• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:37Güneş 07:02Öğle 13:17İkindi 16:40Akşam 19:22Yatsı 20:41
    • 3°C Kocaeli
    • 7°C İstanbul
    • 2°C Ankara
    • 9°C Rize
  • BIST: 8718.11 0.00
  • Altın: 2243.646 -0.03
  • Dolar: 32.3307 0.07
  • Euro: 35.1486 -0.11

AK Parti Gebze'den basın toplantısı

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba bugün basın mensupları ile bir araya geldi. Soba, İlçe binasında düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamada, ilçelerde kongre sürecinin bayramdan sonra başlayacağını duyurdu.
AK Parti Gebze'den basın toplantısı

Görev süresi boyunca SKM programları dahil bütün görevlerini yerine getirdiklerini söyleyen Soba, “Gerçekten Gebze’de hem 7 Haziran hem de 1 Kasım seçimlerinde elde ettiğimiz tecrübe ile mükemmel çalışmalar yaptık. Muhakkak eksiklerimiz oldu ama her seçim bizler içinde ayrı bir tecrübe oluyor. Gebze’de gidilmedik sendika, vakıf, iş adamları derneği, okul aile birliği, hemşeri derneği, kahvehane bırakmadık. Kadın kollar bütün evleri ziyaret etti. Gençlik kollarımız her akşam ilk kez oy kullanacak yâda muhalif genç diye nitelendirdiğimiz gençlerle bir araya geldi. Bu yaptığımız çalışmaların sonucunu da aldık. Ülke genelinde 51.41, Kocaeli’de de yaklaşık 56.5 olan referandumdaki evet sonuçları Gebze’de 60’ın üzerinde oldu. Kendi iradesi ile evet ve hayır diyen tüm Gebzeli vatandaşlarımıza, seçmelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

KOCAELİ KONGREYE DAMGASINI VURDU!

Referandum sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti’ye yeniden genel başkan olmasının kendilerini yeniden heyecanlandırdığını söyleyen Hasan Soba,” Aşkıma, sevdama geri döndüm diye başlayan cümleleri ile partiye üyeliğini yaptığımız genel başkanımıza hoş geldin dedik. Akabinde de 21 Mayısta olağanüstü 3.kurultayı topladık. Gebze’nin de, Kocaeli’nin de yoğun katılımı ile her bir kongrede olduğu gibi yine Kocaeli teşkilatlarının damgasını vurduğu bir kongre oldu. MKYK’da hangi isimlerin olduğuna çok bakmamayız, şahsımı da ilgilendirmiyor. Önemli olan Kocaeli teşkilatlarının orada değerlendiriliyor olmasıdır. Bu dönemde abimiz dediğimiz Kocaeli Milletvekilimiz Zeki Aygün MKYK’da görev aldı. Teşkilatımızın seçilmesi bizleri ayrı mutlu etti. Bu vesile ile Kocaeli Milletvekilimiz Zeki Aygün’e başarılar diliyor, hayırlı hizmetler yapmasını rabbimden niyaz ediyorum” diye açıkladı.

 

KONGRE İÇİN RESMİ TAKVİM YOK!

Soba, “Kongre sonuçlandıktan sonra Genel Başkanımız olan Recep Tayyip Erdoğan’ın yoğun bir Avrupa seyahati var. Onun sonrasında da AK Parti’de kongre süreçleri başlayacak. Şunu ifade etmek gerek; Elimizde resmi takvim yok ama süreç bayramdan sonra başlayacak. Zaten yılsonuna kadar ilçe kongrelerinin yapılması gerekiyor. İl kongreleri 2018’e kadar sarkabilir. Ama öyle görülüyor ki AK Parti illerde yıl onuna kadar bütün kongrelerini tamamlayacak.

AK PARTİ GEBZE’NİN İFTARI 3 HAZİRANDA!

Gebze teşkilatları olarak ramazan ayı ile ilgili çalışmalarımızı tamamladık. Her ramazanda ilin istediği formatın haricinde birkaç tane daha ekstra program yaptık. Nasip olursa bunları bu dönemde uygulayacağız. Elimizden geldiği kadar ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere sahip çıkıp onlarla aynı sofrada olacağız. Bu sene teşkilat iftarımızı Gebze Tatlı kuyuda bulunan kapalı Pazar alanında 3 Haziranda yapacağız. Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Bu vesile ile Ramazan’ın ülkemize gönül coğrafyamıza tüm İslam âlemine birlik beraberlik getirmesini rabbimden niyaz ediyorum”

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim