirten Yılmaz, ”Silah verenlerin sayısı çok çıkıyor Fransa, İngiltere, Rusya verdi. Bu dünyada bütün milletlere her türlü kötülüğü yapan bu üç devlettir bunların sesi çok çıkıyor bunlar doğru değildir. Kafa gerilerinde olan haçlı zihniyetini yansıtıyorlar. Aziz milletimizi inşallah birlik ve beraberlik içinde olursa bu hesapları, planları boşa çıkartacaktır” diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim