• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:37Güneş 07:02Öğle 13:17İkindi 16:40Akşam 19:22Yatsı 20:41
    • 1°C Kocaeli
    • 8°C İstanbul
    • 2°C Ankara
    • 9°C Rize
  • BIST: 8718.11 0.00
  • Altın: 2245.967 0.07
  • Dolar: 32.3336 0.08
  • Euro: 35.1866 -0.00

Aslan Perdeyi Rize’de Kapatıyor

Süper Lig’de bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, ligin son hafta mücadelesinde Çaykur Rizespor’a konuk oluyor.Spor Toto Süper Lig’de son hafta girilirken en yakın takipçisi Fen...
Aslan Perdeyi Rize’de Kapatıyor

Süper Lig’de bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, ligin son hafta mücadelesinde Çaykur Rizespor’a konuk oluyor.

Spor Toto Süper Lig’de son hafta girilirken en yakın takipçisi Fenerbahçe’ye 5 puan fark atarak 20. şampiyonluğunu ilan eden sarı-kırmızılı ekip, Çaykur Rizespor’a konuk oluyor. Ligin kapanış haftasında yarın Yeni Rize Şehir Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 13.00’te başlayacak. Mücadeleyi Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek.

RİZE’DE COŞKULU KARŞILAMA

Galatasaray, Çaykur Rizespor karşılaşmasının hazırlıklarını bugün saat 15.00’te yapacağı antrenmanla tamamladıktan sonra saat 17.30’da Türk Hava Yolları’na ait özel bir uçuşla Trabzon’a hareket edecek. Ardından karayoluyla Rize’ye geçecek olan sarı-kırmızılı kafile, konaklayacağı otelde maç saatini bekleyecek. Rize’de yaşayan Galatasaraylı taraftarların takımlarına coşkulu bir karşılaşma yapacağı bildirildi.

KUPA TÖRENİ İSTANBUL’DA

Karşılaşmanın ardından Rize’de kupa töreni yapılmayacak. Mücadelenin ardından Trabzon’dan hava yoluyla İstanbul’a geçecek olan sarı-kırmızılılar, kupasını 31 Mayıs Pazar günü Türk Telekom Arena’da düzenlenecek olan “4 Yıldızlı Şampiyonluk Gecesi” etkinliğiyle alacak.

ŞAMPİYONUN KUPASI ANKARA’DA BEKLİYOR

Öte yandan Galatasaray’ın pazar günü kaldıracağı şampiyonluk kupası Ankara’da sergileniyor. Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nda sergilenen kupaya taraftarlar da yoğun ilgi gösteriyor. Aslan’ın şampiyonluk kupasının 10 kilo 300 gram ağırlığında olduğu bildirilirken, kupanın 9 kilo 300 gramı 925 ayar gümüşten, 1 kilosu ise 925 ayar gümüş üzerine altın kaplamadan yapıldığı öğrenildi.

30. RANDEVU

Galatasaray ile Çaykur Rizespor, yarın oynayacakları maçla birlikte ligde 30. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne dek yapılan maçlarda sarı-kırmızılılar, 22 kez sahadan 3 puan ile ayrılırken, Rize ekibi ise 4 kez galibiyet sevinci yaşadı. 29 karşılaşmada Galatasaray, rakip fileleri 70 kez havalandırırken, kalesinde ise 24 gol gördü.

YEDEK AĞIRLIKLI KADRO

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, 3 Haziran Çarşamba günü oynanacak Ziraat Türkiye Kupası final karşılaşması sebebiyle Çaykur Rizespor’a karşı sahaya yedek ağırlıklı kadro süreceği bildirildi. Sarı-kırmızılı ekipte, ligin 33. haftasında oynanan Beşiktaş derbisinde saha kenarında ısınırken sarı kart gören Olcan Adın, cezalı duruma düşmüştü. Tecrübeli oyuncu, yarınki karşılaşmada forma giyemeyecek.

EN FARKLI GALİBİYETLER

Sarı-kırmızılı ekip, Çaykur Rizespor karşısında lig maçlarında en farklı skorlu galibiyeti 1987-1988 sezonunda İstanbul’da 5-0’lık sonuçla aldı. Çaykur Rizespor ise Galatasaray karşısındaki toplam 4 galibiyetinden 3’ünü tek farklı skorlarla elde etti, sadece 1986-1987 sezonunda evinde 2-0 kazandı. Ayrıca, 2001-2002 sezonunda Rize’deki maçı Galatasaray 6-3 kazanırken, filelere giden toplam 9 gol iki takım arasında geride kalan 26 müsabaka içinde en gollüsü olarak kayıtlara geçti.

DÜDÜK ABİTOĞLU’NDA

Yarın Yeni Rize Şehir Stadyumu’nda saat 13.00’te başlayacak olan karşılaşmayı Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek. Abitoğlu’nun yardımcılıklarını Bülent Gökçü ve İsmail Şencan yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Deniz Çoban olacak.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim