• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:37Güneş 07:02Öğle 13:17İkindi 16:40Akşam 19:22Yatsı 20:41
    • 10°C Kocaeli
    • 12°C İstanbul
    • 6°C Ankara
    • 10°C Rize
  • BIST: 8740.24 0.25
  • Altın: 2234.833 -0.43
  • Dolar: 32.3364 0.08
  • Euro: 35.1115 -0.27

Bahçeli'den tarihi açıklama!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Kızılcahamam'da gerçekleştirilen toplantısının ardından yaptığı açıklamada Afrin'de süren Zeytin Dalı operasyonuna değindi.
Bahçeli'den tarihi açıklama!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kızılcahamam'da Merkez Yönetim Kurulu, Merkez Disiplin Kurulu ve TBMM Grubu ortak toplantısının kapanış oturumunda yaptığı konuşmada Afrin'de gerçekleştirilen "Zeytin Dalı Operasyonu"nu değerlendirdi.
MHP lideri, "Artık terör örgütü PYD-PKK'ya Afrin'in tabut, Menbiç'in mezar olması sonuna kadar deteklediğimiz milli hedeftir." diyerek operasyona destek verdi.
Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları:
"SURİYE'DEKİ AĞIR SORUNLARIN MÜSEBBİBİ ABD'DİR"
"2 gün evvel ABD'nin 1000'e yakın PKK'lı haini Tel Abyad'a naklettiği haberi düşmüştür. Suriye'nin kuzeyindeki ağır sorunların müsebbibi ABD'dir. Kanlı müttefikler ise ABD, PYD, PKK'dan müteşekkildir.
Afrin tasallutla abulak altına alınmıştır. Ülkemize yönelen tehditleri en aza indirmek amacıyla tesis edilecek hilal şeklindeki güvenlik kuşağı bir an önce sağlanmalı ve icra edilmelidir. Gelişmeler karşısında ne kadar isabetli tespitler yaptığımız kabul edilecektir. Türkiye şu anda sınırlarımızın diğer yakasından kaynaklanan muazzam bir tehdit dalgasındadır.
"AFRİN'DE ANKARA'NIN KUYUSU KAZILMIŞTIR"
Arrin'de terör devletinin provaları yapılmaktadır. Amanos Dağları Afrin'e açılan penceredir. Hain ve kanlı eylemlerini gerçekleştirmişlerdir. Afrin'de Ankara'nın kuyusu kazılmıştır. Halep'in bu ilçesi terörizmin esaretinden kurtarılırsa Suriye'nin kuzeyinde hainlerin barınma ihtimali kalmayacaktır.
"YILDIRIM GİBİ HAİNLERİN TEPESİNE İNDİ"
Cumhurbaşkanı Kütahya'da Afrin operasyonunun başladığını ilan etmiştir. Zeytin Dalı isimli askeri harekat yıldırım gibi hainlerin tepesine inmiş ve icra edilmiştir. Türk jetleri meşru müdafaa sınırları içinde 7 ayrı bölgedeki hedefleri teker teker yok etmiştir.
"PKK'YA ARTIK AFRİN TABUT, MENBİÇ MEZAR OLACAK"
Türkiye uluslararası hukuktan kaynaklanan haklarını kullanarak, Artık söz bitmiş hareket aşamasına geçilmiştir. 108 hedef başarı ile imha edilmiştir. Sivillerin zarar görmemesi için azami dikkat ve hassasiyet gösterilmiş gösterilmeye de devam etmiştir. Artık terör örgütü PYD-PKK'ya Afrin'in tabut, Menbiç'in mezar olması sonuna kadar deteklediğimiz milli hedeftir.
"ÜLKÜCÜ HAREKET İHTİYAÇ OLURSA AFRİN'İN BOĞAZINA ÇÖKECEKTİR"
Bunun başka yolu kalmamıştır. Ya Afrin yıkılsın, ya teröristler yakılsın. Bilinsin ki Kerkük'e 5 bin bozkurtla gidecek kadar gemileri yakan ülkücü hareket ihtiyaç hasıl olursa binlerce gönüllüsü ile Afrin'in boğazına çökecektir. Yetmedi Menbiç'e gök gürlemesini andıran imanla sel gibi akacaktır. Gözümüz karadır, zira mevzubahis vatandır. Kahraman Mehmetçik yalnız değildir. Hükümet yalnız değildir, MHP yanındadır. Enerji kaynaklarının denetim ve kontrolü de suyun altında bekletilen gündem başlıkları arasındadır.
BM SÖZCÜSÜ KADEME KADEME BÜYÜYEN MİLLİ ENDİŞELERE ACABA NE DİYECEKTİR
Bu durum uluslararası hukuka göre suçtur. BM Sözcüsü kademe kademe büyüyen milli endişelere acaba ne diyecektir. Hükümet haklı olarak kamuoyunu hazırlamıştır. Ülkemizin uluslararası hukuktan doğan hakları paylaşılmıştır.
Türkiye tüm dünyanı dikkatini Afrin'e çekmeyi başarmıştır. ABD Dışişleri Bakanı Türkiye'nin kaygılarına kulak verdiklerini açıklamak durumunda kalmıştır. Madem yakın işbirliği diyorsunuz o zaman ne arıyorsunuz Suriye'de. Ayağımıza dolaşmayın başka bir şey istemeyiz. Hem Türkiye ile stratejik ortak olup hem de PYD-PKK-YPG ile ortaklık kurmak cinayet, ihanettir. Türk milleti bu tuzağa düşmez, bu zehri yemez. Bu ülkenin Suriye'den çekilme ihtimali şimdilik yoktur. İran'ın kuzey hattı planına itiraz edenler, terörün Suriye'nin kuzeyden sürdürmek istediği vandallığı hangi mazeretle desteklemektedir. Bu ahlaksızlık değil midir?
ABD BARDAĞI TAŞIRMIŞTIR
ABD verdiği hiçbir sözde durmamıştır. En son olarak sözde Kuzey Ordusu'nu kurmaya kalkarak bardağı taşırmıştır. Türkiye'nin teröristleri yakaladıkları yerde imha etmesi ertelenemez bir görevdir. İnancım odur ki Afrin, darmadağın edilecektir. Bundan kaçış, kurtuluş yoktur.
Afrin operasyonu gündeme gelince CHP'nin genel başkanı ve yöneticilerini öfke sarmıştır. Herhalde 1920'li yıllarda yaşasaydı yine diplomasi diyecek, yine çakacak, yine maskesi düşecekti. CHP Genel Başkanı'nın PYD-PKK hoşgörüsü basbaya zillettir, alnına sıçrayan bir kara lekedir. Gayri milli siyaset budur. Dalından kopan, kökünden savrulan CHP'nin hız ve yönünü bundan böyle Türkiye düşmanlarının estireceği düşman belirleyecektir. Gazi Mustafa Kemal'in mirasına kurt düşürülmüştür.
Kefenle karşılayan arkadaşlarını gönder diyor. CHP Genel Başkanı konuşur da yedekleri durur mu? HDP operasyona karşı çıkarken, İP'liler de "Operasyona bu kadar heveslisiniz, kendi çocuklarınızı gönderin" demiştir. Alın birini vurun öbürüne. Bir madalyonun iki yüzü gibiler. Bunlar milletimize öylesine yabancıdır ki, bağımsızlık için 80 milyonun aynı anda kefen giyecek kadar bayrak sevdasına sahip olduğunu bilmeyecek kadar da cahildirler."

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim