• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:20Güneş 06:47Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:31Yatsı 20:52
    • 22°C Kocaeli
    • 19°C İstanbul
    • 22°C Ankara
    • 17°C Rize
  • BIST: 9060.71 2.88
  • Altın: 2292.356 0.73
  • Dolar: 32.3135 0.18
  • Euro: 35.0966 -0.04

Ali Gürbüz Beklemede

Doping yaptığı gerekçesiyle altın kemeri elinden alınan Ali Gürbüz, bu yılki Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde yarışacak gibi hazırlıklarına devam ediyor.Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mesut...
Ali Gürbüz Beklemede

Doping yaptığı gerekçesiyle altın kemeri elinden alınan Ali Gürbüz, bu yılki Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde yarışacak gibi hazırlıklarına devam ediyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mesut Kocagöz ve ASAT Genel Müdürü Faruk Karaçay, Büyükşehir Spor Hizmetleri Şube Müdürü Sırrı Mustafa Mutlu, ABB ASAT Güreş Takımı’nı kamp yaptıkları Gloria Sports Arena’da ziyaret etti. ABB ASAT Güreş Takımı, Avusturya ve Macaristan Güreş Milli takımlarıyla beraber üçlü kamp yaptıkları Gloria Sports Arena’da Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mesut Kocagöz ve ASAT Genel Müdürü Faruk Karaçay, Özaltın Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özaltın, Avusturya ve Macaristan güreş takımlarının antrenörlerine Büyükşehir Belediyesi’nin hazırladığı Antalya’ya özgü turunç reçellerinden ikram etti.

“ABB ASAT GÜREŞ TAKIMI, MİLLİ TAKIM KAMPINA KATILAN İLK TAKIM”

9-16 Mart tarihlerine kadar Avusturya ve Macaristan güreş takımlarıyla Gloria Sports Arena’da kamp yapacaklarını ifade eden ABB ASAT Güreş Takımı Koordinatörü Mustafa Kemal Karaboğa, “Avusturya-Macaristan güreş milli takım sporcularıyla üçlü bir kamp gerçekleştiriyoruz. Türkiye’de Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Güreş Takımı’nın örnek göstermesiyle netlik kazandı. Bize de böyle bir talep gelince biz de katılabileceğimizi bildirdik. 9 Mart Pazartesi günü itibariyle burada antrenmanlarımıza başladık. Burada çok güzel tesisler var. Burada Avusturya ve Macaristan takımlarıyla kamp yapmak bize gurur verdi. Bizim 8 yaşından 35 yaşına kadar toplam 86 tane sporcumuz var. Hem minder hem de yağlı güreş takımımız mevcut. Minder takımında milli takımlarda yer alan sporcularımız var. Yağlı takımımızda ise Ali Gürbüz gibi Kırkpınar güreşlerinde 3 defa şampiyon olan bir sporcumuz var. Burada Avusturya ve Macaristan takımlarıyla antrenman yapmak bize çok büyük bir tecrübe oldu. Çünkü ABB ASAT, milli takım kampı olarak ilk defa katılan belediye oldu” dedi.

“TOPLANMA AMACIMIZ ÜMİTLER AVRUPA ŞAMPİYONASI’NA HAZIRLANMAK”

Toplanma amaçlarının Polonya’da düzenlenecek Ümitler Avrupa Şampiyonası olduğunu söyleyen ABB ASAT Güreş Takımı Koordinatörü Karaboğa, yağlı güreş turnuvalarına hazır hale gelmek istediklerini dile getirdi. Karaboğa, “Toplanış amacımız Polonya’da Ümitler Avrupa Şampiyonası olacak. Orada yarışacak arkadaşlarımız var. Avusturya ve Macaristan da oraya hazırlanıyor. Buranın amacı Ümitler Avrupa Şampiyonası’na hazırlanmak. Bizim başka bir amacımız ise, minder maçları yapılacak bir iki turnuva kaldı. Nisan ayında yağlı güreşler var. Bizim için olmazsa olmazlardandır yağlı güreşler. İlk kampımızı tamamlamak üzereyiz. Haziran ayında inşallah Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ne hazırlanmak için kampımızı başka bir yerde yapacağız” şeklinde konuştu.

“ALİ GÜRBÜZ’Ü KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ’NDE YARIŞACAK GİBİ HAZIRLIYORUZ”

Kırkpınar’ın ardından kendisinden alınan numunelerin pozitif çıkmasıyla ceza alan Ali Gürbüz’ün de yarışlara hazırlandığını belirten Karaboğa, Ali Gürbüz’ün Kırkpınar Güreş’lerinde yarışması halinde 10 binden fazla kişinin güreşleri izleyeceğini ifade ederek, konuşmasını şöyle tamamladı:

“Şu anda adli süreç devam ediyor. Bu kararı adli makamlar verecek. O yüzden Ali Gürbüz bizim himayemizde Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde yarışacak gibi hazırlıklarını sürdürüyor. Durumu çok iyi. Maşallah morali de yerinde. Sadece Antalya camiası değil, Türkiye camiası Ali Gürbüz’ü soruyor ve onu istiyor. Ali Gürbüz, Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde yarışırsa 10 binden fazla kişi güreşleri izler. Çünkü gelen talepler ve istekler o yönde. Adli yargının kararına saygılıyız. Ali Gürbüz’ü yarışacak gibi hazırlıyoruz.”

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim