• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:36Güneş 06:10Öğle 13:08İkindi 16:54Akşam 19:56Yatsı 21:23
    • 15°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 17°C Ankara
    • 18°C Rize
  • BIST: 9693.46 1.77
  • Altın: 2496.161 0.03
  • Dolar: 32.4971 0.13
  • Euro: 34.5977 -0.09

Bakan Müezzinoğlu: "Milleti Kuş Beyinli Sanıyorlar Fakat..."

Denizli’nin Çameli ilçesinde yapılacak devlet hastanesinin temel atma törenine katılan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, muhalefet partilerinin vaatlerini eleştirerek, "Bunlar milleti kuş beyinli zann...
Bakan Müezzinoğlu: Milleti Kuş Beyinli Sanıyorlar Fakat...

Denizli’nin Çameli ilçesinde yapılacak devlet hastanesinin temel atma törenine katılan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, muhalefet partilerinin vaatlerini eleştirerek, "Bunlar milleti kuş beyinli zannediyor, ancak kendileri kuş beyinli" dedi.

Denizli’nin Çameli ilçesinde 6 buçuk milyon TL’ye malolacak 27 yataklı devlet hastanesinin temel atma törenine, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

"TÜM TÜRKİYE’YE YOLLAR YAPTIK"

Çameli ilçesine helikopterle gelen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’ye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan törende ilk olarak Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci konuştu. Çameli’nin yolunun bir türlü bitmediğini belirten Zeybekci, "Tüm Türkiye’ye yollar yaptık. Alt geçitler üst geçitler yaptık. 17 bin kilometre duble yol yaptık. Boğazın altından girip üstünden çıktık. Ancak Çameli yolunda sıkıntılar yaşadık. Bu yol bu yıl içinde ya bitecek ya bitecek" dedi.

"LAFLA MİLLİYETÇİLİK YAPILMAZ"

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin ardından konuşan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, dünyanın bir çok yerinde hastaneler yaptıklarını ifade ederek, "Somali’de, Pakistan’da hastanelerimiz var. Kırgızistan’da yaptık. Şimdi de Almanya’da yapacağız. Bayrağımız dalgalanıyor. Birileri lafla milliyetçilik yapıyorlar. Erbakan Hocamızın lafı vardır, ’Lafla peynir gemisi yürümez’. Biz AK Parti olarak milletin derdini, kendi derdimiz bildik. Sıkıntıları azalttık. Siz Çameli olarak Cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 70 oranında destek verdiniz. Ben seçimlerde üzerine 5 puan koyanlara ilave ödül veriyorum. Biz ilave ödül vermekten onur duyarız" ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU’NA ELEŞTİRİ

Muhalefetin farklı farklı vaatlerde bulunduğunu belirten Müezzinoğlu şöyle konuştu:

"Şimdilerde vaatlerde bulunanlar, eskiden de bir kamu kurumunda genel müdürdü. Nasıl yapmış onu da bilmiyorum ama şimdi ambulans helikopterlerimiz, uçaklarımız var. Ey Kılıçdaroğlu, kaza ile iki saatliğine gelsen, ambulans helikopterlerin mazotunu dolduramazsın yahu. Öyle bir derdiniz, ufkunuz yok. Bunları dert edinecek haliniz yok. Seçime 35 gün kaldı. Gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz."

Millete hizmetin lafla değil icraatla olduğunu kaydeden Müezzinoğlu, "Halkçı geçinenler bu iş lafla olmaz. Alın teri ister bu. Birilerine hortumlatan bir anlayış değil, böl, parçala, yut anlayışı değil. ’Biz bu milleti nasıl kandırırız?’ diye düşünüyorlar. Vaatlerde bulunanlara yönelik, ‘Adamakla mal tükenmez’ derlerdi. Bol bol adıyorlar. Anadolu’da bir laf var, ’Avlanmak için kuşlara atılan yem, cömertlikten değildir’ derler. Bu milleti kuş beyinli zannediyorlar. Halbuki kuş beyinli bunlar. Bu milletin geleceğini düşünmeyen, en ufak bir eseri olmayanları, bu millet tanıyor" diye konuştu.

Müezzinoğlu sözlerini şöyle tamamladı:

"Cumhur, muhtar bile olamaz denilen adamı başkan seçti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sağ olduğu sürece, bu millete kimse bedel ödetemez.’"

Konuşmasının ardında müteahhit Nedim Şimşek’i yanına çağıran Müezzinoğlu 385 günde bitirilmesi planlanan hastane inşaatının bu yılın sonuna yetiştirilmesi ile ilgili olarak pazarlık yaptı. Müteahhit Şimşek, inşaatın yıl sonuna yetiştirileceğini söyledi. Bakanlar daha sonra temel atma butonuna basarak temel attılar.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim