• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:36Güneş 06:10Öğle 13:08İkindi 16:54Akşam 19:56Yatsı 21:23
    • 15°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 21°C Ankara
    • 21°C Rize
  • BIST: 9693.46 1.77
  • Altın: 2496.161 0.03
  • Dolar: 32.4971 0.13
  • Euro: 34.5977 -0.09

Bahçeli ’Yeni Anayasa’ Vadetti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, terörün kökünü kazıyacakları ve yeni bir anayasayı millete hediye edecekleri vaadinde bulundu.Hükümet Meydanı’nda gerçekleşen mitingde konuşan MHP Genel Başkanı Devle...
Bahçeli ’Yeni Anayasa’ Vadetti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, terörün kökünü kazıyacakları ve yeni bir anayasayı millete hediye edecekleri vaadinde bulundu.

Hükümet Meydanı’nda gerçekleşen mitingde konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AK Parti’nin tek başına iktidar gücünü ’diktatörlük’ zannettiğini savundu ve seçmenin sandıkta iyi karar vermesini istedi. Bahçeli, "Başına buyruk bir tavır izledi. Bunların faturası ağır oldu. Milyonlarca insanımız açlık sınırının altındadır. AK Parti yönetimindeki ülkemizde nüfusun yüzde 20’si yoksulluk sınırı altında can çekişmektedir. Türkiye ağır ipoteklerin altına itildi. Türklük günden güne darbelendi. Manevi duygularımız istismara kurban verilmiştir. AK Parti her değerimizden intikam almak için 13 yıldır devrededir. AK Parti’den arta kalan açlık, ahlaksızlık ve asayişsizliktir. Bunların saltanatında birilerinin zenginlediği çok doğrudur. Birilerinin yetim hakkını çaldığı, haram lokmaların indiği kesindir. Bunlara asla itirazımız yok. Bizim de anlatmaya çalıştığımız budur. Erdoğan ve Davutoğlu’nun zenginleştik sözleri sizlere nasip oldu mu? Madem ki zenginleşen siz değilsiniz, sorarım sizlere, bende yoksa, sizde yoksa para kimin cebindedir? Yetimin hakkı, sizin hakkınız hangi haramzadelerin sarayında, kimin yatak odalarındaki kasaların içindedir? Oturma odalarındaki ayakkabı kutularından deste deste çıkan haram paraları biliyor musunuz? Bu soygun çeteleri için helal haram fark etmez. Bunların harama yeltenmeleri fıtratlarındandır. Türkiye’nin dış borcu 400 milyar doları aştı. Her doğan çocuk borcuyla doğuyor. Sizin servetinizde dahil değildir. Sizlerden çalınan paralar kalkınma adı altında düzmece ihalelerle peşkeş çekilmiştir. Parayı çalan onlar. Borcu ödeyecek olan sizsiniz. Tercih sizin, ya önünüze uzatılan bir lokma ekmeğe rıza göstereceksiniz ya da nerede benim hakkım diyerek ayağa kalkacaksınız" dedi.

"HEDEFLERİMİZ BÜYÜK"

Devlet Bahçeli, iktidardan hesap soracaklarını anlatarak, "Bunların defterini düreceğim. Haram lokmalarını kursaklarından çıkaracağım. Bunun için yürüyüşe başladık. Bunun için yürüyüşe çıktık. Bizimle yürü Türkiye, bizimle yürü Aksaray. Yeni Erdoğan, sen hafız Esad olmak isteyebilirsin, sen Saddam olmayı düşleyebilirsin, bu sana münasiptir. Ama bilensin ki, burası ne Suriye, ne Irak. Türkiye senin mülkün değildir. Millet senin tebağın olmayacaktır. Bu vatan bize senden değil ecdattan yadigar kalmıştır. İhaleyle alınmamıştır. Hainlerle iş birliği yapan kimliksizlere hiç bir şart altında bırakmayız. Yoksullukla savaşacağız. Terörle mücadele edeceğiz. Açık ve açıkta kalan milyonlarca vatandaşın sorunlarını gidereceğiz. Türkiye MHP ile milli varlığına tarihi misyonuna sahip çıkıp kurtulacaktır. Hedeflerimiz büyük herkesi kapsamaktadır" diye konuştu.

"YENİ ANAYASAYI HEDİYE EDECEĞİZ"

Seçim beyannamesinde yer alan vaatlere de değinen Bahçeli, yeni bir anayasa hazırlayacaklarını söyleyerek, "Emeklilerimize sesleniyorum, yılda 2 defa 2 bin 800 lira alacaksınız. Emeklilikte yaşa ve pirime takılanların mağduriyetlerini gidereceğiz. Asgari ücretle çalışan kardeşlerim, zorlanıyorsunuz, asgari ücreti net bin 400 liraya çıkaracağız. Evi olmayanlara 250 lira kira yardımı yapmak için yürüyoruz. Sizler de bize katılın. Asgari ücretten vergi almayacağız. İmamsız ve müezzinsiz cami kalmaması hedefimizdir. Köy ve mahalle ihtiyar heyetinde görev alanlara her ay 150 lira vereceğiz. Çiftçilerin umudu olacağız. Mazot, gübre gibi temel girdilerini ucuzlatacağız. Çiftçiler, belinizi büken mazotu 1 lira 75 kuruşa düşüreceğiz. Şoförlerin aldığı yeni ticari araçtan 10 yıl kullanmak kaydıyla KDV ve ÖTV almayacağız. Esnaf ve Bağ-Kur emeklilerimizin maaşlarını düzenleyeceğiz. AK Parti giderse yardım alamazsınız diyen şerefsizlere sesleniyorum, siz ne verdiyseniz fazlasıyla alacaklar. Muhtaç ailelerin fertlerine iş vereceğiz. Aile desteği alanında ödemeler yapacağız. Evi olmayana konut sağlayacağız veya 250 lira kira yardımı yapacağız. 200 kilovat saat elektrik tüketen ve ödeme gücü olmayan vatandaşlara yüzde 70 indirim yapacağız. Muhtaç aileler için Hilal Kart uygulaması yapacağız. Annesi babası olmayan evlatlarımız, cebinize her ay 100 lira koyacağız. Atanamayan öğretmenlerimizin alayını atayacağız. Üniversite sınavlarını kaldıracağız. Emniyet mensuplarının çalışma şartlarını iyileştirecek ve bu kapsamda polislerin ek göstergesini 3 bin 600’e çıkaracağız. Taşeron işçilere kadro vereceğiz. Ne kadar kapatılan belde belediyeleri, özel idareleri ve köyleri yeniden kuracağız. Terörün kökünü kazıyacağız. Bunun için yeni bir anayasayı milletimize hediye edeceğiz. Türkiye sizinle tarih yazacak" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim