• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:27Güneş 06:03Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:01Yatsı 21:31
    • 13°C Kocaeli
    • 16°C İstanbul
    • 20°C Ankara
    • 20°C Rize
  • BIST: 9722.09 0.00
  • Altın: 2428.571 -0.03
  • Dolar: 32.5199 -0.10
  • Euro: 34.8 -0.22

'BAHÇELİ Gitsin' Diyenlerin hepsi gönderildi

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ilçe teşkilatlarındaki görevden alınmaları Gebze'de böyle değerlendirdi: "15 Mayıs'ta Ankara'ya gidip, 'Bahçeli gitsin' diye bağıranların, bunun siyasi karşılığını alacaklarını söylemiştik"
'BAHÇELİ Gitsin' Diyenlerin hepsi gönderildi

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP İlçe Teşkilatları'nda yaşanan görevden alınmalara ilişkin net konuştu. Gebze İlçe Teşkilatı'nda basın toplantısı düzenleyen Aydın Ünlü gazetecilerin Dilovası, Çayırova ve Darıca İlçe Teşkilatları'ndaki görevden almaları hatırlatmaları üzerine Çayırova'da Fatih Kartal'ın yerine atanan Abdullah Adanur'un ardından Dilovası ve Darıca'ya atamalarında en kısa sürede yapılacağını kaydetti. Herkesin siyaseten bir görevi olduıunu, bir ilçe başkanının asli işininin görevini yapmak olduğunu belirten Aydın Ünlü, "15 Mayıs'ta Ankara'ya gidip, 'Bahçeli gitsin' diye bağıranların, bunun siyasi karşılığını alacaklarını söylemiştik" dedi. 

ÜLKÜCÜLER ASLANLAR GİBİ SEÇER

MHP'de gerçekleşecek kurultay öncesi ortamın gerginleşmesinin kongre sonrası partide bir sıkıntıya yol açmayacağını belirten Aydın Ünlü, "Gerek Ferit Başkan gerekse ben MHP'de gergin geçen çok kongre gördük. Ülkücüler 10 Temmuz'da kurultaya gider, aslanlar gibi seçer, seçilen de MHP'nin genel başkanı olur. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Farklı beklentiler içinde olanlar heveslenmesin" dedi.

2-456.jpg

BİR SAATTE ALINAN KARAR

Yargıtay'ın Milliyetçi Hareket Partisi'nde kongre yapılması gerekliliğine ilişkin aldığı karara da dikkat çeken Aydın Ünlü, "Devlet Bahçeli'nin başkanlık sistemini desteklemediğini açıklamasından bir saat sonra" kararın alındığını kaydetti. Üstelik bu kararın 5-0 gibi bir sonuçla alındığına dikkat çeken Aydın Ünlü, iktidar partisinin MHP'de kongre yapılmamasını istediğine dair söylemde bulunan partililerin ibret alması gerektiğini söyledi. 

GÜNDEMİ 40 MİLLETVEKİLİ BELİRLİYOR

10 Temmuz'da gerçekleşecek kongereden sonra MHP'nin iktidar yürüyüşüne başlayacağını belirten Aydın Ünlü, MHP'nin son 6 aydır 40 milletvekili ile gündemi belirlediğini ve oluşturduğunu dile getirdi. Türkiye Cumhuriyeti ile MHP'nin kırmızı çizgilerinin örtüştüğünü kaydeden Ünlü çözümün MHP'de olduğunu gören AKP ve CHP seçmeninin MHP'ye yöneleceğini söyledi. Aydın Ünlü; Güneydoğu'daki şehirlerde terör örgütüne yönelik operasyonların, AKP'nin "Tek devlet tek bayrak" söylemine yönelmesinin ve milletvekillerin dokunulmazlıklarının kaldırılmasının MHP sayesinde olduğunu kaydetti. Aydın Ünlü, MHP'nin AKP'nin söylemlerini kullandığına dair tespitinde çok yanlış olduğuna işaret edip tam tersine, AKP'nin MHP'nin söylemlerini kullanmaya başladığına işaret etti. 

FİKİR VE İDEOLOJİ PARTİSİYİZ

MHP'nin yoluna Devlet Bahçeli ile gitmesi gerektiğini ısrarla savunan Aydın Ünlü, "MHP fikir ve ideoloji partisidir. MHP'nin bir genel başkanı yoktur, lideri vardır. Liderlerde kongrede değişmez" dedi. Ülkücü camianın liderini televizyonlardan belirlemeyeceğini kaydeden Aydın Ünlü, "Zamanında Deniz Baykal'ın CHP'yi bırakması halinde CHP'ye oy vermeyen seçmenin vermeye başlayacağına dair insanlar konuşturuldu. Deniz Baykal gitti ama CHP'nin oyu aynı kaldı. Şimdi de insanlar konuşturulup Devlet Bahçeli'nin gitmesi halinde MHP'ye oy vermeyenlerin oy vermeye başlayacağı söyleniyor. Bu oyuna CHP gelmişti, MHP gelmemeli" dedi. 

BAHÇELİ İLE DEVAM ETMELİYİZ

Dokunulmazlıkların kaldırılması ve Güneydoğu'da düzenlenen operasyonlar ile birlikte sergilenen duruşların MHP iktidarının işaretçisi olduğunu belirten Aydın Ünlü tüm bu gelişmelerden ötürü MHP'nin yoluna Devlet Bahçeli ile devam etmesi gerektiğini aktardı. Ünlü televizyon kanallarının son zamanlarda MHP'ye yoğunlaşmasının da anketlerde MHP'yi görmelerinden kaynaklı olduğunu ve bu ilginin de MHP iktidarının bir işareti olduğunu söyledi.

HÜNKAR ÇAYIRI'NI TAKİPTEYİZ

Gebze'de Hünkar Çayırı'nın satışı konusunun da yakın takipçisi olduklarını belirten Aydın Ünlü, Hünkar Çayırı'nın satılmayacağına dair yapılan açıklamaların yanıltıcı olabileceğini söyledi. Konuyu tüm teferruatı ile incelediklerini belirten Ünlü önümüzdeki ay Hünkar Çayırı'nda bir basın açıklaması yapacaklarını sözlerine ekledi. MHP Gebze İlçe Teşkilatı'nda İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ve yönetimi tarafından ağırlanan Ünlü'ye il yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Ünlü ilçe teşkilatı ziyaretinin ardından Gebze Erzurumlular Derneği ve Gebze Ülkü Ocakları'nda da temaslarda bulundu. 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim