• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:20Güneş 06:47Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:31Yatsı 20:52
    • 16°C Kocaeli
    • 17°C İstanbul
    • 17°C Ankara
    • 13°C Rize
  • BIST: 9079.97 3.10
  • Altın: 2308.181 1.41
  • Dolar: 32.3232 0.28
  • Euro: 35.0459 -0.10

Aracı "taksit taksit" çaldılar

Antalya'da kaza yaptıktan sonra Akdeniz Sanayi Sitesi'nin otoparkına çekilen araç, kimliği henüz belirlemeyen kişilerce parça parça çalındı.
Aracı "taksit taksit" çaldılar

Bir ay içinde farklı günlerde aracın parçalarının birçoğunun sökülerek götürülmesi, otoparkın güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi

Kaza yapan aracı "taksit taksit" çaldılar

Antalya'da kaza yaptıktan sonra Akdeniz  Sanayi Sitesi'nin otoparkına çekilen hafif ticari aracı, bırakıldığı otoparkta  hırsızlar parça parça çaldı.

    Muratpaşa ilçesinde klima servisi işleten Yıldıray Dayanır, bir süre  önce kaza yapan aracını tamir için Akdeniz Sanayi Sitesi'ne götürdü. Oto  tamircisinin 5 bin lira masraf çıkarması üzerine Dayanır, aracını tamir için  anlaştığı iş yerinin önüne bıraktı.

    Tamircinin önünde bekletilen araç, site kooperatifine ait çekiciyle  bir süre sonra sanayide genelde hurda araçların konulduğu otoparka götürüldü.  Burada hırsızların hedefi olan aracın bir ayda neredeyse bütün parçaları çalındı.

    AA muhabirine açıklama yapan Dayanır, 2005 yılında 20 bin liraya  aldığı aracını karıştığı kazanın ardından tamirciye götürdüğünü söyledi.

    Tamirhanenin önünden otoparka çekilen aracını yaklaşık bir ay önce  kontrol ettiğinde sorun görmediğini dile getiren Dayanır, bir sonraki gidişinde  aracın parçalarının yerinde olmadığını gördüğünü kaydetti.

    Güvenlik kamerası kayıtlarında kimlikleri henüz belirlenemeyen  kişilerin aracın sağ kapısını sökerek parçaları çalmaya başladığının görüldüğünü  ifade eden Dayanır, aracının otoparkta yaklaşık bir aylık sürede birçok  parçasının çalındığını anlattı.

    Dayanır, güvenlik kamerası kayıtlarını alan polisin iki kez gelip  inceleme yaptığını belirterek, "Kooperatif yetkilileri, kendilerinin bir suçu  olmadığını söylüyor. Aracımızı kooperatif otoparkına çektikleri andan itibaren  sorumluluğun kendilerinde olması lazım, gerekli güvenliği sağlamaları  gerekiyordu." diye konuştu.

    - "5 bin lira masrafı vardı, 25 bin liraya toparlanmaz"

    Dayanır, "Aracımı sanayiye getirdiğimde 5 bin lira masrafı vardı, şu  anda ise 25 bin lira versek toplanacak halde değil çünkü üzerinde  kullanılabilecek doğru düzgün parçası kalmamış." dedi.

    Olayla ilgisi olduğu düşünülen kişilerin emniyette ifadesine  başvurulduğunu aktaran Dayanır, faillerin eşkalinin belirlendiğini söyledi.

    Dayanır, güvenlik kamerası kayıtlarına göre, aracının parçalarını  söken kişilerin yüzlerini kapatmaya çalıştıklarına dikkati çekerek, "Bu da  buraları çok iyi bilen birileri olduklarını gösteriyor. Bizim arabamızın aynı  markasından bir tane daha var burada. O da sağlamdı ancak bizim arabadan bir  hafta sonra onu da parçalamışlar. İhtiyaca göre çalıyorlar." diye konuştu.

    - Hırsızların rahat tavırları güvenlik kamerasında

    Güvenlik kamerası kayıtlarında, gündüz saatlerinde otoparka gelen  hırsızların rahat çalışabilmek için yandaki aracı ittikleri ve daha sonra  Dayanır'ın arabasının kapılarını açtıkları görülüyor.

    Aracın ön konsolunu söken kişilerin diğer parçaları da çıkarma anı  kayıtlarda yer alıyor.

    Şüphelilerin, arabanın parçalarını sökerken rahat tavırlar sergilemesi  dikkati çekiyor.

 

Etiketler: , ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim