• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:40Güneş 06:13Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:54Yatsı 21:20
    • 12°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 18°C Ankara
    • 19°C Rize
  • BIST: 9524.59 -0.06
  • Altın: 2487.649 0.64
  • Dolar: 32.4801 0.18
  • Euro: 34.6771 0.11

Amerika veya Rusya'yı seçmen zorunda değiliz

Diriliş Postası Genel Yayın Yönetmeni Erem Şentürk, ABD destekli darbe girişiminin püskürtülmesinde Rusya'ya pay çıkaranlara tepki gösterdi.
Amerika veya Rusya'yı seçmen zorunda değiliz

Diriliş Postası Genel Yayın Yönetmeni Erem Şentürk, ABD destekli darbe girişiminin püskürtülmesinde Rusya'ya pay çıkaranlara tepki gösterdi. Şentürk, ABD destekli darbe girişiminin püskürtülmesinde Rusya'ya pay çıkaranlara tepki göstererek "Amerika veya Rusya'yı seçmen zorunda değiliz. Biliriz ki ikisi de potansiyel işgalcidir. İkisi de düşmandır. İkisi de emperyalisttir" dedi.

FETÖ'nün ABD destekli darbe girişiminin milletimizce püskürtülmesi içimizdeki Rusya yanlılarını harekete geçirdi. Perinçek'çiler başta olmak üzere bazı gruplar darbenin Rusların yardımıyla önlendiği algısı oluşturmak istiyor.

Diriliş Postası Genel Yayın Yönetmeni Erem Şentürk, Amerika destekli FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminin püskürtülmesini fırsat bilip Rusya'ya da pay çıkararak, Rus PR'ı yapanlara tepki gösteredi ve "Ne yapmaya çalışıyorsunuz? Kime yaranmaya çalışıyorsunuz? Tam olarak derdiniz ne? Kötü niyetli değilseniz "Ahmak mısınız" kendinizi niye kullandırıyorsunuz?" diye sordu. 

Erem Şentürk, ABD ve Rusya'ya ilişkin çarpıcı bir tespitte bulunarak "İkisinden birini seçmek zorunda değiliz. İkisiyle de ticaret yaparız, stratejik ortak oluruz ama biliriz ki ikisi de potansiyel işgalcidir. İkisi de düşmandır. İkisi de emperyalisttir" dedi.

erem-senturk.gif

Diriliş Postası'nın Erem Şentürk imzalı bugünkü Baş Yazı'sı şöyle:

"15 Temmuz zaferini “Rus Bayramı” olarak kutlayalım!

Erdoğan ve ona inanan irfan sahibi milletin 15 Temmuz’da yazdığı destanın arkasına takılmayan kalmadı. Kendi içimizdekileri idare ediyorduk eyvallah. Rusya'yı niye taktınız ki siz bu ambulansın peşine?

Rus füzeleri darbecilerin kullandığı uçaklara kilitlenmiş de demişler ki: "Darbe yapmayın sizi vururuz." Politbüro Rus propagandası yapacakmış, palavra sıkacak adam bulamamış saçmalamışlar.

Ne yapmaya çalışıyorsunuz? Kime yaranmaya çalışıyorsunuz? Tam olarak derdiniz ne? Kötü niyetli değilseniz "Ahmak mısınız" kendinizi niye kullandırıyorsunuz?

Eskiden gafil İslamcı abiler vardı gençliğimde, "Rusya kitapsız, Rusya ateist, Amerika bari ehli kitap” deyip ABD propagandaları yaparlardı. ABD'yi Türkiye’nin hamisi gibi anlatırlardı. Ölenleri oldu bu anlattığım ahmakların (Allah azaplarını artırsın) dirileri de sürünerek ölmeyi bekliyor. Şimdi aynı onlar gibi Rusya propagandası yapıyorsunuz siz de.

Rusya'yı Türkiye’nin hamisi yapacaksınız utanmasanız.

2. Dünya Savaşı sonrasından kalma ABD-Rusya kutuplaşması tezgâhını dış politika zannediyorsunuz hâlâ. Kendiniz akılsızsınız, bari bizi akılsız yerine koymayın.

İkisinden birini seçmek zorunda değiliz. İkisiyle de ticaret yaparız, stratejik ortak oluruz ama biliriz ki ikisi de potansiyel işgalcidir. İkisi de düşmandır. İkisi de emperyalisttir.

Ezcümle: Rusya dediğiniz de ABD dediğiniz de Asya'da, Ortadoğu'da sırayla Müslüman çocuklarını parçalıyorlar. Aklınızı başınıza devşirin. Doğu da Allah'ın Batı da Allah'ın…"(Haber Vaktim)

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim