• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:37Güneş 07:02Öğle 13:17İkindi 16:40Akşam 19:22Yatsı 20:41
    • 3°C Kocaeli
    • 7°C İstanbul
    • 2°C Ankara
    • 9°C Rize
  • BIST: 8718.11 0.00
  • Altın: 2243.704 -0.03
  • Dolar: 32.3334 0.07
  • Euro: 35.1585 -0.13

Aziz Yıldırım yine meydan okudu!

Fenerbahçe'de Ekim ayı Yüksek Divan Kurulu toplantısında konuştu.
Aziz Yıldırım yine meydan okudu!

Yıldırım istifa söylentileri ile ilgili olarak " Ben Yargıtay kararının ardından bırakacağıma söz verdim. Ama maalesef her başarısızlıktan sonra istifa etsin havaları estiriliyor. Bunu da camiaya kadar getiriyorlar. Ben Yargıtay kararına kadar buradayım. Beni ancak kongre yollar. Beni sokaktaki ve medyadaki üç ahlaksız şerefsiz gönderemez" dedi.

İşte Aziz Yıldırım'ın konuşması;

FETÖ AMACINA ULAŞAMADI

"Değerli Fenerbahçeliler günaydın diyerek başlıyorum. Uzun zamandır medyada gitsinler kampanyası yürütülüyor. Taraftarın üzerinden oyunlar oynanıyor. Almanya'dan gelenler bağırdı İngiltere'de. 18 senedir bu mücadeleyi veriyorum. Hep şunu söyledim... 3 Temmuz Türkiye için çok önemlidir. Eğer 3 Temmuz olmasaydı Fenerbahçe bu mücadelenin içine girmeseydi öyle zannediyorum ki FETÖ istediği amaca çoktan ulaşacaktı. Bunlar hep yüzeysel düşünülüyor. Öyle değil. Dünyanın 140 ülkesinde yeniden dünyayı fethetme operasyonu yapılıyor.

MEDYADAKİ ÜÇ AHLAKSIZ ŞEREFSİZ BENİ GÖNDEREMEZ

Ben Yargıtay kararının ardından bırakacağıma söz verdim. Ama maalesef her başarısızlıktan sonra istifa etsin havaları estiriliyor. Bunu da camiaya kadar getiriyorlar. Ben Yargıtay kararına kadar buradayım. Beni ancak kongre yollar. Beni sokaktaki ve medyadaki üç ahlaksız şerefsiz gönderemez. Yarın da Yargıtay'dan ne çıkacağını kimse bilemez. Bu karar Fenerbahçe için maddi-manevi çok önemlidir.

İÇİYORLAR İÇKİYİ BİZE HAKARET EDİYORLAR

Fenerbahçe bu davaları hem Avrupa'da hem Türkiye'de yürütme mecburiyetindedir. Biz çalışmalar yapıyoruz. Medya konusunu konuşacağım bugün. 2-3 tane TV var, her gece yayın yapıyorlar. Sadece bizim kulüple ilgili değil. İçiyorlar viskiyi, geliyorlar. Bizlere hakaret ediyorlar. Biz hakaretlere maruz kalacak insanlar değiliz, biz seçimle geldik, seçimle gideriz. Siz Cumhurbaşkanı Tayyip Bey'e aday olma diyebilir misiniz? Aday olursak seçersiniz ya da seçmezsiniz. Aday olacaklar da şart koşmayacaklar. Kendine güvenen olacak.

ALİ ŞEN BURADAN KONUŞSUN

Ali Şen konuşacaksa bundan sonra burada konuşsun. Şerefsiz-ahlaksızlar konuşuyor her gece. Ali Şen Bey benim onursal başkan olmaya ihtiyacım yok, ben bu kulübün önünde bekçi olurum dedim. Adam içiyor, kafayı çekiyor ağza alınmayacak sözler söylüyor. Bundan sonra sokakta gezdirmem bak açıkça söylüyorum. Tenkiti dinlerim, hakaret yok yalnız. FETÖ'cü patronlar, FETÖ'cü konuşanları yayına çıkaramaz. Bu devlete vergi vermeyenler, FETÖ'nün bankasına para yatıranlar... Böyle adalet olmaz.

17-25'TEN ÖNCE DE FETÖ'YLE İLİŞKİSİ OLAN HERKES HESAP VERMELİ

17-25 Aralık'tan da önce FETÖ'yle ilişkisi olan herkes hesap vermeli bu ülkede. Viski içiyor masanın altından, zevkine göre konuşuyor. Yanındayken de köpek gibi korkuyorlar, köpek... Bu gazeteleri, bu TV'leri nasıl satın aldılar? Her gün soracağım bunları. Çaycı müdür oldu, şoför müdür oldu, bize sallıyorlar. İşlerine gelince başkandan özür dileriz, sonra 3 gün sonra yine sallıyorlar. Peşlerine düşerim haberleri olsun.

BİR LOCA ALMAYANLAR ÖLENE KADAR FETVA VEREMEZ

Biz öyle sahipsiz insanlar değiliz, hele ben hiç değilim. Gerçek Fenerbahçe taraftarı ne söylüyorsa kabulümdür. Kim aday olmak istiyorsa olur. O olursa, ben olmam falan yok. Ben 98 yılında Ali Şen'e rağmen çıktım. Ali Şen bu kulübün üstünde kabus gibi duruyordu. Bizler çekip gideriz. Bir loca almayanlar ölene kadar fetva veremez. Burada babadan oğula kalacak bir miras da yoktur. Ben gittiğim zaman ceketimi alır giderim. Kötü gününde de iyi gününde de... İyi günde iyisin, kötü günde onursal başkan ol... Böyle bir şey yok. Her gün mahkemeye gidiyorum."

KULÜBÜN ARAZİSİ YOKTU

"Başarı... 18 sene bu kulübe hizmet ettim. Kulübün hiç arazisi yoktu. 500 dönüme yakın arazi aldım bu kulübe. İki arsamızın bugünkü değeri 180 milyon dolar. Bu arkadaşlar kulübe hizmet etmek için çalışıyor...

3 YILDA BİR ŞAMPİYONLUK GELENEĞİMİZ

18 senede 6 kere şampiyon olmuşuz, 8 defa 2. olmuşuz. Galatasaray, Beşiktaş kulüpleri 13-14 yıl şampiyon olamamış. Fenerbahçe'de gelenek var, 3 yılda bir şampiyon oluyor. Evet şu an başarısız takım. Ama takım kötü diyebilir misiniz? Hoca da iyi. 2003/2004'te 9 puan fark vardı, şampiyon olduk. 2010/11'de 9 puan gerideydik, 2. yarı şampiyon olduk. Hepimiz hapse gittik. Futbol bu, olabilir. TV'de karalamadan başka bir şey yok.

TÜRK TAKIMLARININ AVRUPA BAŞARISI HEP TESADÜF OLACAK

Sporu nasıl kurtarırız diyen yok. Türk takımlarının Avrupa'daki başarıları hep tesadüf olacaktır. Aksini söyleyen varsa gelsin. Basketbol ve voleybolda marka olduk. Neden? Erkek basketbolda bütçemiz 26 milyon euro, geliri 12 milyon euro. En büyük bütçe CSKA, 30 milyonun üstünde. İndirin bakalım bütçeyi 10 milyona, başarı oluyor mu?

Fenerbahçe 26 milyonluk bütçesini bozmazsa her sene final four oynar. Diğer branşlarda da böyle. Neden? Bütçesinden dolayı. Manchester United'la oynuyorsunuz. Pogba 100 milyon euro.

BEN ÖYLE PES ETMEM

Basın gerçekleri görmedikçe futbol ilerlemeyecek. Bugün Fenerbahçe'de 8 milyona oyuncu alınca ortalık ayağa kalkıyor. Chelsea Kenedy diye bir oyuncu aldı 9 milyona. Biz de istedik. Şimdi oynatmıyorlar. Biz alsak oynatmasaydık neler söylerlerdi? Basının hiçbir katkısı yok, karalamaktan başka. Ama ben bunlarla artık hesaplaşacağım. Hukuk önünde ya da başka türlü. Öyle kolay değil. Ben öyle pes etmem."

HAYATIM FENERBAHÇE

Bundan sonra bana kim saldırırsa karşılığını vereceğim. Ben buraya silah zoruyla gelmedim. Ben 1 sene hapis yattığım zaman, onlar bütün FETÖ'cülerle Türkiye'nin yönünü değiştirmeye çalıştılar. Tapeler kabul edilmiyordu, ben cevap vereceğim dedim. Bunları bile vermediler. Onlar kaçak döküman alıp, yayınladılar. Yargıtaya kararı bitmeden sürem dolana kadar ben burada kalacağım.

KENDİNİZİ VURANLARI SÖYLEYEMEYECEK KADAR ŞEREFSİNİZ SİZ

Gerekirse yüzüm varsa gelirim yine aday olurum. Hayatım Fenerbahçe. Ben öyle 2-3 sene oturup cebimi doldurup gitmem. Oturuyor, yazıyor, patronları bir şey söylemiyor. Adam gelip diyor ki ben seni tanırım, sen seni vuranları söyleyemedin. Böyle ahlaksız bunlar. Kendinizi vuranları söyleyemeyecek kadar şerefsiniz siz.

KAYA GİBİ SERT BİR CAMİA BULDULAR

Fenerbahçe'ye zarar verdiğim gün, ben ve arkadaşlarım gideriz. Oyuncular iyi oyuncular, buna inanın. Ama bir uyuşmazlık var, onu da kısa sürede atlatırız. Bunların bütün derdi Fenerbahçe'yi parçalamak. Kaya gibi sert bir camia buldular. Türkiye Cumhuriyeti'nin yaşamasında Kurtuluş Savaşı'nda olduğu gibi bu camianın yine büyük payı vardır. Yargıtay kararıyla her şey ortaya çıkacak. Olumlu karar çıkacağını bilsem hemen giderim.

Demokraside böyle bir şey yok. Sen aday olma, sen ol diyemezsiniz. Söylediklerimin hepsini yapacağımı da bilin. Bizim de ailemiz var. Yenildik, biz sabaha kadar uyuduk mu? Biz tamamen içinde yaşıyoruz.

Ben 18 sene başkanlık yaptım, bu benim ömrüme yeter. 1-2 sene yapsam ne olur? Zevk almıyoruz artık, eziyete döndü. Çekilecek bir dert değil. Yalnız futbol takımının bütçesi 300-400 milyon euro olursa, Avrupa'da başarıya oynarsınız. Aksi takdirde tesadüflerle başarılı olursunuz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim