• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:38Güneş 06:12Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:55Yatsı 21:22
    • 12°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 16°C Ankara
    • 18°C Rize
  • BIST: 9524.59 -0.06
  • Altın: 2490.88 0.27
  • Dolar: 32.5438 0.11
  • Euro: 34.7228 0.04

Bahçeli: "Dur Deme Zamanı Gelmiştir"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Türkiye’nin kurtuluşu için yeni bir seferberlik ruhu doğmuştur. Dur deme zamanı gelmiştir. AKP bozguna uğratılmalıdır” dedi.Erzurum İstasyon Meydanı’nda düzenlenen v...
Bahçeli: Dur Deme Zamanı Gelmiştir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Türkiye’nin kurtuluşu için yeni bir seferberlik ruhu doğmuştur. Dur deme zamanı gelmiştir. AKP bozguna uğratılmalıdır” dedi.

Erzurum İstasyon Meydanı’nda düzenlenen ve partililerin yoğun katılım gösterdiği mitingde konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, “Yiğitliğin kitabını yazan dadaşlarla buluşmaktan mutluluk duyuyorum. Cesaretin, kahramanlığın, kardeşliğin ve dostluğun anıtlaştığı Erzurum’da bir kez daha hitap etmekten mutluyum, heyecanlıyım. Hamd olsun yeniden kavuştuk, yeniden buluştuk. Buradan Erzurum’un tüm ilçelerine sevgilerimi gönderiyorum. Selamlarımı iletiyorum” dedi.

“9 gün sonra yapılacak 25. dönem milletvekilliği genel seçimlerin ülkemizin birliğine milletimizin birliğine en üst düzeyde katkılar sağlamasını cenabı Allahtan niyaz ediyorum” diyen Bahçeli, “Seçimlerin barış, huzur güven ve demokratik yarış içerisinde geçmesini temenni ediyorum. Siyasi partilerine ve milletvekili adaylarımıza başarılar diliyorum. Erzurum milli heyecanın milli ahlakın ve manevi temizliğin mertlikle temellendiği bir vatan köşesidir. Sizler Palandöken dağları kadar heybetli, Allahuekber dağları gibi diksiniz. Dadaşların kalbi vatan aşkıyla çarpmaktadır. Bağlılık ve sadakat Erzurum’dadır. Samimiyet Erzurum’dadır” dedi.

“TÜRKİYE’NİN KURTULUŞU İÇİN YENİ BİR SEFERBERLİK RUHU DOĞMUŞTUR”

Dadaşların geçmişten bugüne milli sorumluluktan hiç kaçmadığını söyleyen Bahçeli, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Dadaşlar, bar tutarak at binerek kutlu değerlerimize sahip çıkacak yürekliliği göstermişlerdir. İnanıyor ki aynısını bugünde yapacaklardır. Türkiye’nin kurtuluşu için yeni bir seferberlik ruhu doğmuştur. Dur deme zamanı gelmiştir. AKP bozguna uğratılmalıdır. İstismarcılıların oyununu bozguna uğratmazsa sefalete sürüklenecektir. Kanlı ve sancılı bölünme sürecine mahkum olacaktır. İnkarcıları, iki yüzlüleri sandıkta yıkmak için yürümeliyiz. Bizlerle yürümeye var mısınız. Bizlerle yürümeye söz veriyor musunuz. 7 Haziran’da MHP’nin milli ve tarihi yürüyüşü için oy verecek misiniz. Bu evetler dirilişin kararıdır. Erzurum’un muhteşem iradesinin tezahürüdür. Yürümezsek önümüz karakıştır” dedi.

“7 HAZİRAN BİR YOL AYRIMIDIR”

“Aziz milletimizin gelecek yüzyıllardaki kaderini Türk milleti milli değerleri etrafında kenetlenecektir” diyen Bahçeli, “Onurumuzla oynayan siyaset tüccarlarının çıkar çetelerinin yakasına yapışmak artık namus borcudur. Vatan görevidir. Milli hesaplaşma he il de her ilçede vatanın her köşesinde aziz milletimizle el ele 7 Haziran’da sandık başında yapılacaktır. Bir yanda AKP ve işbirlikçi çıkar çevrelerinin koalisyonu olacaktır. Diğer yanda milletini karşılık seven Türkiye sevdalıları olacaktır. Gafletin ihanete vardığı, korkaklığın teslim olmaya dayandığı bir iktidar dönemi 7 Haziran’da sona erecektir. MHP olarak bütün meselelerin üstesinden Allahın izniyle geliriz. Kendimize güveniyoruz, sizlere inanıyoruz. Erzurum besiciliği bıraktı tarlaları terk etmiştir” şeklinde konuştu.

“ÇARE MHP’DİR; ÇÖZÜM MHP’DİR”

“7 Haziran geldiğinde vatan topraklarını bırakıp kaçıp buna da başarı diyenlere tamam diyecek misiniz? Türkiye ye sahip çıkmak için Türkiye’yle yürüyecek misiniz? Dadaşlar kararını vermiş yürüyüşe geçmiştir” diyen Bahçeli, “Yüzünüzü kara çıkarmayacağız. Desteklerinizi heba etmeyeceğiz. Erzurum’un ümitlerini asla soldurmayacağız. Bugün Türkiye’mizin bütünlüğü aziz milletimizin kardeşliği tehlike altındadır.

İşbirlikçi bir hükümetin tavizleriyle vatanımızın bağımsızlığı riske atılmıştır. Yabancı güçler içişlerimize karışmaktadır. Korkmak bir zihniyet ülkenin yönetimindedir. Osmanlıyı yıkan küresel aktörler kendilerine yeni bir teslimiyet hükümeti bulmuşlardır. Elbette bu zilletin kabul edilmesi asla mümkün değildir. O gün vatanı bölmek isteyenler bugün yine Türkiye’nin karşısındadır. Ne yaparlarla yapsınlar başaramayacaklar. Güvence Erzurum’dur” dedi.

Dadaşların kendisine düşen milli görevi şevkle yerine getireceğini belirten Bahçeli, şunları kaydetti:

“Bölücülüğü istismara yolsuzluğa, yoksulluğa dur diyecek misiniz. Bu defa bizimle yürüyün. MHP iktidarında yoksullukla savaşacağız, yolsuzluklarla savaşacağız. Türkiye MHP iktidarıyla tarihi misyonuna sahip çıkacak ve içinde bulunduğu sefaletten kurtulacaktır. Emeklilerimize 2 bin 800 TL destek ödeneği vereceğiz. Asgari ücretlilere her ay 100 TL ulaşım desteği sağlayacağız. Emeklilik konusunda, yaşa ve pirim gününe takılan vatandaşlarımızın sorununu çözeceğiz. Asgari ücreti net bin 400 TL ye çıkaracağız. İmamsız ve camisiz köy bırakmayacağız. Muhtar maaşlarını en az bin 490 TL olması için gereğini yapacağız. Esnaf ve sanatkarlarımızı yeni açtıkları işyerlerinde 5 yıl süreyle vergiden muaf tutacağız.

Esnaf BAĞKUR emeklilerimizin aylıklarını iyeleştireceğiz. Bizimle yürümeye söz veriyor musunuz. İşsiz kardeşlerimiz üreten ekonomi programımızla her yıl 700 bin insanımıza iş imkanı sağlayacağız. Yoksulumuzun kapısı çalınarak yardımlar için AKPye oy vereceksiniz diyorlar. Kapınıza gelip sizin oylarınızı satın almaya çalışıyorlarsa dadaş tokatını atın gitsin. Şehit ve yetimlerimizin tamamına iş sağlayacağız. Gazilere yakınlarına öncelik tanıyacağız. Atanamayan öğretmen çilesine son vereceğiz. Bölücülüğün ve terörün kökünü kazıyacağız.”

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim