• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:37Güneş 07:02Öğle 13:17İkindi 16:40Akşam 19:22Yatsı 20:41
    • 5°C Kocaeli
    • 9°C İstanbul
    • 3°C Ankara
    • 9°C Rize
  • BIST: 8718.11 0.00
  • Altın: 2242.741 -0.07
  • Dolar: 32.3254 0.05
  • Euro: 35.1547 -0.12

Aydın Ünlü güven tazeledi

MHP İl Başkanlığı’nın 12’nci Olağan kongresi bugün gerçekleştirildi. Kongreye tek liste ile katılan mevcut başkan Aydın Ünlü, güven tazeledi
Aydın Ünlü güven tazeledi

Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kongreye MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, il delegeleri, ilçe başkanları katılırken, partililerin yanı sıra kongreye DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu da katıldı. Kongreye tek aday olarak giren Aydın Ünlü, listesinde mevcut yöneticilerin yanı sıra değişiklikler de yaptı. Kongrede 638 il delegesinin oy kullanma hakkı bulunuyordu. Yapılan kongrede 32 asil-32 yedek yönetim kurulu, 7 asil- 7 yedek il disiplin kurulu üyesi ve 24 üst kurul delegesi belirlendi. Divan başkanlığını Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’nın yaptığı kongrede katip üyeliklerini Ahmet Ferit Taşdemir, Ahmet Yalçınöz, Zeki Omurca, Bilal Çakır, Çetin Öksüz yaptı.

img-20170521-wa0011.jpg

BU ÜLKÜCÜLERİN SESİDİR

Kongrede ilk olarak konuşmayı yapan Ülkü Ocakları İl Başkanı Melikşah Taşkın, “Bugün bir olmanın diri olmanın günüdür. Bundan sonra da bir olacağımızın ilan etme günüdür. Bu ses şahsi ihtiras ve menfaat peşinde koşanların değil davasına sahip çıkanların sesidir. Bu ses ülkücü ülkücünün öz kardeşidir diyenlerin, ülkü ocaklarının sesidir. Biz ülkücüler olarak dün olduğu gibi bu günde yüce Türk milletine hizmet etmekten gurur ve onur duymaktayız. Ne mutlu Türküm diyene” şeklinde konuştu.

katilim-(1)-003.jpg

14 YILDIR ZOR SÜREÇTEN GEÇTİK

Aydın Ünlü, “Bir kez daha il başkanı olarak karşınızdayım. Bu benim 3. dönemim. 92 yılında girdiğim siyasette en verimli dönemim. Ben size bir söz verdim. Ben size hizmet için geliyorum dedim. İl başkanı olduğumdan beri MHP İl başkanı odasının kapısının kapanmadığını gördünüz. Hiçbir ülkücüyü ötekileştirmedim. Herkese sahip çıkmak temel amacımdı. 14 yıldır zor günlerden geçmiş ülkücü hareket. Park bahçelerden başka iş bulamamış kamuda ötekileştirilmiş ülkücü hareket. Biz kamudan devletten istediğini alacak dedik ülkücü hareket. 2019 seçimlerinde kazanabildiği kadar belediye kazanacak, çıkarabildiği kadar milletvekili çıkarak olan partiyiz” dedi.

unlu-ve-cocuklar.jpg

ÇATLAK SESLER ÇIKTI AMA

Sözlerine devam eden Ünlü, “MHP bitti diyenlere rağmen Kocaeli teşkilatlarının çoğunluğu dik durmayı başardı ve hata yaptırmadan buraya kadar getirmeyi başardım. Çatlak sesler çıktı. Ama onlara rağmen mayası sağlam, liderine güvenen ve anlayan ülkücüler dik durmayı başardı. Biz kimseye milliyetçilik oynatmayacağız dedik. Bugün bu teşkilatların sahibi sizsiniz. Ayağınız yere sağlam bassın. Başınız dik olsun. MHP gümbür gümbür geliyor. Hepimiz 15 Temmuz’da ülkeyi kurtaran liderin olduğu partinin mensubuyuz. Hepimiz ülkücüyüz. Güzel şeyler olacak. Referandumdan sonra ayakları yere sağlam basan Türkiye Cumhuriyeti’nde hak ettiğini alacak milliyetçi hareket” şeklinde konuştu.

partilileri-kultur-merkezi-girisinde-mehter-takimi-karsiladi-(1).jpg

TEŞKİLATLARIMIZ KURUMSALLAŞACAK

Ünlü, “6 yıldır hak edenlerin hak ettiği yere gelmesini istiyorum ve bir öğretmen gibi bunun için çalışıyorum. İlçe ilçe gezip anlatıyorum. Başarmak zorundayız. Eğer bu devleti seviyorsak ve çocuklarımızın geleceği için kaygılanıyorsak çalışmak zorundayız. Referandumdaki evet diyen ülkücü, MHP’li kaydımız 184 bindir. Herkes birbirini sevmek zorunda. Biz olmadan teşkilat olmaz diyenlere inat, 400 bin TL’lik il binasını almış bir teşkilat var. Şimdi sizlere söz veriyorum önümüzdeki süreçte Gebze ilçe binamızı alacağız. Her teşkilat kurumsallaşacak. Ben ülkücülere hizmet etmek için bir daha adayım” ifadelerini kullandı.

img-20170521-wa0007.jpg

GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ

Daha sonra konuşan milletvekili Sancaklı, “Aydın Ünlü ve ekibi burada çok güzel çalışmalar yaptı. Bende şahidiyim. Biz liderliği çok iyi anlayan bir teşkilatız. Biz Milliyetçi Hareket neferleri olarak elimizden geldiğince ülkemiz için çalışacağız. Ülkemiz şuan çok zor durumda. Bunlardan birisi sadece PKK değil birçok terör örgütü var. Artık dağda değiller. Çözüm sürecinde şehre indiler ve Türkiye Cumhuriyetini bölmeye çalışıyorlar. Biz ülkücü hareket ile gurur duyuyoruz. Sonradan menfaat uğruna milliyetçi olanlardan değiliz biz. Biz çok büyük fedakarlıklar yapıyoruz. Biz çok güzel günler göreceğiz. Devlet Bahçeli liderliğinde şahlanacaktır ülkücü hareket. Başlamıştır bu şahlanma ve ülkücü hareket sonsuza kadar yaşayacaktır. 2019’da ülkücü bir Cumhurbaşkanı olacaktır inşallah” dedi.

 

Aydın Ünlü'nün listesi

İL YÖNETİM KURULU:

Erkan Azeri, İzzet Erdem, Hamza Güloğlu, Ercan Bayrak, Tuncay Batı, Gürcan Kolay, Bayram Karaaslan, Havva Köse, Sami Acıkök, Hüseyin Çakıroğlu, Vahap Nuhoğlu, Recep Özcan, Ergül Keskin, Ali Osman Özkan, Halil Yardım, Mustafa Kayış, Ayhan Arpacı, Doğan Bekiroğlu, Tamer Aykurt, Yücel Kantar, Coşkun Öztürk, Murat Yılmaz, Süleyman Gökbayrak, Gökmen Türengül, Selman Cici, Ertan Yılmaz, Doğan Ak, Vedat Kuru, Yaşar Arslan, Cemal Elinegüven, Fatih Demir, Ali Sayar

 

İL DİSİPLİN KURULU:

Yılmaz Çakıroğlu, Atabey Yalçıntaş, Sevil Erdem, Davut Aslan, Ümit Aydoğdu, Sinan Pehlivan, Ömer Kaymak

 

ÜST KURUL DELEGELERİ:

Aydın Ünlü, Erkan Azeri, İzzet Erdem, Ercan Bayrak, Ahmet Yalçınöz, Ferit Taşdemir, Zeki Gürsu, Murat Kalender, Kemal Köse, Muzaffer Sayıcı, Melikşah Taşkın, Zeki Omurca, Bilal Çakır, Adem Emre Aygün, Çetin Öksüz, Hamza Güloğlu, Tuncay Batı, Sami Acıkök, Mahir Demirayak, Erdal Kabaca, Polat Ağralı, İsmail Okumuş, Mehmet Doğan, Benal Ünlü

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim