• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:25Güneş 06:02Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:02Yatsı 21:32
    • 17°C Kocaeli
    • 18°C İstanbul
    • 22°C Ankara
    • 19°C Rize
  • BIST: 9716.77 -0.05
  • Altın: 2427.694 -0.04
  • Dolar: 32.5699 0.15
  • Euro: 35.0032 0.66

Ak Parti Kocaeli'den 3 bin kişilik iftar

Ak Parti Kocaeli il Teşkilatı 90. Danışma Meclisi toplantısı öncesi 3 bin kişilik iftar programı düzenledi. İftara Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'da katıldı.
Ak Parti Kocaeli'den 3 bin kişilik iftar

Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli İl Teşkilatının düzenlediği 90. Danışma Meclisi toplantısı öncesinde 3 bin kişilik iftar programına katıldı. Kocaeli’nin İzmit ilçesi Marina sahilinde düzenlenen iftar programına Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ın yanı sıra ilçe belediye başkanları, AK Parti il yöneticileri, parti üyeleri ve vatandaşlar katıldı. İftar programında da konuşan Başkan Karaosmanoğlu, “Bizleri bu güzel akşamda, bu ak sofra etrafında buluşturan Cenab-ı Hakka hamdü senalar olsun. Rabbim oruçlarımızı kabul,birliğimizi dirliğimizi daim eylesin” dedi.

“INSANLIĞIN HUZURU, BARIŞI VE SELAMETİ IÇIN DUA EDIYORUZ”

Danışma Meclisi ve AK Parti İl Başkanlığının geleneksel iftarı sonrası açıklamalar yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Ayların sultanı Ramazan’da, kubbelerin, mihrapların, yıldızların, camilerin gölgesinde sizlerle dava arkadaşlarımızla birlikte olmak cihanın tüm mülküne değer. Mübarek Ramazan’ı, bana göre dünyanın en güzel şehrinde, dünyanın en güzel ülkesinde, huzur ve kardeşlik içinde idrak ediyor; Ramazan sevincini birlikte yaşıyoruz. Aynı sofralar etrafında toplanıyor, Rabbimize şükrediyoruz. Bosna’dan Kudüs’e, Yemen’den Gazze’ye, Bütün gönül coğrafyalarımıza, tüm gönül topraklarımıza ve bütün insanlığa huzur, barış ve selamet için dua ediyoruz. Şu gönül soflarında huzur içinde buluşmamız sağlayan, vatan için anadan, yardan, serden geçen, Şehitlerimize, gazilerimize ve tüm emniyet güçlerimize dua ediyoruz” şeklinde konuştu. 

“DEVLETIMIZIN KUDRET ELI ARTIK DÜNYAYA UZANIYOR”

Allah vatanımızı milletimizi devletimizi kötülüklerden esirgesin diyerek açıklamalarını sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Rabbim ülkemizin birliğine zeval vermesin. Ramazan iyilik vaktidir. Biz Müslümanlar için iyiliğin vakti saati olmasa da, iyiliğin en güzel mevsimi Ramazandır. Yapacağımız iyilikleri, sadece Mevla bilsin. Sağ elin verdiğini sol el görmesin. Kimimizin iyilik eli komşuya, kimimizin iyilik eli mahalleye, kimimizin iyilik eli şehre, kimimizin iyilik eli ülkeye yetişir. Allah’a hamdolsun, milletimizin kalbi çok geniş, dünyadan da geniştir. Devletimizin kudret eli artık dünyaya uzanıyor. Suriye’den gelen 3 milyon misafirimize, bu devlet, bu millet gönlünü açtı. Bazıları bunu anlamakta zorlanıyor” ifadelerini kullandı.

“TÜRKİYE MERKEZ, SON KALE VE ÜMMETİN DUASIDIR”

Mülteciler konusunda Türkiye yolgeçen hanı mı diye huysuzlananların olduğunu vurgulayan Karaosmanoğlu, “Neden kabul ediyorsunuz bunları diyorlar. Dikkat edin, ‘bunları’ diyorlar. Hayır güzel kardeşim, Türkiye yol geçen hanı filan değil. Türkiye bir asitane, Türkiye merkez. son kale, ümmetin duası, göz aydınlığı, umudu ve halaskârıdır. Bu ülkenin kalbi çok geniş, sen bunu anlamıyorsun. Bu ülkenin ne kadar büyük bir ülke olduğunu anlamıyorsun. Sen tarihini de bilmiyorsun. Nasıl bir medeniyetin mensubu olduğunu da. Türkiye Müslümanlar için dünyanın merkezidir. Kardeşlerimizin gözleri bu merkezden yükselecek huzurdadır, kardeşliktedir. Umutları biziz, umutları Türkiye’dir. Ülkemizin kardeşliği, birliği, yükselişi sadece bizim değil, bütün bir İslam coğrafyasının meselesidir. AK Parti 14 yıldır bu şuurla çalışıyor” diyerek açıklamalarını sürdürdü.

“TERÖRLE BİZİ DİZE GETİREMEYECEKLER”

Coğrafyamızın huzuruna kastedenlerin bizleri sevmediğini ve istemediğini de belirten Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Bazıları istemiyor diye, bazıları saldırıyor diye biz seferimizden vazgeçecek değiliz. Her gün yeni bir iştiyakla bütün bir coğrafyanın umutlarını inşallah birlikte gerçekleştireceğiz. Terörle bizi dize getiremeyecekler. Paralel çetelerle bizi dize getiremeyecekler. Biz bir oldukça, Türkiye yükselmeye devam edecektir. Rabbim, bu mübarek ay hürmetine, ülkemize, milletimize, devletimize. Alem-i İslam’a ve tüm insanlığa huzur nasip etsin. Hepimize; İyilerin safında olmayı; Büyük Türkiye yolunda, bir nefer olarak çalışmayı nasip etsin” sözleriyle açıklamasını tamamladı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim