• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:25Güneş 06:02Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:02Yatsı 21:32
    • 17°C Kocaeli
    • 17°C İstanbul
    • 20°C Ankara
    • 18°C Rize
  • BIST: 9716.77 -0.05
  • Altın: 2427.694 -0.04
  • Dolar: 32.5699 0.15
  • Euro: 35.0032 0.66

Ak Parti’nin Sosyal Medyadaki Seçim Çalışmalarını Anlattı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay, AK Parti’nin sosyal medya üzerinden yürütülecek seçim çalışmaları için kurdukları platformu tanıttı.AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve...
Ak Parti’nin Sosyal Medyadaki Seçim Çalışmalarını Anlattı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay, AK Parti’nin sosyal medya üzerinden yürütülecek seçim çalışmaları için kurdukları platformu tanıttı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay, AK Parti’nin sosyal medya çalışmalarının yürütüldüğü Maslak’ta bulunan Yeni Türkiye Dijital Ofisi’ni ziyaret etti. Beşir Atalay burada yapılan çalışmaları inceledi.

“AK PARTİ OLARAK KAMPANYALARIN EN GÜÇLÜSÜNÜ YÜRÜTÜRÜZ”

Beşir Atalay, burada yaptığı konuşmasında 7 Haziran seçimleri için başlattıkları çalışmalardan bahsederek, “Türkiye olarak büyük bir seçim kampanyası ortamını yaşıyoruz. 7 Haziran seçimine doğru demokrasi sınavı içindeyiz. Bayram havasında Türkiye’nin her köşesinde seçim çalışması yapılıyor. Olgun bir seçim ortamını yaşıyoruz. Artık tamda kıvamına erdi gibi. En verimli dönemi. Bütün partiler temel mesajlarını verdiler. Bunlar siyasi tarihimiz açısından önemli günler. AK Parti olarak kampanyaların, en etkilisini en güçlüsünü yürütürüz. Biz geçen Ekim ayında çalışmaya başladık. Onlar sonuna doğru geliyor. AK Parti olarak yenilikleri taşıdık kampanyamıza. Şehirlere de gitseniz görünen AK Parti’dir. 6 Haziran’a kadar bütün gazetelerin arka sayfaları AK Parti’ye aittir” dedi.

“AK PARTİ TÜRKİYE’NİN HER KÖŞESİNDE”

AK Parti’nin seçim çalışmalarını sosyal medya üzerinden yürütmek amacıyla kurulan Yeni Türkiye Dijital Ofisi’ni tanıtan AK Parti Sözcüsü Beşir Atalay, “Türkiye’de bir ilki ülkemize taşıdık onu size tanıtacağız. Sosyal medyanın gücünü anlatmaya gerek yok. Bazı ülkelerde seçim kampanyalarının bile kaderini değiştiren bir platform olmuştur. Yeni bir merkezi burada kurmuş olduk. Bu gün bir resmi açılışını ve tanıtımını yapıyoruz. Siyasi alanlardaki kampanyalarda en yeni, en orijinal bir çalışma diye nitelendirebiliriz. Biz zaten sosyal medyayı etkili kullanmaya hep gayret ettik. Tam kontrolünüz olamayabiliyordu. Şimdi tek merkezden kendi kurumsal kimliğimizle böyle bir mekanizma yürütüyoruz. Mesela bütün adaylarımızın sosyal medyayla ilgili elemanı var. Onlara eğitim verdik. AK Parti Türkiye’nin her köşesinde olan bir parti” diye konuştu.

“SOSYAL MEDYA ORTAMI MESAJLARININ SORUMLULUĞUNU ALMIYORUZ”

Kurulan platformun dışında yayılan sosyal medya mesajlarının sorumluluğunu almadıklarını kaydeden Atalay, “Bu seçim ortamında hem Türkiye’ye kazandırdığımız yeni bir iletişim ortamı olacak hem de parti olarak buradan faydalanacağız. Normal medya ortamlarında kendiniz mesaj iletebilirsiniz. Burada geri dönüş alıyorsunuz. Onlara da cevaplar verilecek. AK Parti’nin sosyal medya ortamındaki bütün çalışmasının koordinesi buraya aittir. İlk mesaj çıkarken biz kendimiz burayla paylaşıyoruz. Ana mesajlarımızı bir paylaşıyoruz. Bizim sorumluluğunu alacağımız sosyal medya platformumuz burası. Bazıları iyi niyetle partimize seçim kampanyasında destek vermek için bu tür çalışmalar yapabilir. Kurumsal kimliğimizi taşımayan sosyal medya ortamı mesajlarının sorumluluğunu biz almıyoruz” şeklinde konuştu.

“SEVENLERİNE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM”

Beşir Atalay, hayatını kaybeden usta oyuncu Zeki Alasya’nın ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileyerek, “Gelirken öğrendim. Telefonuma mesaj düştü. Rahmet diliyoruz. Ailesine ve sevenlerine de başsağlığı diliyorum. Bir sanatçının kaybıdır. Ani geldi” dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim