• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 21°C Kocaeli
    • 21°C İstanbul
    • 21°C Ankara
    • 17°C Rize
  • BIST: 9092.9 0.14
  • Altın: 2325.321 0.80
  • Dolar: 32.3781 0.15
  • Euro: 35.018 -0.08

Avrupa Şampiyonluğu Sevinci

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Bayan Voleybol Takımı, Uralochka NTMK Ekaterinburg karşısında aldığı galibiyetle Avrupa Şampiyonu oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Bu başarı Bursa...
Avrupa Şampiyonluğu Sevinci

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Bayan Voleybol Takımı, Uralochka NTMK Ekaterinburg karşısında aldığı galibiyetle Avrupa Şampiyonu oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Bu başarı Bursa ve Türkiye’nin başarısıdır” dedi.

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Bayan Voleybol Takımı, Avrupa Şampiyonluğu yolunda son maçında Bursa’da Uralochka NTMK Ekaterinburg takımıyla karşılaştı. Bayanlar CEV Challenge final ikinci karşılaşmasında, Bursa Büyükşehir Belediyespor, Rusya’da 3-0 yenildiği Uralochka ile Bursa’da karşı karşıya geldi. Bursa’da Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda gerçekleştirilen maç, iki takımın kıyasıya yarıştığı bir şampiyonluk mücadelesine sahne oldu. Heyecanlı anların yaşandığı maçta setleri 23-25, 25-21, 25-23, 25-18, 15-11 skorlarla tamamlayan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, misafir takımı 4-1 yenerek Avrupa Şampiyonu oldu. Yeşil-beyazlı takım, bu sezon Uralochka’yı yenen tek takım olmayı başarırken, şampiyonluğu altın sete bıraktı. Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Voleybol Takımı, bu seti 15-11 kazanarak Türkiye’ye bu sezon ikinci Avrupa şampiyonluğunu yaşattı.

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, CEV Başkan Yardımcısı Philip Berben, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Asbaşkanı Mustafa Ekşioğlu ile Bursa Büyükşehir Belediyesi eski başkanları ve sporseverler maçı ilgiyle izledi.

“BU BAŞARI BURSA’NIN VE TÜRKİYE’NİN BAŞARISIDIR”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, şampiyonluk sevincini yaşarken, “Bugün Cengiz Göllü’de tarihi bir gün yaşadık. Bursa ilk defa Avrupa Şampiyonluğu kazandı. ‘Spor kenti Bursa’ hedefiyle bugüne kadar spora yatırımlar yaptık, yüzlerce spor tesisi kazandırdık. Voleybola da yatırım yaptık, futbolun yanı sıra tüm branşlara ve Belediyespor’a da yatırım yaptık. Bugün meyvelerini topluyoruz. Burada Avrupa Şampiyonluğu yakaladık. Bunlar bizim hedefimizdi ve bu konuda destek veren, katkı koyan tüm sporcularımızı, Büyükşehir Belediyespor camiasını kutluyorum. Bugün burada bu güzel tabloyu oluşturan tüm taraftarlarımıza, hemşehrilerimize, Vali Karaloğlu’na şükranlarımı sunuyorum. Bize yakışan Avrupa’da başarıdır. Sporun tüm branşlarında Bursa’nın sesini en güzel şekilde dünyaya duyuracağız. Bu başarı Bursa’nın ve Türkiye’nin başarısıdır” diye konuştu.

ŞAMPİYONLUK ‘SELFİE’Sİ

Başkan Altepe, Avrupa Şampiyonu olan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Voleybol Takımı sporcularını tebrik ederek şampiyonluk kupasını verdi. Sporcular da başarının haklı gururunu paylaştıkları Vali Karaloğlu ve Başkan Altepe ile selfie çekti. Bursa’yı destekleyen taraftarlar ise timsah yürüyüşü yapıp, halaylar çekerek şampiyonluğu kutladı.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim