• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:20Güneş 06:47Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:31Yatsı 20:52
    • 20°C Kocaeli
    • 19°C İstanbul
    • 22°C Ankara
    • 17°C Rize
  • BIST: 9079.97 3.10
  • Altın: 2304.844 1.27
  • Dolar: 32.3224 0.27
  • Euro: 35.0893 0.01

Bahçeli'den FETÖ'ye yaylım ateşi

15 Temmuz'da FETÖ'nün darbe girişimi ile ilgili çok sert açıklamalarda bulunan MHP lideri Devlet Bahçeli,"ABD merkezli güç merkezleri Türkiye'yi içssavaşa sürüklemek istemektedir. CIA piyonu Gülen'in de bu teslimi bu ihtimal dahilinde görülmelidir."dedi.
Bahçeli'den FETÖ'ye yaylım ateşi

15 Temmuz'da FETÖ'nün darbe girişimi ile ilgili çok sert açıklamalarda bulunan MHP lideri Devlet Bahçeli,"ABD merkezli güç merkezleri Türkiye'yi içssavaşa sürüklemek istemektedir. CIA piyonu Gülen'in de bu teslimi bu ihtimal dahilinde görülmelidir."dedi.

Partisinin grup toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Bahçeli'nin gündeminde yine '15 Temmuz Darbe Girişimi'vardı. Bahçeli bu hain girişiminde bulunan askerleri en sert şekilde eleştirirken "Bunlara Türk askeri demek günahtır, vebaldir. Haçlı işbirlikçileridir, maşalardır. Bu maşaları tutan eller kirlidir, ezeli ve ebedi düşmanlarıdır." dedi. 

Hiç bir darbenin Türkiye'yi 15 Temmuz kadar sarsmadığının altını çizen Bahçeli, "15 Temmuz bize göre işgal teşebbüsüdür. 15 Temmuz'da TBMM bombalayan namussuzlarla, 1920'lerde Osman Gazi'ni tekmeleyen barbarlar arasında en ufak fark yoktur. " diye konuştu.

İşte Bahçeli'nin konuşmasasından satır başları

Fetullahçı terör örgütü ur gibi sarmıştır. Her yere çöreklenmişlerdir. yıllardır din kisvesi altında üremiş, güçlenip ortaya çıkmak için uygun zaman aramıştır. Dinler arası diyalog uydurmasının yapılması da boşuna değildir. FETÖ'cü teröristler 3. bin yılda Asya'nın Hıristiyanlaşmasına hizmet etmiştir. Türk devletinin kritik noktalarına özenle yerlemişlerdir. Bu kaleyi içten çökertme harekatıdır.

Türkiye ile hesabı olan çevreler terörist başı Gülen'i koz olarak ellerinde tutmuşlardır. FETÖ'cüler kimin işine yarıyorsa silah gibi kullanılmıştır. Hiçbir darbe 15 Temmuz gibi derinden sarsmamıştır. 15 Temmuz bize göre işgal teşebbüsüdür. 15 Temmuz'da TBMM bombalayan namussuzlarla, 1920'lerde Osman Gazi'ni tekmeleyen barbarlar arasında en ufak fark yoktur. FETÖ Müslüman Türk milletinin lanet ve beddua ile anacağı odaklardır.

OHAL FETÖ'NÜN TEMİZLENMESİ İÇİN VASITA

Toplu tasfiyeler tehlikenin ne kadar yakın olduğunu göstermiştir. 13 bin kişi gözaltına alınmış, 43 bin kamu görevlisi uzaklaştırılmış, 125 general uzaklaştırılmıştır. Aralarında çok sayıda hakim, savcı, mülki memurlar da tutuklanmıştır. MGK'nın tavsiye kararı doğrultusunda Bakanlar Kurulu 21 Temmuz'da 90 günlük OHAL ilan etmiştir. OHAL kararı TBMM tarafından onaylanmıştır. MHP, Türkiye'nin bugünkü döneminde OHAL'e desteğini çekinmeden göstermiştir. Toplumsal huzurun temini, asayişin sağlanması maksadıyla devletin elini güçlendirmek doğaldır. OHAL millete pusu kuran, devlete ziyiat vermek isteyen odaklara karşı tedbirdir. FETÖ'nün tamamen temizliği için OHAL vasıtadır. 

MAZLUMLARA İLİŞİLMEMELİ

İlk KHK de çıkarılmıştır. FETÖ'yle OHAL kapsamında etkin ve çok boyutlu mücadele ederken dikkat edilmesi gereken hususlar vardır. Toplu görevden almalar yapılırken sağlam deliller esas olmalıdır. Her yönüyle araştırılmalı ve adaletin önüne çıkarılmalıdır. Yoğun şikayet ve eleştiriler, kardeşlerimizin de FETÖ'yle aynı kategoriye aldığı yönündedir. Suçsuzlar mağdur etmek terör örgütünün zalimliği kadar tehlikelidir. Mazlumlara ilişilmemelidir. Toplumun herkesimi kaygılı ve huzursuzdur. Hükümetten beklentim FETÖ'nün kökünü kuruturken suçlu ile suçsuzun karıştırılmamasıdır. 

BİZİM BİZDEN BAŞKA DOSTUMUZ YOK

Peygamber ocağı din tacirlerin değil, samimi devletinin ve milletinin çıkarını kişisel menfaatlerinin üzerinde tutan kardeşlerimizle layık olduğu mertebelere çıkacaktır. FETÖ'cü alçaklar dava arkadaşlarımıza oyunlar oynamışlar, kul hakkı yemişlerdir. Bizim bizden başka dostumuz yoktur. 

CIA PİYONU GÜLEN...

15 Temmuz darbe teşebbüsüne batılı ülkeler kesin tepki koyamamışlardır. Bu darbe sürecinin arkasında CIA'nın olduğu iddiaları yoğunlaşmaktadır. ISAF komutanın Türkiye'ye 2 defa geldiği konuşulmaktadır. Hainlerin ardında CIA ve Pentagon duruyorsa karşımızda ciddi sorun duruyor demektir. ABD bunun altından kalkamayacaktır. ABD, 15 Temmuz'un içindeyse ve İncirlik üzerinden devreye girdiyse, iki ülke arasındaki dostluk ilişkisi vahim düzeyde hasar görecektir. ABD merkezli güç merkezleri Türkiye'yi içssavaşa sürüklemek istemektedir. CIA piyonu Gülen'in de bu teslimi bu ihtimal dahilinde görülmelidir. 

15 TEMMUZ'DA ONLARIN GAYRİ MEŞRU ÇOCUKLARI KAYBETTİ

15 Temmuz'u Ortadoğu'dan ayrı tutmamak gerekir. Halep'e insani yardım ulaştıracak koridor ulaştırılamazsa, binlerce sivil açlık ve susuzluktan kırılacaktır. 5 yıldır kaos içindeki Halep, Türkiye'den yardım almıştır. Halep'in nefes borusu PYD ve Esad tarafından kesilmiştir. Kilis'e 60 kilometre uzaktadır. Halep'teki kardeşlerimiz perişandır. Halep Gaziantep'tir, Kilis'tir. İç sorunlarımız fazla olsa da Halep'e duyarsız kalamayız. Bunlar Suriye'yi çürümeye bırakmışlardır. Irak'ta Türkmen ve Müslüman kanı döken, bu defa da son yurdumuzda devreye girmişlerdir. FETÖ'cüler bunlar Türkiye'ye tutunmuş ortaklarıdır. 12 Temmuz'da çocuklarımız kazandı diyorlardı, çok şükür 15 Temmuz'da onların gayri meşru çocukları kaybetti. Teröristlere Osmanlı şamarını korkusuzca indirdi. Millet kenetlendi, oyunu gördü, oyuncuların maskesini indirdi. Her birimiz Türkiye Cumhuriyetini son neferimize kadar savunmalıyız. Türkiye'ye sahip çıkmalıyız. Demokrasi darbeden büyüktür. İster FETgÖ, ister PKK, ister IŞİD olsun Türkiye'yi geçemeyeceklerdir. 

HEPİMİZ AYNI GEMİDEYİZ

Cumhurbaşkanı artık dengeleyici olsun, birleştirici mesajlarla görevini yerine getirsin. Başbakan da herkesi kucaklasın, unutmasınlar ki hainlere karşı aynı siperdeyiz, aynı gemideyiz. Türk milleti bu vatanda bağımsız şekilde varlığını muhafaza edecektir. MHP de hissesine şahadet düşse bile gereğini yapacaktır.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim