• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 10°C Kocaeli
    • 13°C İstanbul
    • 13°C Ankara
    • 11°C Rize
  • BIST: 9079.97 0.00
  • Altın: 2324.032 0.75
  • Dolar: 32.3568 0.08
  • Euro: 34.9372 -0.35

Bahçeli Kocaeli'yi Salladı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Kocaeli mitinginde ülkücüler gövde gösterisi yaptı. Binlerce kişinin katılım sağladığı mitingde partisinin projelerini anlatan Bahçeli, “Bizimle yürü Kocaeli” dedi.
Bahçeli Kocaeli'yi Salladı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Kocaeli mitinginde ülkücüler gövde gösterisi yaptı. Binlerce kişinin katılım sağladığı mitingde partisinin projelerini anlatan Bahçeli, “Bizimle yürü Kocaeli” dedi

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Sakarya mitinginin ardından Perşembe Pazarı alanında Kocaelili partililerle buluştu. Saat 18.45’te kürsüye çıkan Devlet Bahçeli’yi coşkulu bir kalabalık karşıladı. Kocaeli mitingi için günlerdir hazırlıklarını sürdüren MHP Kocaeli Teşkilatı, şehrin dört bir yanını MHP ve Türk bayrakları ile donattı. MHP Lideri Bahçeli, yerel ve ülke gündemine dair çarpıcı sözler söyledi.

 

YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

Miting alanı ve çevresinde polis ekipleri yoğun güvenlik önlemleri aldı. Alana giren vatandaşlar tek tek aranırken, Perşembe Pazarı alanının çevresindeki yüksek binalarda da keskin nişancılar konumlandırıldı. Onlarca sivil polis de miting alanının içerisinde güvenliği sağlamak için görevlendirildi.

 

100 BİN HEDEF

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, mitingden bir gün önce hedeflerinin 100 bin vatandaşın mitinge katılması olduğunu açıklamıştı. MHP Kocaeli Teşkilatları, 12 ilçeden araç kaldırarak vatandaşların mitinge gelmesini sağladı. Kocaeli Ülkü Ocakları’na bağlı gençler de alanda vatandaşları yönlendirmek için görevlendirildi.

 

10 BİN BAYRAK DAĞITILDI

Alana giren vatandaşlara, kurulan stantlarda 10 bine yakın MHP ve Türk Bayrağı dağıtıldı. Bayrakları, MHP ilçe teşkilatlarında görevli partililer ve Kocaeli Ülkü Ocağı’na bağlı gençler dağıttı. Alanda yaklaşık 200 partili görev aldı. Saat 16.30’dan itibaren vatandaşlar, Perşembe Pazarı alanını doldurmaya başladı. MHP ilçe teşkilatları tam kadro miting alanında yerini aldı.

 

GİŞELERDE KARŞILAMA

 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 15.00’de gerçekleştirilen Sakarya mitinginin ardından yola çıkarak 17.30 sularında İzmit’e geldi. Bahçeli’yi otogar gişelerinde İl Başkanı Aydın Ünlü, milletvekili adayları Saffet Sancaklı, Lütfü Türkkan, Hilâl Elmas, Rıza Ağdağ, Ruhi Çavdar, Kemal Köse, Nurdağan Kaçar, Osman Beniz, Ahmet Yeşil, YDK Üyesi Selim Çakır, ilçe başkanları, Ülkü Ocakları İl Başkanı İbrahim Özcan ve partililer karşıladı. Bahçeli, miting alanına geçmeden önce bir süreliğine istirahat etmek için Impreial Park Otel’e geçti.

AKŞENER’E SAHİP ÇIKTILAR

 MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener’e yönelik iftiralar çok sert tepki gösteren MHP’liler, Akşener’e destek pankartları açtı. Perşembe Pazarı alanında büyük bir coşkuyla Bahçeli’yi bekleyen MHP’liler, bir ara alana gelen Sancaklı ve Türkkan’a çok büyük ilgi gösterdi. İkili, MHP’nin Kocaeli tarihindeki en coşkulu mitinglerinden birisini gerçekleştirdiğini ifade etti.

 

KOCAELİ SIKINTIDADIR

Saatler 18.30’u gösterirken Bahçeli kürsüye çıktı. Kocaeli’nin tüm ilçelerini selamlayarak konuşmasına başlayan Bahçeli, “Kocaeli çalışan, üreten milli gelire katkısı olan bir şehrimiz. Kocaeli, Türkiye’nin güçlenmesi için elinden geleni yapmaktadır. Bu kentle gurur duyuyor, sizlerle övünüyor hepinizi seviyoruz. Kocaeli pişmaniyenin yurdudur ama geçmişinde pişmanlık duyacağı hiçbir şey yapmamıştır. Ancak Kocaeli sıkıntıda, dar boğazdadır. Otomotiv sektöründeki eylemler bu şehrimize de yansımıştır” dedi.

 

PARALEL SENDROMU

Ardından Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a yönelik sert ifadeler kullanan Bahçeli, “Bugün Türkiye’de her şeyin çivisi çıkmış, Türkiye garabetler ülkesi oldu. Erdoğan ve AKP tedavisi olmayan bir paralel sendromu yaşamaktadır. Erdoğan’la sorun yaşayan legal görünümlü, illegal terör örgütü olarak lanse edilmektedir. O zaman Erdoğan, 17 Aralık’a kadar tüm suçları sorumlusu değil midir? Bugün paralel denenleri Erdoğan kadrolara yerleştirmiştir.

 

DAVUTOĞLU’NUN DEVRELERİ YANMIŞTIR

Ortada paralel değil parabol var. Herkesi paralelle işbirliği yapmakla suçluyor. MHP’yi paralel yapıyla ilişkilendirme sinsiliği yapmaktadırlar. Kirli işleri açığa çıktıkça Davutoğlu’nun devreleri yanmış, su kaynatmıştır. Davutoğlu çete lideri görmek istiyorsa emir aldığı 17-25 Erdoğan’a bakmalı, rüşvetçi 4 bakanına bakmalı, Serok Ahmet’i baştan aşağı süzmelidir. 12 yıl birbirinin gölgesi olanlar ortadadır. Bütün bu kanunsuzluklar yapılırken siz de suç ortağıydınız. Bu suç ortaklığınızdan sıyrılamazsınız. Şereften bi,r nebze nasibinizi aldıysanız adam gibi çıkın ne yaptıysanız anlatın.

 

KOCAELİ BİZİMLE YÜRÜMEYE VAR MISIN?

 MHP, eğilmeden bükülmeden yürümektedir. Şimdi soruyorum Kocaeli’debizimle yürümeye var mısınız? Kocaeli Türkiye’nin önünde takoz olanlara karşı bizimle yürümeye var mısınız? Bu evetler Davutoğlu’nu korkutmaktadır. Kocaelililer, emin olun AKP gitmektedir. Korkuları bu yüzdendir.

 

CHP’LİLER BİZİMLE YÜRÜYÜN

Bahçeli, kucaklayıcı bir konuşma yapan Bahçeli, CHP’li seçmene de seslenerek, “Bu defa da bizimle yürüyün. Hainlere karşı birlikte mücadele edelim. Kocaeli’nin sedası içtendir. Allah Kocaelilileri bereketlendirsin. Seçim beyannamemiz toplumsal onarım için hazırlandı. Yoksulluk, yolsuzlukla ve terörle mücadele edeceğiz” şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim