• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:44Güneş 06:16Öğle 13:09İkindi 16:52Akşam 19:52Yatsı 21:18
    • 28°C Kocaeli
    • 25°C İstanbul
    • 22°C Ankara
    • 22°C Rize
  • BIST: 9563.32 -1.20
  • Altın: 2480.673 -0.13
  • Dolar: 32.4889 0.26
  • Euro: 34.5819 0.21

Bahçeli: "Bu Yürüyüş Akdeniz Kadar Görkemlidir"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Antalya mitinginde, “Bu seçim, buhrana sürüklenen Türkiye’nin kurtuluşu için uçurumdan önceki son kavşaktır. Son çıkıştır. Türkiye bu seçimi kaçırırsa, dört yıl sonra...
Bahçeli: Bu Yürüyüş Akdeniz Kadar Görkemlidir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Antalya mitinginde, “Bu seçim, buhrana sürüklenen Türkiye’nin kurtuluşu için uçurumdan önceki son kavşaktır. Son çıkıştır. Türkiye bu seçimi kaçırırsa, dört yıl sonra artık her şey için çok geç kalınmış olacaktır" dedi.

Dün akşam saatlerinde Antalya’ya gelen MHP Lideri Devlet Bahçeli, günün ilk mitingini Kepez ilçesindeki Turgut Özal Spor Salonu önündeki alanda gerçekleştirdi. Hava sıcaklığının yaklaşık 30 dereceyi bulduğu turizm kenti Antalya’da, MHP’liler kendileri için ayrılan alanı doldurdu. Yaklaşık 15 bin kişinin "Devletin başına Devlet gelecek" sloganıyla karşılanan Bahçeli, 23 gün sonra yakın tarihin en kritik seçiminin yapılacağını kaydetti. Bu seçimin bir siyasi partinin tercih edilmesinden de öte milli bir anlam taşıyan seçim olacağının altını çizen Bahçeli, sandıkta milletin bekasının oylanacağını dile getirdi. Sandıkta Türkiye’nin geleceğinin belirleneceğinin altını çizen, "Türkiye ya AK Parti ile eksik kalmış bir yıkımı tamamlayacaktır, ya da kendi geleceğini kendi azim ve kararı ile tayin edecektir. AK Parti ile geçen 13 yıllık sürede tahrip edilmemiş hiçbir milli varlığımız, israf edilmemiş hiçbir değerimiz kalmamıştır. Türkiye rehin alınmak istenmiştir. Türk milleti teslim alınmak istenmektedir. Tehlike büyüktür. Türk’ün hürriyeti, cumhuriyetin bağımsızlığı ve milli varlıklarımız AK Parti ile tehdit altındadır. AK Parti işbirlikçisi olan ihanet çeteleri gözlerini Türkiye’ye dikmişlerdir. Türk milleti ile yarım kalmış hesabı olanlar ecdadımızın şanlı tarihiyle utanç duyanlar Türk devletini asırlık emellerine engel görenler, güzel vatanımızı bölmek ve çökertmek istemektedirler. Tehlike her yandadır, herkesimi sarmıştır. Tehlike elden çıkarılmak istenen Kıbrıs’tadır. Tehlike, soydaşlarımızın katledildiği Kerkük’tedir. Tehlike, kaçak ve karanlık saraydadır. Tehlike, AK Parti, HDP, PKK, Barzani iktidarındadır. Tehlike hangi köşeden hangi caninin çıkacağı belli olmayan sokak aralarındadır. Tehlike uyuşturucunun kol gezdiği başladığı okullardadır. Tehlike mücadele azmini kaybetmek üzere olan çiftçinin hayat kaynağı tarlalarındadır. Milli güvenlik ile ilgili değerlendirmeler bir kişinin keyfine kalmıştır" diye konuştu.

"NEREDE İSTİKRAR VAR?"

AK Parti ile korku devleti kurulduğunu savunan Bahçeli, şunları söyledi:

"Telefonlar dinlenmiş, haneler gözetlenmiş, demokratik hak ve özgürlükler ağır bir operasyon geçirmiştir. Türkiye tele kulak çetelerin merkezi haline gelmiştir. Türkiye kumpasçıların eline geçmiş, rüşvetçilerin rezillerin tutsağı olmuştur. AK Parti ile huzurunuz kaldı mı? AK Parti ile ümidiniz kaldı mı? AK Parti ile refahınız kaldı mı? AK Parti tehdidin yegane kaynağıdır. AK Parti husumetin vahasıdır. Tehdit, yoksullaşan milyonların muhtaç olduğu, aş pişmeyen mutfaklara kadar uzanmıştır. Tehdit, milli değerlerimize kadar yanaştı. Tehdit, Cumhuriyet birikimlerine dayanmıştır. Tehdit, tüm Türkiye’yi sarmıştır. Konu iyi, kötü yönetim olmaktan çıkmıştır. Yanlış icraat, doğru icraat olmaktan farklı noktaya gelmiştir. Devletçe, milletçe varolma noktasında dayanmıştır. Bundan AK Parti ilk sorumlusudur. AK Parti ile ilgili kanaatlerinizi bir kez daha almak istiyoruz. AK Parti ile sıkıntınız ortadan kalktı mı? Yolsuzluk ortadan kalktı mı? AK Parti ile yolsuzluklar ortadan kalktı mı? AK Parti ile bölücülük ortadan kalktı mı? Türkiye’de bugün istikrar var mı? Elbette hayır? Gören göz, işiten kulak, herkesin ortak kararı budur. Türkiye AK Parti ile soygunun ihanet, talan ve sömürü döngüsüne mahkum olmuştur. Türkiye AK Parti ile açlıkla, adaletsizlikle, ahlaksızlıkla, asayişsizlikle karşı karşıya kalmıştır. Türkiye yapay çatışma ve cepheleşmelerle vakit kaybetmiştir. Birileri bunun adını istikrar deyip, bozuk plak gibi tekrarlıyor. AK Parti giderse, istikrar bozulurmuş. İstikrar demek, AK Parti demekmiş. Değerli Antalyalılar, Türkiye’nin neresinde istikrar vardır?"

"DOLAR MİLYARDERİ SAYISI 24’E ÇIKMIŞTIR"

Bahçeli sözlerini şöyle sürdürdü:

"Türkiye’de halka yansıyan bir istikrar yoktur ama ceplerini dolduran güruhun sayısında istikrarlı bir artış vardır. Nitekim sayısı dört olan dolar milyarderleri AK Parti döneminde 24’e kadar çıkmıştır. AK Parti’nin kime yaradığı da böylece ortaya çıkmıştır. AK Parti iktidarının geride kalan 13 yılı bulan icraatıyla Türkiye’de, yoksullukta istikrar vardır. 20 milyon kişi yoksuldur ve artış göstermektedir. Açlıkta istikrar vardır. 1 milyon kişi açtır ve her gün çoğalmaktadır. Yolsuzlukta istikrar vardır. Giderek tırmanmakta, tarihi rekorlara imza atmaktadır. Vurgun ve hırsızlıkta istikrar vardır. Çığ gibi yayılmaktadır. Bunların istikrarlı Türkiye dedikleri budur. Yağma ve talan düzeninin devamını isteyenlerin istikrardan anladıkları bunlardır. Bu istikrar masalının diğer ayağı ise başarı ve büyüme masalıdır. Memleketin dört bir yanında iflaslar ve işten çıkarmalar yaşanmadı mı? Borçlar ödenemeyecek seviyeye yükselmedi mi? İşletmeler kapanmadı mı? Artan işsizliktir, perişan düşen çiftçilerdir. Kaybeden turizmcidir, kazanan başkalarıdır."

"Antalyalılar, bu Türkiye tablosunun neresinde istikrar görüyorsunuz?" diye soran Bahçeli, "Bu kaosun, bu yalan sultasının, ihanet ve melanet saltanatının neresini istikrar buluyorsunuz? Bazıları AK Parti’nin devamını istemektedir. Bunun adını da istikrar koymaktadır. İstikrar adına AK Parti’yi isteyenler işbirlikçilerdir. İstikrar adına AK Parti’yi destekleyen bölücülerdir. İstikrar adına AK Parti’yi bekleyen yağmacılardır. İstikrar adına AK Parti’ye katkı sağlayan Türk düşmanlarıdır. İstikrar adına AK Parti’yi isteyenler Sevr sevdalılarıdır. İstikrar adına AK Parti’yi gözleyenler faiz lobisi, rant lobisidir. İstikrar adına AK Parti’yi tercih eden, 17-25 Aralık’ta yakayı ele veren rüşvetçi, hırsız ve utanmaz yandaşlardır. Kargaşa, kavga, hakaret, işsizlik, açlık, soygun. Bu mudur istikrar? İstikrar denilen bu tahribat mıdır?" dedi.

"DAVUTOĞLU’NA BAKARSAK HER ŞEY İYİ, ERDOĞAN’I DİNLESEK HER ŞEY MÜKEMMEL"

Türkiye’de 1 milyon kişinin aç olduğunu ve bu sayının her geçen gün arttığını ileri süren Bahçeli, şunları kaydetti:

"Yolsuzlukta istikrar vardır. Giderek tırmanmakta, tarihi rekorlara imza atmaktadır. Vurgun ve hırsızlıkta istikrar vardır. Çığ gibi yayılmaktadır. Bunların istikrarlı Türkiye dedikleri budur. Yağma ve talan düzeninin devamını isteyenlerin istikrardan anladıkları bunlardır. Bu istikrar masalının diğer ayağı ise başarı ve büyüme masalıdır. Memleketin dört bir yanında iflaslar ve işten çıkarmalar yaşanmadı mı? Borçlar ödenemeyecek seviyeye yükselmedi mi? İşletmeler kapanmadı mı? Artan işsizliktir, perişan düşen çiftçilerdir. Kaybeden turizmcidir, kazanan başkalarıdır. Davutoğlu’na bakarsak her şey iyidir. Erdoğan’ı dinlesek, her şey mükemmeldir. Bunlara göre Türkiye büyümektedir. Bunlara göre dünya AK Parti’nin başarısını alkışlamaktadır. Ecdad yadigarı vatan topraklarından namertçe kaçtılar, Süleyman Şah’ın türbesini kamyona yükleyip Eşme’de soluğu aldılar. Sonra da başardık, dünya bizi alkışladı diyerek Antalyalılarla alay ettiler. Hezimete zafer dediler, çarpıklığa başarı ismini koydular. Dünyanın 13 yıldır kendilerini alkışladığını söylediler. Peki değerli Antalyalılar, sizler AK Parti’de başarı görüyor musunuz? AK Parti’yi alkışlıyor musunuz? AK Parti’nin büyüme ve zenginlik masalına inanıyor musunuz? O halde, bu kararınızı göstereceğiniz yer 23 gün sonra karşınıza gelecek olan seçim sandığıdır. "

"BU YÜRÜYÜŞ AKDENİZ KADAR GÖRKEMLİDİR"

Konuşmasında, 7 Haziran’ın ahlaksızlığa karşı erdemin mücadelesine sahne olacağını söyleyen Bahçeli, "7 Haziran, vurguna ve yolsuzluğa karşı namusun gücünü teyit edecektir. 7 Haziran, yağma ve peşkeşe karşı yüksek ahlakın dirilişi olacaktır. 7 Haziran’da istismara, iftiraya, çirkefe karşı, şeref ve haysiyet üstün gelecektir. Bu seçim, bölünmeye, kargaşaya ve düşmanlığa karşı milli birliğin seçimi olacaktır. Bu seçim, sömürülmeye, yabancılaşmaya karşı, milliyetçiliğin ve milli duruşun seçimi olacaktır. Bu seçim, buhrana sürüklenen Türkiye’nin kurtuluşu için uçurumdan önceki son kavşaktır. Son çıkıştır. Türkiye bu seçimi kaçırırsa, dört yıl sonra artık her şey için çok geç kalınmış olacaktır. Antalya hakkını aramak için ayağa kalkmıştır. Antalya 17-25 Erdoğan ve Serok Ahmet’ten hesap sormak üzere artık kararını vermiştir. Antalya işbirlikçilerin yakasına yapışmak üzere yürüyüşe geçmiştir. Bu yürüyüş, Akdeniz kadar görkemlidir. Bu yürüyüş güneş kadar parlaktır. Bu yürüyüş Toroslar kadar dik ve tavizsizdir. Ve Antalyalılara güveniyorum. Antalyalı ile iftihar ediyorum. Onlar, bu milli uyanışın kaynağı oldular.Heyecanla, coşku ile bu meydana koştular. Antalya çaresizliğe karşı MHP diyor. Antalya yoksulluğa karşı MHP diyor. Antalya yolsuzluğa karşı bir tek MHP var diyor. AK Parti zalimlerle yan yana duruyor, biz milletle yürüyoruz. AK Parti hainlerle yanak yanağa oturuyor, biz tarihle yürüyoruz. AK Parti Türklük düşmanlarıyla el ele geziyor; biz Antalya’yla yürüyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim