• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:20Güneş 06:47Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:31Yatsı 20:52
    • 18°C Kocaeli
    • 18°C İstanbul
    • 17°C Ankara
    • 14°C Rize
  • BIST: 9079.97 3.10
  • Altın: 2309.95 1.49
  • Dolar: 32.338 0.27
  • Euro: 35.0782 -0.01

Aslan’da Tek Hedef Galibiyet

Galatasaray, ligin 30. hafta mücadelesinde yarın sahasında Torku Konyaspor ile karşılaşacak.Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren sarı-kırmızılı ekip, 30. haftada Torku Konyaspor ile kar...
Aslan’da Tek Hedef Galibiyet

Galatasaray, ligin 30. hafta mücadelesinde yarın sahasında Torku Konyaspor ile karşılaşacak.

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren sarı-kırmızılı ekip, 30. haftada Torku Konyaspor ile karşılaşıyor. Yarın Türk Telekom Arena Stadyumu’nda oynanacak olan müsabaka saat 20.00’de başlayacak. Zirve mücadelesi veren Galatasaray, taraftarı önünde oynayacağı karşılaşmada kayıp yaşamak istemiyor. 38 puanla 9. sırada yer alan konuk ekip Konyaspor ise sahadan 3 puan ile ayrılarak ligi daha üst sıralarda bitirmenin hesaplarını yapıyor.

28. RANDEVU

İki ekip yarın oynayacakları mücadele ile birlikte ligde 28. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 27 lig maçında Galatasaray, 21 galibiyet elde ederken, 2 mücadelede ise gülen taraf Torku Konyaspor oldu. 4 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Bu karşılaşmalarda sarı-kırmızılılar rakip fileleri 58 kez havalandırırken, Torku Konyaspor ise 16 golle karşılık verdi. Ligin ilk yarısında Konya’da oynanan karşılaşmayı Galatasaray, Burak Yılmaz (2), Emre Çolak, Umut Bulut ve Hamit Altıntop’un golleriyle 5-0 kazanmıştı.

TELLES VE HAMİT YOK

Zirve yarışında yara almak istemeyen sarı-kırmızılı takımda Alex Telles ve Hamit Altıntop dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Brezilyalı oyuncu Telles, sarı kart cezası sebebiyle bu karşılaşmada takımdaki yerini alamayacak. Tedavisi devam eden Hamit Altıntop’un ise yeşil-beyazlı ekibe karşı forma giymesi beklenmiyor.

HAMZAOĞLU’NUN KOZU BURAK YILMAZ

Sarı-kırmızılı takımda teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun bu karşılaşmadaki en büyük kozu yine Burak Yılmaz olacak. Ligde geçtiğimiz hafta Akhisar Belediyespor ile oynanan mücadelede 2 gol atarak takımına 3 puanı getiren isim olan yıldız oyuncunun ligde 16 golü bulunuyor. Bu sezon gol sevinci yaşadığı 13 karşılaşmada da takımına 3 puan sevinci yaşatan yetenekli oyuncunun kariyerinde Konyaspor’a karşı 6 golü bulunuyor. Konya ekibi ile ligin ilk yarısında deplasmanda oynanan karşılaşmada da Burak, 2 gollük performans sergilemişti.

GALATASARAY’DA 5 OYUNCU SINIRDA

Galatasaray’da Torku Konyaspor mücadelesi öncesi 5 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor. Umut Bulut, Olcan Adın, Hamit Altıntop, Yekta Kurtuluş ve Semih Kaya sarı kart görmesi halinde ligin 31. haftasında oynanacak Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında forma giyemeyecek.

KONUK EKİPTE 3 OYUNCU EKSİK

Torku Konyaspor’da Galatasaray karşılaşması öncesi 3 eksik oyuncu bulunuyor. Ciprian Marica ve Vukovic sakatlıkları sebebiyle forma giyemezken, Elvis Kokalovic ise cezası sebebiyle takımdan ayrı kalacak. Sakatlığı süren ve ligde son haftaların forma ismi olan Rangelov’un durumunun ise maç saatinde belli olacağı açıklandı.

3’er sarı kartları bulunan Selim Ay, Ali Çamdalı ve Kenan Özer ise bu karşılaşmada kart görmeleri halinde ligin 31. haftasında oynanacak Gençlerbirliği mücadelesinde forma giyemeyecek.

KONYASPOR GOL ATAMIYOR

Ligde Gaziantepspor’un ardından en az gol atan takım konumunda bulunan Torku Konyaspor, gol yollarında yaşadığı sıkıntılarla dikkat çekiyor. Yeşil-beyazlılar, ligin son 10 haftasında rakip fileleri yalnızca 9 kez havalandırmayı başarırken, Galatasaray ise bu periyotta 22 kez gol sevinci yaşadı. Ev sahibi Galatasaray’da Burak Yılmaz, attığı 16 golle takımına en çok katkı sağlayan isim olurken, Torku Konyaspor’da ise Hasan Kabze, geride kalan haftalarda 7 gollük performans sergiledi.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim