• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:20Güneş 06:47Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:31Yatsı 20:52
    • 21°C Kocaeli
    • 19°C İstanbul
    • 22°C Ankara
    • 17°C Rize
  • BIST: 9036.33 2.61
  • Altın: 2299.138 1.03
  • Dolar: 32.3144 0.19
  • Euro: 35.0436 -0.20

Bahçeli Konya’da Konuştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, herkesin korku içinde yaşadığını söyledi.MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Konya kent meydanında düzenlenen mitingde partililere seslendi...
Bahçeli Konya’da Konuştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, herkesin korku içinde yaşadığını söyledi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Konya kent meydanında düzenlenen mitingde partililere seslendi. Bahçeli, Türkiye’de herkesi korku içinde yaşadığını, dinlendiğini, izlendiğini, fişlendiği düşündüğünü ifade etti. Bahçeli, “AKP devlet gücünü korku salmak amacıyla kullanmaktadır. AKP’nin Konya ile gönül köprüsü çökmüştür. Biliyorum başbakan hemşehrinizdir, buna saygı duyuyorum. Fakat içinizden çıkan Davutoğlu, Konya’nın ülkü ve ilkeleriyle çelişmektedir. Yanlıştadır, yozlaşma kulvarındadır ve çürümenin içindedir. Konyalı kardeşlerim şimdi soruyorum sizlere, Başbakan Davutoğlunu tasvip ediyormusunuz, iradesini Erdoğan tapulamasını doğru buluyormusunuz. Sero Ahmet olmakla övünmesini kabul ediyormusunuz. Taşıdığı makamı Başkanlık sistemine çivilemesini, Başbakanlığı imha etmek için çalışmasını yerinde görüyormusunuz. Cevabınız hayırsa Davutoğlu Konyalıdan hangi siyasi amaç için destek isteyecektir. Ben Başbakan olmak istemiyorum Erdoğan’ı başkan yapmak istiyorum, her şey başkanlık sistemi içindir derse Konyalı buna ne cevap verecektir. Konya’nın kendisine bağladığı ümitlere haksızlık değilmidir. Konyalı, Selçuklu Kartalı gibi kudretin simgesidir. Peki Davutoğlu bunlardan hiç mi ibret almaz, hiç mi sonuç çıkarmaz” dedi.

“KONYALIYI AŞAĞILAMA KİMSENİN HADDİ DEĞİLDİR”

Başbakan Davutoğlu’nu, Konyalılara hakaret ettiği iddia edilen bir iş adamına suskun kalmakla da eleştiren Devlet Bahçeli, “Erdoğan’a kendisini ve ailesini kurban etmek isteyen havuz medyasının meşhur isimlerinden birisi geçtiğimiz günlerde Konya’ya hakaret etmiştir. Maalesef şuana kadar Davutoğlundan bir eleştiri ve tepki gelmemiştir. Bu şahıs diyor ki, ‘Kayserililer Konyalılar gibi 360 derece dönmezler’. Ne demeye çalışmaktadır. Konyalıya dönemki demek istemektedir. Davutoğlu neredesin, bu çirkin itham ve yoruma ne diyeceksin. Konyalı dönerse sadece Allahın huzurunda döner, sema da döner. Konyalıyı aşağılama hiç kimsenin haddine değildir. Davutoğlu madem yüreklisin çık da bu sözlere oturaklı bir cevap ver, karşılık ver. Muhatabına dünyanın kaç bucak olduğunu göster” diye konuştu.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun, MHP’nin darbelere mertçe karşı çıkmadığı yönünde eleştirisine karşılık veren Bahçeli sözlerine şöyle devam etti; “Biz CHP ile paslaşıyormuşuz. Sayın Davutoğlu, biz darbelere direnirken sen duvar dibinde geziyor gölgenden bile korkuyordun. Biz darbelerin en ağır maliyetine maruz kalırken sen ona buna şirinlik yapmak ve yakayı kurtarmakla meşguldün. Şunu bilesin ki biz kimseyle paslaşmaz ver kaça girmeyiz. Bu ilkellik ancak AKP’yi müstahak bir özellik. Sayın Davutoğlu, HDP ile saraylarda buluştuğunuzu, İmralı seferleri için müşterek planlar yaptığınızı ne çabuk unuttunuz. Bebek katilinin müşahitliği altında pazarlık masalarına oturduğunuzu nasıl hafızalardan çıkardınız”

“CUMHURBAŞKANI’NIN TARAFSIZLIĞINA KİM İNANIR”

Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tarafsız olmadığını ve mitinglerle iktidar partisine destek istediğini ileri sürdü. Bahçeli, “Tayyip Erdoğan demiş ki, her partiye eşit mesafedeyim ama gönlümde de bir aslan yatıyor. Gönlünde yatanın bir aslan mı çakal mı olduğunu bilemeyiz. AKP’nin seçim beyannamesini okuduğunu da ağzından kaçırarak siyasi ahlaksızlık tarihine geçen bir olaya imza atan bir cumhurbaşkanının mevcudiyeti zaten büyük bir talihsizliktir. Milletimiz için darbeciler kadar yüz karasıdır. AKP’ye oy veren vatandaşlar da dahil bu yalana kim inanır. Şimdi Erdoğan’ın bütün partilere aynı mesafede olduğunu söylemesi en büyük siyaset tarihinin en büyük ahlaksızlarından birisidir. Tarafsızlığından zaten vazgeçtik ama hala tarafsız olabildiğini ileri sürecek derecede yalana başvurması için yolun sonunun geldiğini görmüştür. Erdoğan AKP’deki düşüşü görmüştür, foyasının ortaya çıkacağının paniğini yaşamaktadır. Derdi ve tasası budur. Yalan riya talan sona yaklaşmıştır. bu hesap verme korkusudur, bu rezil olmak korkusudur, bu yüce divan korkusudur.

Bizim Erdoğan’a tavsiyemiz şudur; gel gereksiz açıklamalardan vazgeç AKP’nin tarafı olmak sana çok yakışıyor. Kukla genel başkanını al mitinglere beraber çıkın. Elinizden geleni ardınıza koymayın. Ne yaparsanız yapın hesap vermekten kurtulamayacaksınız. Allahın izniyle Türkiye’de Konya’da ilkesiz dengesiz bir iktidarın tükenişine şahit olacaktır” şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim