• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:27Güneş 06:03Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:01Yatsı 21:31
    • 22°C Kocaeli
    • 22°C İstanbul
    • 28°C Ankara
    • 29°C Rize
  • BIST: 9716.77 -0.05
  • Altın: 2427.694 -0.04
  • Dolar: 32.5699 0.15
  • Euro: 35.0032 0.66

Bakan Müezzinoğlu: "Hak Ettikleri Cezayı Bulacaklar"

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Ağrı’nın Diyadin ilçesinde yaşanan terör saldırısına ilişkin, “Bu ülkenin huzurunu bozmaya bu milletin kardeşliğini bozmaya hiç kimsenin ama hiç kimsenin gücü yetmeye...
Bakan Müezzinoğlu: Hak Ettikleri Cezayı Bulacaklar

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Ağrı’nın Diyadin ilçesinde yaşanan terör saldırısına ilişkin, “Bu ülkenin huzurunu bozmaya bu milletin kardeşliğini bozmaya hiç kimsenin ama hiç kimsenin gücü yetmeyecektir. Hak ettikleri cezayı öyle veya böyle mutlaka bulacaklardır” dedi.

Edirne İl Özel İdare Makine İkmal Tesisleri’nde gerçekleştirilen, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Edirne Valiliğine tahsis edilen 7 çöp kamyonu ve 1750 konteynerlerin hizmete alım töreninde yaptığı konuşmada, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Ağrı’da bölücü terör örgütü üyesi teröristlerle girdikleri silahlı çatışmada yaralanan 4 askere şifalar dilediğini belirtti.

“ÜLKENİN HUZURUNU, KARDEŞLİĞİNİ BOZMAYA KİMSENİN GÜCÜ YETMEZ”

Bakan Müezzinoğlu, "Bu ülkenin huzurunu bozmaya bu milletin kardeşliğini bozmaya hiç kimsenin ama hiç kimsenin gücü yetmeyecektir" diyerek, şunları kaydetti:

“Bu birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyen hain güçlere de tavrımız net ve keskin olacaktır. Dün yaşadığımız 4 askerimizin yaralandığı bu menfur olayda, hain olayda yaralı askerlerimize şifalar diliyorum. Bu anlamda gerek Türk Silahlı Kuvvetleri gerekse emniyet güçleri gerekse milletin iradesi, hükümetin iradesi asla ama asla onlara taviz vermeyecektir. Hak ettikleri cezayı öyle veya böyle mutlaka bulacaklardır. Bu ülkenin huzurunu bozmaya bu milletin kardeşliğini bozmaya hiç kimsenin ama hiç kimsenin gücü yetmeyecektir. İnanıyorum ki bu milli birlik ve beraberliğimiz, kardeşlik duygularımız ve büyük hedeflere yürüyüşümüz güçlü bir şekilde devam edecektir.”

“TÜRKİYE GÜNEŞİNİN SICAKLIĞINA MAZLUM VE MAĞDUR HALKLARIN İHTİYACI VAR”

Türkiye güneşine özellikle yakın coğrafyalarda bulunan mazlum ve mağdur halkların ihtiyacı olduğuna değinen Müezzinoğlu, “Evet, güneş Türkiye’den doğmuyor ama Türkiye güneşi dünyaya artık farklı bir mesajı vermeye başladı. İnşallah güçlü Türkiye güneşi yakın coğrafyamızda özellikle Balkanlarda mazlum ve mağdur milletlere yeniden umut olmaya yeniden güven vermeye devam edecektir. Türkiye güneşine Balkanların ihtiyacı var. Türkiye’nin sıcak güneşine mağdur ve mazlum milletlerin ihtiyacı var. Bizler de Türk milleti olarak o güneşin sıcaklığını inanıyorum ki çok daha güçlü şekilde bundan sonraki süreçlerde bize ihtiyacı olan veya bizim geçmişte izimiz olan sahiplenmemiz gereken tüm coğrafyalarda bu anlamda güçlü bir şekilde aydınlık olacaktır ve o bölgeleri ısıtacaktır” ifadelerini kullandı.

Müezzinoğlu, konuşmasının ardından, "Kazası belasız, çiçek bir çevre dileklerimle, ya Allah ya Bismillah" diyerek beraberindeki heyetle birlikte açılış törenini gerçekleştirdi. Bakan Müezzinoğlu, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası’nda partililerle bir araya gelmek için bölgeden ayrıldı.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim