• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:27Güneş 06:03Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:01Yatsı 21:31
    • 21°C Kocaeli
    • 20°C İstanbul
    • 22°C Ankara
    • 21°C Rize
  • BIST: 9722.09 0.80
  • Altın: 2428.571 -0.03
  • Dolar: 32.5199 -0.10
  • Euro: 34.8 -0.22

Bakan Özhaseki, Valiye ziyarette bulundu

Başbakan Binali Yıldırım Başkanlığında kurulan Türkiye Cumhuriyeti 65 ncİ Hükümet kabinesinde yer alarak, Çevre ve Şehircilik Bakanlığına getirilen Mehmet Özhaseki, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’na ziyarette bulundu.
Bakan Özhaseki, Valiye ziyarette bulundu

Ziyarette; Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan'ın eşlik ettiği Çevre ve Şehircilik Bakanlığına getirilen Mehmet Özhaseki;  Valilik önünde Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Vali Yardımcıları ve daire müdürleri karşıladı.
 
İlk olarak Valilik Şeref Defterini imzalayan Sayın Bakanımız, Sayın Valimiz ile Valilik Makamına geçerek bir süre sohbet ettiler.
 
Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ziyarette yaptığı konuşmalarında; “Bugün Çevre ve Şehircilik Bakanlığına getirilen Sayın Mehmet Özhaseki’yi Kocaelimiz de ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Öncelikle saygıdeğer Bakanımıza yeni başladığı bu onurlu ve sorumlu görevde başarılar diliyorum. Ülkemize hayırlı ve güzel hizmetler bulunacağına dair  kesin inancımı da paylaşmak istiyorum. 

Sayın Bakanımız yöneticilik ve belediyeciliğin marka ismidir. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığını tüm süreci boyunca şehir ve insan kavramıyla bütünleşmesini, insana dayalı yerel ama sosyal, bütünsel anlamda bir belediyecilik hizmetini bir marka ismidir. Bugünde şehircilik bakanı temelinde artık ülkemizin şehirlerinin kimlikli, kültürel, derinlikli ve sosyal yönden gelişmiş bir perspektifte olmasına dönük bakanlığımızı yöneten  en üst isimdir. Sayın Bakanımız inşallah önümüzdeki dönemde Türkiye’nin hem gelişmesine, hem de çevre ve şehircilik gibi iki temel konuda çok faydalı hizmetlerde bulunacağına inancımız tamdır. Kendilerine tekrar başarı ve hoş geldiniz dileklerimi arz ediyorum ” diyen Sayın Valimizin ardından Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki ise yaptığı konuşmalarında; “ Sayın Valimizi Mersin, Samsun ve Kocaeli Valiliği sırasında ziyaret etmiştim. Sayın valimiz; ülkemizin başarılı, dinamik ve gittiği her yere kendinden bir şeyler katarak gayret gösteren valilerin başında gelmektedir. Doğrusu kendilerini Kocaeli’de görmek beni de mutlu ediyor. 

Bir taraftan Kocaeli benimde memleketim. Eşim Kocaelili ve öyle olunca da ayrı bir muhabbetimiz var. Dün ve bir önceki yaşanan elim  olaylarda şehitlerimiz oldu. Bütün milletimizin başı sağ olsun. Tüm şehitlerimize Allah rahmet eylesin. 

Terör örgütü kana doymuyor. Ancak bu teröristlerin gidecek bir yerleri ve başaracakları hiçbir iş yok. Bizler bu mücadeleden geri adım atacak insanlar değiliz. Bu ülke bizim. Her bir köşede ecdadımızın kanı var. Dünya Çevre Günü münasebetiyle düzenlediğimiz etkinlikler ve katıldığımız programlar içerisinde Kocaeli’ye geldik. Kocaeli’de sanayici arkadaşlarımızın çevreye duyarlılığı yıllara dayanıyor. Bu bir kültürdür. Bizleri burada güler yüzü ve samimiyeti ile ağırlayan başta Sayın Valimiz olmak üzere Belediye Başkanımız ve tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, başarılar diliyorum. Her şehrimizin Kocaeli gibi olmasını diliyorum. Tüm Kocaelililere saygılarımı sunuyorum” diyen Sayın Bakanımıza konuşmalarının ardından Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu  günün anısına Hereke Halısı motiflerinin bulunduğu el işlemesi bir vazo takdim etti.
 
Bir süre Valimizin Sayın Hasan Basri Güzeloğlu’nun makamında sohbet eden Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki, bir sonraki programına gitmek üzere makamdan ayrıldılar.

01-001.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim