• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:27Güneş 06:03Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:01Yatsı 21:31
    • 15°C Kocaeli
    • 17°C İstanbul
    • 20°C Ankara
    • 20°C Rize
  • BIST: 9722.09 0.80
  • Altın: 2428.571 -0.03
  • Dolar: 32.5199 -0.10
  • Euro: 34.8 -0.22

Bakan Işık Açıkladı, Askeri Alan Tokiye Verilecek

Gebze’de seçim koordinasyon merkezi açan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık askeriye alanının TOKİ’ye verileceğini kesin bir dille ifade etti. 300-350 dönümlük alanına ise kışla park yapılacağını belirtti.
Bakan Işık Açıkladı, Askeri Alan Tokiye Verilecek

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı, AKP Kocaeli Milletvekili Adayı Fikri Işık, Gebze’de seçim koordinasyon merkezi açılışı gerçekleştirdi. Bakan Işık merkezin açılışında yaptığı konuşmada askeriye tarafından boşaltılan yerin TOKİ’ye verileceğini, bu alanın 300-350 dönümlük bölümünde ise büyük bir park yapılacağını söyledi. Işık ayrıca

TAŞ OCAKLARI TAŞINACAK

Gebze’deki taş ocaklarının da taşınacağını ve boşalacak alana İzmit’teki SEKA Parkı’ndan daha büyük bir park kurulacağını kaydetti. Muhalefetin Gebze’nin sadece edebiyatını yaptığını ancak kendilerinin Gebze’ye hizmet ürettiğini kaydeden Işık konuşmasında ana muhalefete de göndermede bulunup, “Hele CHP’liler. Seçim biter, Gebze’yi unuturlar, gelmezler. Sadece Meclis’te kanun teklifi verirler, onu da danışmanları yazar. Bakın, AK Parti Gebze’de değişim başlattı. Bu değişim inşallah 1 Kasım seçimleriyle yeni bir boyut kazanacak” diye konuştu.

 

KOCAELİ’NDEN 7 ÇIKARTIRSAK TEK BAŞINA İKTİDAR OLURUZ

Gebzeliler’in 2002 seçimlerinden bu yana AK Parti’ye büyük destek verdiğini, kendilerinin de bu destek karşılığı sorumluluk hissettiğini belirten Bakan Işık bu desteğin 1 Kasım seçimlerinde de süreceğine inandığını kaydetti. Işık, “Tek arzumuz ülkemizde istikrarın sürmesidir. Kaynakların yatırım ve istihdama yönelmesidir. Şayet Kocaeli’nden 7 milletvekili çıkartırsak Türkiye’de de tek başına iktidar oluruz. Arzumuz 8’nci vekilin de seçilmesi ama 7’nin gelmesi hem Kocaeli’nin hem Türkiye’nin istikrarı için çok önemli. Ben bu seçimde de Gebze’nin desteğini esirgemeyeceğine inanıyorum” dedi.

GEBZE METRO İLE TANIŞACAK

Konuşmasında yapılan ve yapılacak hizmetlere de yer verip Bilişim Vadisi’nin tamamlandığında Gebze’nin dünya markası bir ilçe haline geleceğini belirten Bakan Işık, Gebze’nin metro ile tanışacağını, toplu taşımanın yer altına alınacağını, Darıca’dan Gebze’deki OSB’lere, Dilovası’ndan Sabiha Gökçen Havaalanı’na uzanacak metrolar için KBB ile Ulaştırma Bakanlığı’nın çalışma başlattığını dile getirdi. Işık konuşmasını önümüzdeki cuma günü Başbakan Davutoğlu’nun katılımıyla Gebze’de gerçekleşecek mitinge davette bulunarak tamamlayıp mitingde farklı manalar arayanlara eleştiride bulundu.

YASAKLI ŞARKIYI ÇALDILAR

 Hacı Halil Mahallesi, Ali Rıza Efendi Caddesi üzerindeki açılış yarım saat rötarla gerçekleşirken açılış esnasında cadde trafiğe kapatılınca tıkanmalar oluştu. Program sunuculuğunu açılışın mesai saati içerisinde gerçekleşmesine karşın Gebze Belediyesi personellerinden Ramazan Zor üstlendi.  Açılış esnasında YSK tarafından yasaklanmasına karşın, “Haydi Bismillah” sözlerinin de yer aldığı seçim şarkısı sıklıkla çaldı.

BAKANIMIZ BU BÖLGEDE ÇALIŞACAK

Açılışın rötarlı olması nedeniyle selamlama konuşmaları çok hızlı yapıldı. AKP Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, “Bakanımız ağırlıklı olarak bu bölgede  çalışacağı için bu merkezi açtık” dedi. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AKP Kocaeli Milletvekili Cemalettin Kaflı’nın kısa selamlama konuşmalarının ardından AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan mikrofon aldı.

CEYHAN’DAN MİTİNGE DAVET

Ceyhan, 7 Haziran seçimlerinde halk tarafından verilen tüm mesajları aldıklarını belirtip aynı zamanda 1 Kasım seçimlerinde neler yapacaklarına dair çalışmalarda bulunduklarını kaydetti. Ceyhan önümüzdeki Cuma günü Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla gerçekleşecek mitinge tüm Kocaelililer’i davet ederek konuşmasını tamamladı. Bakan Işık’ın konuşmasının ardından da merkezin açılış kurdelesi Bakan Işık, belediye başkanları, AKP’li başkanlar, yeni ve eski milletvekilleri, milletvekili adayları, gençlik ve kadın kolları başkanları tarafından hayırlı olsun dilekleriyle birlikte kesildi. 

3-115.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim