• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:37Güneş 07:02Öğle 13:17İkindi 16:40Akşam 19:22Yatsı 20:41
    • 10°C Kocaeli
    • 12°C İstanbul
    • 6°C Ankara
    • 10°C Rize
  • BIST: 8736.27 0.21
  • Altın: 2234.833 -0.43
  • Dolar: 32.3364 0.08
  • Euro: 35.1115 -0.27

Akdoğan’dan Papa’ya: "Sen Tarih Kurumu Musun?"

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Avrupa Parlamentosu’ nun (AP) 1915 olaylarına dair kanun tasarısını kabul etmesine ilişkin, "Papa çıkıyor bir şey diyor, AP bir şey diyor. Sen tarih kurumu musun ka...
Akdoğan’dan Papa’ya: Sen Tarih Kurumu Musun?

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Avrupa Parlamentosu’ nun (AP) 1915 olaylarına dair kanun tasarısını kabul etmesine ilişkin, "Papa çıkıyor bir şey diyor, AP bir şey diyor. Sen tarih kurumu musun kardeşim, AP, tarih kurumu mudur? Sen tarihi safsatalarla uğraşmayı bırak, bugün dünya da bir sürü olay yaşanıyor onlarla ilgilensene" dedi.

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, AK Parti Polatlı İlçe Başkanlığı İlçe Dayanışma Toplantısı’nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Haziran ayında yapılacak seçimlerin önemine değinen Akdoğan, “Bu seçimlerde hedefimiz eskisi gibi yüzde 56 değil, inşallah bu sefer yüzde 60’ı devirmemiz lazım. Bu seçim hayati bir seçim, güven ve istikrarın devam etmesi için Türkiye artık uçuşa geçmeli. İşte Yeni Türkiye’nin kurulabilmesi için bu seçimden çok güçlü çıkmalıyız. Eğer biz güçlü çıkarsak çözüm süreci başarıya ulaşır” diye konuştu.

“SİLAHIN GÖLGESİNDE SİYASET YAPMAYA ALIŞANLAR VAR”

Terörden medet umanlar olduğunu belirten Akdoğan, "Silahın gölgesinde siyaset yapmaya alışanlar var. Silahlı unsurlar şehir merkezlerinde dolaşsın bir şekilde onun propaganda gücüyle, ben daha fazla oy alabilir miyim? Doğu’da başka Batı’da başka, ikiyüzlü siyaset anlayışı görüyoruz. Bunlarında makyajı çok çabuk dökülüyor. Bunlara müsaade etmeyeceğiz. Seçim güvenliğini ne olursa olsun tesis edeceğiz. Aksi halde sen silah üzerinden siyaset yapacaksın bu kadar oy aldım, senin o oyluna şaibe karışır. Silah demek provokasyon demek. HDP’nin Genel Merkezi önünde pompalı tüfekle ateş etmişler. Çok şükür iki kişi yakalandı. Bir tanesi de inşallah yakalanır. Bu süreçlerde böyle bir provokasyon arayışları var. Bu bir provokasyondur. Bunu kınadık, lanetledik ama bizim o bölgede siyaset yapan insanlarımız yıllardır nelere maruz kalıyorlar. Birileri konuşuyor, Türkiye bölünür şöyle olur böyle olur. Nerdesin kardeşim, nerede siyaset yapıyorsun Aydın da, Muğla da sadece siyaset yapılmıyor. Şırnak’a, Van’a gideceksiniz. Canı pahasına bizim arkadaşlarımız siyaset yapıyor. Silahı eline alma olursa işte o zamanda güvenlik güçlerimiz gereğini yapar. Bu seçim önemli, çok denediler, tuzaklar, kumpaslar kurdular. Gezi olayları, 17 Aralık, yerel seçimlerde hepsi bir araya geldi. Hiç biri tutmadı. Niye, çünkü millet AK Parti’nin yanında. Sizler inşallah yine oyunu bozacaksınız" dedi.

“KİMSE TÜRKİYE’YE EFENDİLİK TASLAYAMAZ”

Akdoğan, konuşmasına şöyle devam etti:

"Bu şer cephesi içeride de rahat durmuyor dışarıda da rahat durmuyor. Şimdi de HDP’yi öne sürmeye çalışıyorlar. Düne kadar buna ne kadar buna ne kadar düşman bir yapı varsa, Kürt düşmanlığı yapan kim varsa şimdi bunlar arkasına geçmiş ittirmeye çalışıyor. Acaba barajı geçirebilir miyiz? Erdoğan ve AK Parti düşmanlığı, kardeşim onların tabanı sizi nasıl içine sindirecek. Sizin anlayışınız bunu nasıl kabul ediyor. Nasıl kirli işbirliğidir. Uluslararası lobilerde harekete geçti. Papa çıkıyor bir şey diyor, AP bir şey diyor. Sen tarih kurumu musun kardeşim, AP, tarih kurumu mudur? Sen tarihi safsatalarla uğraşmayı bırak, bugün dünyada bir sürü olay yaşanıyor onlarla ilgilensene. Söyleyecek sözün varsa çok Suriye’de yüz binlerce insan katledildi bir cümle kur. Gelmişsiniz Türkiye’ye efendilik taslıyorsunuz, kimse Türkiye’ye efendilik taslayamaz. Kin ve nefreti tahrik etmektir.

Ecdad yadigarı eserlere kim sahip çıktı? MHP sen mi sahip çıktın? Biz yaptık, siz nerdeydiniz? Beyefendi uçağa binemediği için Moğolistan uzakta gidememiştir. Yani milliyetçilik, millete hizmet demektir."

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim