• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 22°C Kocaeli
    • 21°C İstanbul
    • 20°C Ankara
    • 19°C Rize
  • BIST: 9094.06 0.16
  • Altın: 2323.989 0.75
  • Dolar: 32.3607 0.12
  • Euro: 34.9689 -0.16

Anneden Korkunç Bekaret Talimatı

Düğün için istenen takıları fazla bulan anne Fatma M., oğlu Bedri M.’ye genç kızın bekaretini bozması için talimat verdi. Cinsel saldırı sonrası bekaret kontrolü yapan anne ile oğluna 22 yıla kadar hapis isteniyor.
Anneden Korkunç Bekaret Talimatı

 

Düğün için istenen takıları fazla bulan anne Fatma M., oğlu Bedri M.’ye genç kızın bekaretini bozması için talimat verdi. Cinsel saldırı sonrası bekaret kontrolü yapan anne ile oğluna 22 yıla kadar hapis isteniyor.

Sabah Gazetesi'nden Osman Asiltürk'ün haberine göre, İstanbul'da düğün takısı nedeniyle yaşanan bir cinsel saldırı "Yok böyle anne" dedirtti. Düğün için istenen takıları çok bulup kızan anne Fatma M., oğlu Bedri M.'yi cinsel saldırıya azmettirdi. Anne, oğluna "Bu iş bu gece bitecek" diyerek çocuk yaştaki Özge Y.'nin (17) bekaretini bozma talimatı verdi. Cinsel saldırı sonrasında bekaret kontrolü yapan anneye ve cinsel saldırıda bulunan oğula dava açıldı. "Çocuğun nitelikli cinsel istismarı ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma"yla suçlanan anne-oğula 22 yıla kadar hapis isteniyor. Firari sanık Bedri M.'ye ise yakalama kararı çıkarıldı.

5 BİLEZİK İLE 1 ALTIN SET İSTEDİLER

Özge Y.'nin anne-babası ayrıydı. Velayeti babadaydı ancak o 2 yıldır annesiyle birlikte İstanbul'da yaşıyordu. Gönlünü, bir arkadaşı vasıtasıyla tanıştığı Bedri M.'ye kaptırdı. Evlenmeye karar verdiler. Özge Y., Bedri M.'nin evinde kalmaya başladı. Bedri M.'nin annesi Fatma M., "kız istemek için" Özge Y.'nin evine gitti. Kızın annesi "Velayeti babasında. Tek başıma karar veremem" dedi. Ancak "5 altın bilezik ve bir altın set" isteyerek evliliğe razı olduğunu söyledi. İddiaya göre; daha sonra babayı da arayan ve ikna eden Fatma M., düğün masrafından rahatsız oldu. Eve dönünce oğluna "Bu iş bu gece bitecek" diyerek cinsel saldırı talimatı verdi. Bedri M., Özge Y.'yi cinsel ilişkiye zorladı. Annesi de cinsel saldırıdan sonra bekaret kontrolü yaptı. Yaşadıklarından etkilenen Özge Y., evlenmekten vazgeçti. Bir yolunu bulup, annesiyle temas kurdu. Anne polise başvurdu. Polis, adrese gitti ancak sonuç çıkmadı.

TALİHSİZ KIZI BABASI KURTARDI

Bir odada kilitli tutulan Özge Y. "polis bulmasın" diye komşuya götürüldü. Bir süre sonra Bedri M.'nin kız kardeşi Çilem M., Özge Y.'nin yanına geldi. İkili daha önce aynı tekstil şirketinde çalışmıştı. Çilem M., Özge Y.'nin yanında biraz kaldıktan sonra "İşe gideceğim" dedi. Özge Y. de "Ben de seninle geleceğim" diye konuştu. İkili birlikte işe gitti. Yeniden ailesini arayan Özge Y. bulunduğu adresi bildirdi. Babası ve polis, tekstil atölyesine gelerek Özge Y.'yi kurtardı.

'DAMAT' FİRARDA

Özge Y. başından geçenleri şöyle anlattı: "Annesi ve bir arkadaşı, bekaretimi kontrol etti. Bozulduğunu anladılar ve aralarında 'Kız oğlan kızmış' diye konuştular. Yaşadıklarımdan sonra evlenmekten vazgeçtim. Evime dönmek istedim ama mani oldular. Bir yolunu bulup aileme ulaştım. Babam, polisle gelip beni kurtardı."

Yaşananların ardından Fatma M. ve Bedri M. hakkında "Çocuğun nitelikli cinsel istismarı ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından dava açıldı. Anneoğul için 22 yıla kadar hapis talep ediliyor. Firari sanık Bedri M. hakkında ise yakalama kararı çıkartıldı.

Etiketler: , ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim