• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:37Güneş 07:02Öğle 13:17İkindi 16:40Akşam 19:22Yatsı 20:41
    • 3°C Kocaeli
    • 7°C İstanbul
    • 2°C Ankara
    • 9°C Rize
  • BIST: 8718.11 0.00
  • Altın: 2244.828 0.02
  • Dolar: 32.333 0.07
  • Euro: 35.1639 -0.12

AK Parti'de kongreler öne alınacak

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Cumhurbaşkanımızın pazar günü yılsonuna kadar il kongreleri seviyesinde kongreleri bitirme yönünde bir konuşması oldu. 2018’de yenilenmesini tamamlamış bir teşkilat yapılanması olacaktır” dedi
AK Parti'de kongreler öne alınacak

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan geçtiğimiz Pazar günü Ankara’da gerçekleştirilen 3. olağanüstü büyük kongrenin ardından partisinin il binasında kent ve ülke gündemine dair açıklamalarda bulundu. Ceyhan basın açıklamasında, “3. Olağanüstü kongremizi büyük bir coşkuyla icra ettik. Kurucu genel başkanımızı karşılamamızı ve onunla böyle bir kongreyi yapmaktan mutluluğumuzu buradan paylaşmak istiyoruz. AK Parti kaldığı yerden daha hızlı bir şekilde önümüzdeki hedeflere ulaşmak için şimdiden çalışacak. Bunun esas sahibi 16 Nisan’da “Evet” oyu veren vatandaşlarımızdır. Bizle toplam 69 otobüsle katıldık, 13 kadın kollarımızdan 43’te gençlik kollarımızdan araç kaldırıldı. 4 binin üzerinde bir katılım yaptık. Mesele o tarihi ana şahit olmaktır. Bu manada bizler için farklı bir duygu oldu” dedi.

 

“KOCAELİ SALONA DAMGA VURDU”

“3. Olağanüstü büyük kongremizde salondan çıkanlara aklınızda kalan iki şey söyleyin deseniz birincisi kurucu liderimizin konuşması ikincisi ise Kocaeli gençliğinin coşkusuydu” diyen Ceyhan, “ Bitmeyen enerjileriyle tüm salona coşku verdiler. Tüm gençlerimizi tebrik ediyoruz. Nüfus olarak bizden büyük şehirler var, Ankara, İstanbul, İzmir var. Bu iller sayısal olarak bizden fazla ama salonda Kocaeli salonda tek başına Kocaeli her zamanki yerinde afişleriyle kongreye damga vurdular. Başta gençlik kolları il başkanımıza ve tüm gençlerimize teşekkür ediyorum. Birçok il bakışta çıkışta bize bu işi sordu” şeklinde konuştu.

 

“KOCAELİ MÜSTESNA BİR YERDE”

“Merkez Karar Yürütme Kurulu’na (MKYK)  bir milletvekilimiz girdi” diyen Ceyhan, “ Süreç gösteriyor ki artık Kocaeli bakanıyla, MKYK üyesi Zeki Aygün’le sayın Cumhurbaşkanımızın kalbinde müstesna bir yerde. İsimler bizim için önemli değil. Kocaeli’den temsilen Zeki Aygün teşkilatlardaki emeğiyle göğsümüzü kabartmıştır. Kendi vazifesi hayırlı uğurlu olsun. Çatıdaki görselimizde değiştiriliyor” değerlendirmesinde  bulundu.

 

STK’LARA İFTAR DAVETİ

Ramazan ayına giriyoruz. Teşkilatlar olarak ramazanın ruhuna uygun olarak şatafattan uzak bir şekilde geçireceğiz. Teşkilatımızı gönül sofralarına misafir olacak. Bu tip programlar başlayacak. Ben de en az 1 kere her ilçede gönül sofrasına katılım göstereceğiz. Bu programların dolu dolu olmasını sağlayacağız. Var gücümüzle çalışacağız. STK iftarlarımızın üçüncüsünü 9 Haziran’da uluslar arası fuar merkezinde icra edeceğiz. Kentimizde aktif faaliyet gösteren STK’ya ulaşacağız. Herkesi temsil bağlamında davet edeceğiz. Ramazanın siyasetle anılmasından çok birlik içerisinde yaşamak istiyoruz. Antikkapı’da her yıl yaptığımız iftar programını 17 Haziran’da yapacağız.

 

KONGRELER YIL SONUNA KADAR TAMAMLANACAK

Ceyhan, “MHP’de kongre oldu. O günde bizim kongremiz vardı. Kendisini arayıp tebrik ettik. Aydın beyi mazbatasını aldıktan sonra ziyarette de bulanacağız” dedi. Kongre takvimine ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “MKYK oluşturuldu. MYK oluşturulacak. Ardından takvim belirlenecek.  Cumhurbaşkanımızın Pazar günü yaptığı konuşmada, yılsonuna kadar il kongreleri seviyesinde kongreleri bitirme yönünde bir konuşması oldu. 2018’de yenilenmesini tamamlamış bir teşkilat yapılanması olacaktır” dedi.

 

2 BUÇUK YIL KOLAY GEÇMEDİ

İl başkanlığı döneminin kolay geçmediğini ifade eden Ceyhan, “2 buçuk yıl kolay geçmedi. Şu ana kadar 30’a yakın il başkanı değişti AK Parti’de. Ama bunu siz bilmezsiniz. Bunun istişareleri Ramazan’dan sonra yapılır. Kocaeli’deki başarının temeli teşkilatların çalışmasıdır. Kocaeli’nin böyle bir ruhu var. Bu ruhu bozmamak lazım” değerlendirmesinde bulundu. 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim