• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:27Güneş 06:03Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:01Yatsı 21:31
    • 21°C Kocaeli
    • 21°C İstanbul
    • 24°C Ankara
    • 25°C Rize
  • BIST: 9767.76 0.47
  • Altın: 2427.694 -0.04
  • Dolar: 32.5699 0.15
  • Euro: 35.0032 0.66

AKP Gebze 69. İlçe Danışma Meclisi

Partimiz iktidara geldiği günden beri yoğun bir çalışma yapıyor. Çok çalışırken de bazı hatalar yaptık ki 7 Haziran seçimlerinde arzu etmediğimiz bir sonuçla karşı karşıya kaldık.
AKP Gebze 69. İlçe Danışma Meclisi

AKP Gebze 69. İlçe Danışma Meclisi, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın katımıyla bu akşam gerçekleştirildi. Bakan Işık yaptığı konuşmada, “7 Haziran seçiminin sonuçları AKP’ye kendine çekidüzen ver demektir” ifadelerinde bulund.Gebze Kent Meydanı'nda bulunan Kültür Merkezi'ndeki danışma meclisine Bakan Fikri Işık'ın yanı sıra AKP Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, AKP Kocaeli Milletvekili Cemalettin Kaflı, AKP Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, AKP Kocaeli Eski Milletvekili Mehmet Ali Okur, AKP Gebze ilçe kadın ve gençlik kolları başkanları, AKP Gebze belediyesi meclis üyeleri, il ve ilçe yöneticileri katıldı.

 
PARTİMİZE YAPILAN BİR SALDIRI
İlçe danışma meclisi toplantısında ilk olarak AKP Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba bir konuşma yaptı. AKP'nin kuruluşunun 14. yılını kutlayarak sözlerine başlayan Soba, “İlçemizde de ilginç zamanlar yaşanmakta. Hiçbir zaman partimizle bağdaşmayacak görüntüler mi içerik uydurulması mı dersiniz sistematik bir biçimde ilçe teşkilatımıza, belediyemize yöneticilerimize yapılan iftira içerikli saldırılar mı dersiniz, ilginç zamanlar ve olaylar yaşamaktayız. Siz diğer siyasi partilerin yurtdışına bağlı taşeron yapıları sandıktan sandığa hatırladınız, o millet bizim gücümüz. Bu saldırılar bizleri asla yıldırmayacaktır. Üzüntümüz o kökü dışarda hainlerin içimize kadar sızmasıdır. Bir tabela partisi olmadık ve olmayacağız” dedi.
 
17-25 ARALIK DARBE GİRİŞİMİYDİ
AKP Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba’nın ardından Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık bir konuşma yaptı. Aziz şehitlere rahmet dileyerek konuşmasına başlayan Bakan Işık, “AKP bizim medeniyet yürüyüşümüzün bu zaman dilimine denk bir harekettir. Bu davadan taviz vermeden de çalışmaya devam edeceğiz. Bu davada sevinç ve üzüntülerimiz oldu. Yürüyüşümüzde karşımıza çıkan darbe girişimleri ve partimizi kapatma girişimleri dahi tüm zorlukların üstesinden geldik. En son ihanetlerin en büyüğü olan 17-25 Aralık darbe girişimiydi. Bu darbe girişimini de boşa çıkardık.
 
90’LI YILLARIN TÜRKİYE’Sİ DEĞİLİZ
Analar ağlamasın diye siyasi risk alarak çözüm süreci başlattık. AKP iktidarı olarak öldürerek bu işin bitirilemeyeceğini biliyoruz. Suruçta’ki patlamayı bahane eden PKK ve onun siyasi uzantıları yine terör eylemlerine başladılar. Ancak tepelerine bomba yapmaya başlayınca anyayı Konya’yı anladılar. Bu mücadele teröre diz çöktürene kadar da devam edecek. Teröre asla boyun eğmeyiz. Silahları gömüp beton döküp ülkeyi terk edene kadar mücadele devam edecek. Haince kalleşçe saldırılar yapılıyor. Türkiye artık 90’lı yılların Türkiye’si değil.
 
ÇEKİDÜZEN VER
Partimiz iktidara geldiği günden beri yoğun bir çalışma yapıyor. Çok çalışırken de bazı hatalar yaptık ki 7 Haziran seçimlerinde arzu etmediğimiz bir sonuçla karşı karşıya kaldık. Alınan oy önemli bir oydur. Ama bizim 2011 seçimlerinde alınan oya göre başarı sayılmaz. Neden böyle bir oy kaybı yaşadık diye ciddi kafa yorduk. AKP 7 Haziran’da seçmenin verdiği mesajı almıştır. Yeterli derecede başarı yoksa burada hata bizimdir. Seçmenin verdiği mesajı alarak yolumuza devam edeceğiz. 7 Haziran seçimlerinin sonuçlarından biri AKP sen kendine çekidüzen ver.
 
AKP VE MHP KOALİSYONU
Diğer mesaj da AKP’ye yanına birini alarak hükümet kurmasıydı. Burada herkesin beklediği koalisyon formolü AKP ve MHP koalisyonuydu. Ancak MHP genel başkanı 7 Haziran seçiminden hemen sonra yeniden seçim dedi. AKP daha sonra CHP ile görüşmeler yaptı. AKP ve CHP taban olarak birbirine yakın olmayan iki partidir. HDP’nin seçimden önce ve sonraki tavrı koalisyon kurmayacağını açıkladı. Pazartesi gününden sonra ülkede tekrar seçime gidilecek. Bu seçimlere seçim hükümet ile gidilecek. HDP ile bir seçim hükümeti kurmak zorunda kalırsak bunu bütün suçu ve sorumlusu MHP’dir. 3 tane bakanlığın HDP’de olmasının vebalini MHP taşıyacaktır” diyerek konuşmasını sonlandırdı. Bakan Işık yaptığı konuşmanın ardından 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün oğlunun düğününe katılmak üzere toplantıdan ayrıldı. Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim