• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:25Güneş 06:02Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:02Yatsı 21:32
    • 17°C Kocaeli
    • 17°C İstanbul
    • 22°C Ankara
    • 19°C Rize
  • BIST: 9716.77 -0.05
  • Altın: 2427.694 -0.04
  • Dolar: 32.5699 0.15
  • Euro: 35.0032 0.66

Akşener: MHP İktidarında Terörün Beli 6 Ayda Kırılır

MHP Eski Milletvekili Meral Akşener, "Buradan iddia ile söylüyorum ki Milliyetçi Hareket Partisi iktidarında terörün beli 6 ay sonra kırılmazsa geldiğimiz gibi gideriz" dedi.
Akşener: MHP İktidarında Terörün Beli 6 Ayda Kırılır

Tokat'ta 26 Haziran Atatürk Kültür Sarayı Konferans Salonu'nda partililer ve vatandaşlarla biraraya gelen MHP Eski  Milletvekili  Meral Akşener, iktidara gelmeleri halinde 6 ayda terörü bitireceklerinin sözünü verdi.

"KIRILMAZSA GELDİĞİMİZ GİBİ GİDERİZ"

MHP'yi iktidara taşıyacaklarını dile getiren Akşener, "Buradan iddiayla söylüyorum ki Milliyetçi Hareket Partisi iktidarında terörün beli 6 ay sonra kırılmazsa geldiğimiz gibi gideriz."

KARAMAN'DAKİ OLAY

"MHP iktidarında o gariban çocuklara el sürecek, onu aklından geçirecek hiç kimse olmayacaktır. Çünkü bedelini bilirler. Biz iktidar olduğumuzdan bir hafta sonra kadına şiddetin ortadan kalkacağına söz veriyorum. MHP iktidarında demokrasi,ekonomi, hukukun üstünlüğü, büyümenin 6-7 olması ve tabana yayılması konusunda en küçük başarısızlık yaşanmayacağını biliyorum. En kısa sürede bu eksiklikleri gidereceğimize inanıyorum." şeklinde konuştu.

SİYASİ PARTİLER YASASI

Türkiye'de yıllardır siyasetin önünü tıkayanın siyasi partiler yasası olduğunu öne süren Akşener, "Biz bu yasayı demokrasiye uygun hale getireceğiz. Kendi parti tüzüğümüzü de demokrasiye uygun hale getireceğiz. Milletvekilliklerini iki dönemle sınırlandıracağız." ifadesini kullandı.

İL BAŞKANLIKLARININ KAPTILMASI

Partisinin genel merkezi tarafından il başkanlıklarının kapatılması kararıyla ilgili de eleştirilerde bulunan Akşener, "Bir irade beyanı ortaya koymuş il başkanlarımızın bulunduğu şehirlerin genel merkezimiz tarafından vilayete gönderilen bir yazı ile partimizin kapsına kilit vurdurulmasının doğru olmadığını, buna itiraz ettiğimizi, bunu asla kabul etmeyeceğimiz, etmediğimizi belirtmek için buradayız."

"CUNTA" BENZETMESİ

"Bizim partimizi bugüne kadar sadece cunta kapatmıştır. Bizim partimizi kurulduğu günden beri milletimiz, ülkücü hareket sırtlandı getirdi ve sadece  12 Eylül'de,  12 Eylül cuntası kapattı."

"KÖPRÜDEN ÖNCEKİ SON ÇIKIŞ"

Aradan yıllar geçti 1 Kasım seçiminin sonuçlarını başarı olarak görenler buna karşı 'hayır, bu başarısızlıktır, biz bunu hak etmedik' diyenler. Demokratik hakkı kullanmak için yola çıkanlar, büyük bir cesaret göstererek geleceklerini istikballerini dün  Türkiye'nin uğruna koyan Dursun Önkuzuların bugünkü kardeşleri olarak 'hayır, daha iyisini hak ediyoruz'  Türkiye beka sorunu ile karşı karşıya,  Türkiye bir dönemecin hemen öncesinde köprüden önce son çıkış var ya öyle bir çıkış noktasında MHP, yani ülkücü Türk milliyetçileri aynı 1919'da olduğu gibi bu ülkeyi yönetmelidir. Beka sorununu ortadan kaldırmalıdır" dedi.

"BU YÜRÜYÜŞ MERAL AKŞENER'İN BAŞKANLIK MÜCADELESİ DEĞİL"

Bu yürüyüş bu mücadelenin  Meral Akşener'in genel başkanlık mücadelesi olmadığını ifade eden Akşener, " Meral Akşener ve arkadaşlarının genel merkezde bir değişiklik yapmak için ortaya koydukları bir talebin mücadelesi değil, Allah'ın izni ile bu ülkeyi yönetme iktidar olma iktidara yürüme mücadelesidir. Muhteremler panikte. Bir savaş başladı ki aklınız durur. Haftada bir tehdit, iftira. Çok ilginç havuz medyasıyla,  AK Parti'yle, genel merkezimizin yayın organları aynı safta. Dolayısıyla ne kadar doğru bir işin peşinde olduğumuz, ne kadar kutlu bir yürüyüşün içinde olduğumuz ortaya çıkıyor" dedi.

"GELİN KOZLARIMIZI PAYLAŞALIM"

Konuşmasında  AK Parti iktidarını eleştiren Akşener, "Başladığınızdan belli ağlıyorsunuz kardeşim. Herkes suçlu, bu muhteremler sütten çıkmış ak kaşık. Başlarına ne iş gelirse başkası yaptı. Her defasında aldatıldılar, her defasında kaldırıldılar. Ağlaya ağlaya bugünlere gelindi. İlginçtir 'Küçük Emrah' gibi hepsi, Küçük Emrah büyüdü bunlar ağlamaya devam ediyor. Ben de diyorum ki bırakın Küçük Emrahlığı bırakın ağlamayı gelin demokratik usullerle siyasi arena da halkın karşısında, milletin karşısında, karşı karşıya, yüz yüze, göz göze gelin kozlarımızı paylaşalım" diye konuştu.

Ayakta alkışlanan Akşener, partilileri selamladıktan sonra düzenlenen yemek programına katıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim