• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:40Güneş 06:13Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:54Yatsı 21:20
    • 21°C Kocaeli
    • 19°C İstanbul
    • 24°C Ankara
    • 29°C Rize
  • BIST: 9538.49 0.08
  • Altın: 2487.863 0.66
  • Dolar: 32.492 0.16
  • Euro: 34.8149 0.28

Ak Parti Ve Chp’nin Listelerini Değerlendirdi

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, "Adalet ve Kalkınma Partisi’nde tükenmişlik sendromu var. Bu açık ve nettir. Listeleri umutsuz ve vasat. Liste bürokratik oligarşik bir yapının temsilcisi olduğunu o...
Ak Parti Ve Chp’nin Listelerini Değerlendirdi

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, "Adalet ve Kalkınma Partisi’nde tükenmişlik sendromu var. Bu açık ve nettir. Listeleri umutsuz ve vasat. Liste bürokratik oligarşik bir yapının temsilcisi olduğunu ortaya koyuyor" dedi.

MHP Grup Başkanvekili Vural, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında yasama döneminin sonuna geldiklerini, siyasetin devam ettiğini belirtti. Vural, Türkiye’nin gündeminin milletin huzuruna çıkacak partiler ve adayları olduğunu hatırlatarak, “Partilerin listeleri yayınlandı. Grup Başkanvekili olarak parlamentoya gelenlerle ilgileniyorum. Milliyetçi Hareket Partisi olarak listelerimizi teslim ettiğimiz güne kadar çalışmalarımızı dikkate aldığımızda Milliyetçi Hareket Partisi ilçe ve il kongrelerini yaparak yenilenmiş, kurultay merkez yönetimini yenilemiş, merkez yönetim içerisinde başkanlık divanını oluşturmuş ve çok geniş katılımlı eğilim, temayül yoklaması elektronik ortamda gerçekleştirmiş, halkın düşüncelerini anketler yoluyla oluşturarak milletin huzuruna çıkmıştır” ifadelerini kullandı.

"DENGELİ YENİLENME"

Parti içinde dengeli bir yenilenme olduğunu ifade eden Vural şunları söyledi:

“Türkiye’nin meselelerini biliyoruz. ’Türkiye’nin meselelerini çözecek bir kadroyla sizin iradenize talibiz’ deniyor. Seçimlere girdiğimiz dönem birçok siyasi, ekonomik belirsizliğin olduğu dönemdir. Türkiye bu seçimlere girerken kim neyi tartışıyor; Cumhuriyet tartışılıyor, manevi değerler yozlaştırılıyor, kimliği tartışılıyor, devletin bekası tartışılıyor. Türkiye’nin geleceği, vatanı, milleti, kimliği bir terör örgütü ile yapılan mutabakat çerçevesinde onun isteğine bırakılmış bir Türkiye ve bu dönem milletimizde büyük bir belirsizlik, tedirginlik ve bezginlik yaratmıştır. Ekonomik olarak Türkiye’nin yapısal sorunlarını çözmemiş, Türkiye’nin temel yapısal sorunlarını çözebilecek ufuk gösteremeyen, günübirlik politikalarla belirsizlik ortamına sürüklemiş, tasarruf, üretim yapmayan, istihdam oluşturmayan bir ekonomi politikası sonucunda ekonomik belirsizliğin arttığı dönemde Milliyetçi Hareket Partisi kadrosu bütün belirsizliklere karşı devletimizin, milletimizin ilkeleri, değerleri çerçevesinde bakıyor.”

AK PARTİ LİSTESİ

Siyasi partilerin listelerini değerlendiren Vural, “Adalet ve Kalkınma Partisi’nde tükenmişlik sendromu var. Bu açık ve nettir. Listeleri umutsuz ve vasat. Liste bürokratik oligarşik bir yapının temsilcisi olduğunu ortaya koyuyor. 17-25 Aralık rüşvet ve yolsuzluk döneminde hukuksuzlukları savunan bürokratik oligarşi var. Açıkçası yandaşlar hakim. Bütün bunlarla müseccel bir kadro. Bu kadro bir tükenmişlik sendromu içerisinde. Millete umut vermeyen bir kadro. Amaç birilerini memnun etmek. CHP listesi savruk ve dağınık. Bu liste biraz da çözüm sürecine kaynaklık yapmak amacıyla oluşturulmuş bir liste gibi" şeklinde konuştu.

Vural, Ekmeleddin İhsanoğlu’nun adaylığına yönelik soru üzerine ise, “Türkiye’nin bu coğrafyada sokulduğu sıkıntılı ortamdan çıkarılması için katkı sağlayabileceğini düşünüyoruz" cevabını verdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim