• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 21°C Kocaeli
    • 20°C İstanbul
    • 21°C Ankara
    • 18°C Rize
  • BIST: 9142.4 0.69
  • Altın: 2325.202 0.80
  • Dolar: 32.3716 0.14
  • Euro: 34.98 -0.11

Antalya'da Vahşet, Annesini Odaya Kilitleyip...

ANTALYA’nın Konyaaltı İlçesi’nde psikolojik tedavi gören 30 yaşındaki Bayram D., annesini odaya kilitledikten sonra,
Antalya'da Vahşet, Annesini Odaya Kilitleyip...

4.5 aylık hamile ablası 42 yaşındaki Merve Kundakçı ile ikiz yeğenleri 6 yaşındaki Fatma Nur ve Mehmet Kundakçı’yı bıçakla boğazını keserek öldürdü.

Bayram D. ve annesi 67 yaşındaki Fatma D.'nin birlikte oturduğu tek katlı gecekondudaki olay, bugün saat 07.30’da meydana geldi. Yaşlılıktan kaynaklı çeşitli rahatsızlıkları bulunan ve bundan dolayı Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bir süredir tedavi gören Fatma D., dün taburcu edilerek evine gönderildi. Merve Kundakçı ve ikiz çocukları Fatma Nur ve Mehmet, dün akşam geçmiş olsun ziyareti için annesinin evine geldi. Merve Kundakçı ve çocukları gece annesinin evinde kaldı.

ANNESİNİ ODAYA KİLİTLEDİ

Sabah saatlerinde belirlenemeyen bir nedenle Bayram D., annesini evin bir odasına kilitledi. Daha sonra ablasının kaldığı odaya yönelen Bayram D. uyuyan ablasının boğazını bıçakla kesti. Kundakçı’nın çığlıkları üzerine uyanarak odaya koşan Fatma Nur ve Mehmet, annelerinin dayıları tarafından öldürülmesine tanık oldu. Cinnet getiren Bayram D. bu kez korkuyla bağıran yeğenlerine saldırdı. Aynı bıçakla her 2 çocuğun da önce boğazı kesen Bayram D., daha sonra bıçağı rasgele Fatma Nur ve Mehmet’in vücudunun çeşitli yerlerine defalarca sapladı. Fatma Nur ve Mehmet, annelerinin hemen yanında can verdi. 

KAÇARKEN JANDARMA YAKALADI

Evden gelen çığlıkları duyan komşular, durumu jandarmaya bildirdi. Hızla olay yerine gelen ekipler, sağlık görevlilerinden de yardım istedi. Jandarma ekipleri, suç aletini olay yerinde bırakarak kaçmayan çalışan Bayram D.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Sağlık görevlileri yaptığı kontrolde, anne Kundakçı ve 2 çocuğunun yaşamını yitirdiğini tespit etti. Olayı haber alarak gelen yakınları, sinir krizi geçirdi. Oğlunun saldırısı sırasında baba Ali D.'nin ise bahçede çalıştığı öğrenildi. Ali D. olaydan sonra gözyaşlarını tutamadı.

Kendilerini yerden yere atarak gözyaşı döken Kundakçı ve D. ailelerinin yakınlarını, çevredekiler ve sağlık ekipleri sakinleştirmeye çalıştı. Merve Kundakçı’nın eşi Bekir Kundakçı, eşi ve çocuklarının öldüğünü öğrenince uzun süre gözyaşı döktü.

İLAÇLARINI İÇMEDİ İDDİASI

Yakınları ve komşuları, uzun süredir psikolojik tedavi gören Bayram D.'nin geçen hafta sinir krizi geçirdiğini ve bıçakla kollarını kestiğini söyledi. Yakınları, Bayram D.'nin tedavi için kullandığı ilaçlarını dün gece almadığını, bundan dolayı sinir krizi geçirerek cinayetleri işlemiş olabileceğini kaydetti.

Jandarma ve sağlık görevlilerinin incelemesinin ardından Merve Kundakçı ve çocuklarının cesetleri otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi. Gözaltına alınan Bayram D., sorgusu yapılmak üzere jandarma karakoluna götürüldü.

 

Etiketler: ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim