• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:29Güneş 06:04Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:00Yatsı 21:29
    • 16°C Kocaeli
    • 20°C İstanbul
    • 19°C Ankara
    • 16°C Rize
  • BIST: 9645.02 -0.50
  • Altın: 2429.254 -0.19
  • Dolar: 32.552 0.19
  • Euro: 34.8813 0.59

Bakan Avcı; "Bir Ülkede Eğer Siyasi İstikrar Varsa Ekonomik İstikrar Da Olur"

Eskişehir’de seçim çalışmalarını sürdüren Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı, kentteki şoförlerle bir araya geldi. Bakan Avcı; "Bir ülkede eğer siyasi istikrar varsa ekonomik istikrar da olur" de...
Bakan Avcı; Bir Ülkede Eğer Siyasi İstikrar Varsa Ekonomik İstikrar Da Olur

Eskişehir’de seçim çalışmalarını sürdüren Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı, kentteki şoförlerle bir araya geldi. Bakan Avcı; "Bir ülkede eğer siyasi istikrar varsa ekonomik istikrar da olur" dedi.

Özel bir düğün salonunda düzenlenen “Şoför Esnafı Buluşması” etkinliğinde, ilk olarak esnaf odaları ve dernek başkanları sorunlarını dile getirdi. Daha sonra açıklamalarda bulunan Bakan Avcı, şoförlerin bahsettiği sorunları not aldığını ve gerekli yerlere bildireceğini söyledi.

“Bir ülkede eğer siyasi istikrar varsa ekonomik istikrar da olur” diyen Avcı, “Ekonomik istikrar varsa siyasi istikrar olur. Bunlar birbirini bütünler ve bunlar birbirini tamamlayan unsurlardır. Bunun değerini en iyi esnaf kardeşlerim bilir. Çünkü esnaf, yarını görmek ister, önünü görmek ister. Önünü görebilmek için de hem siyasette hem ekonomi de istikrar olması gerekir. Geçmişte siyasi ve ekonomik istikrarın olmadığı eski Türkiye’de işlerin nasıl darboğaza girdiğini, bir gecede nasıl bankaların battığını, esnafın nasıl kepenk kapatmak zorunda kaldığını, mazot kuyruklarını esnaf kardeşlerim çok iyi hatırlıyorlar. O yüzden istikrarın değerini siz çok iyi biliyorsunuz” ifadelerini kullandı.

“VATANDAŞ, ‘SORUNLARI AK PARTİ ÇÖZER’ DİYOR”

Avcı, yapılan kamuoyu araştırmalarından bahsederek, şöyle konuştu:

“Bütün partiler kamuoyu araştırmaları yapıyor. Biz de yapıyoruz. Sadece seçim zamanı değil, seçimlerden sonra da vatandaş memnuniyetini ölçmek için, sorunları tespit etmek için sürekli kamuoyu araştırmaları yapılıyor. Ama seçim zamanı yapılan araştırmalarda gerek 2011 gerek 2015 seçimlerinde yaptığımız kamuoyu araştırmalarında, bir nokta çok dikkat çekici. Vatandaşa soruyoruz hangi partiye oy vereceksin? Cevap veriyor, A partisine, B partisine, C partisine. Bunlar değişebiliyor. A partisi işte yüzde şu çıkıyor, B partisi yüzde bu çıkıyor falan. Arkasından soruyorsunuz Türkiye’nin en önemli sorunu sizce nedir? Vatandaş sayıyor, işte siyasi istikrar diyor, terör diyor, ekonomi diyor, emeklilerin hakları diyor yani aklınıza ne kadar sorun geliyorsa kendine göre en önemli bulduklarını söylüyor. Arkasından soruyoruz, peki bu sorunları kim çözebilir? Orada değişmeyen bir cevap var. İster A partisine vermiş olsun, ister B, ister C partisine vermiş olsun. Bu sorunları kim çözer? dediğiniz zaman, verilen cevap AK Parti oluyor.”

Öte yandan Bakan Avcı, seçim çalışmaları kapsamında gün içinde Çukurhisar ilçesinde, Odunpazarı ilçesine bağlı Sevinç Mahallesi’nde ve Kızılcaören Köyü’nde vatandaşlarla bir araya gelerek 7 Haziran seçimlerinde destek istedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim