• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:27Güneş 06:03Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:01Yatsı 21:31
    • 22°C Kocaeli
    • 22°C İstanbul
    • 27°C Ankara
    • 23°C Rize
  • BIST: 9716.77 -0.05
  • Altın: 2427.694 -0.04
  • Dolar: 32.5699 0.15
  • Euro: 35.0032 0.66

AK Parti Dilovası kenetlendi

AK Parti Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in açıklanmasının ardından AK Parti İlçe Teşkilatı önceki gün Milletvekili Cemil Yaman, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ve tüm aday adayları ile bir araya gelerek gövde gösterisi yaptı.
AK Parti Dilovası kenetlendi

AK Parti Dilovası İlçe Teşiklatı, Belediye Başkan adayı Hamza Şayir'in açıklanmasının ardından hareketli bir gün geçirdi.  İlçe Başkanı Osman Akbulut, Milletvekili Cemil Yaman ve Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın öncülüğünde teşkilatta önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut, Gençlik Kolları Başkanı emre Sarıca, aday adayları, meclis üyeleri ve çok sayıda partili bir araya geldi.

 ADAYIMIZA SAHİP ÇIKACAĞIZ

Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Osman Akbulut, "Önceki gün Genel Merkezimiz tarafından 31 Mart yere seçimlerinde Dilovası Belediye Başkan adayımız olarak Hamza Şayir arkadaşımız olarak belirlenmiştir. Adayımızın belirlenmesinin ardından bugün burada güzel bir tablo oluşturduk. Tüm aday adayı arkadaşlarımız burada. İşte AK Parti sevdası işte davamızın gücü budur. Herkese katılımdan dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonra içimizden biri olan ve uzun yıllardır teşkilatımızın bir çok kademesinde görev yapan Hamza Şayir arkadaşımıza sahip çıkacağız ve yine Dilovası Belediyesi'nde AK Kadrolarla yolumuza devam edeceğiz. Hedefimiz her zaman söylediğimiz gibi en az yüzde 50 oy almaktır. Bundan sonra durmak yok, 31 Mart gecesine kadar kenetlenerek hep birlikte çalışacağız."dedi.

KARDEŞLİK RUHUNU GÜÇLENDİRECEĞİZ

Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir, "Partimizin teveccühü ile Dilovası Belediye Başkanlığına aday gösterilmek benim için büyük onurdur. Bu onurlu görev için hiç durmaksızın çalışacağım. Yalnız benim çalışmam değil Dilovalı hemşerilerimizinde bana sahip çıkmasını istiyorum. İçinizden biriyim. Ben herkesin kardeşiyim. Bu güne kadar ayrım yapmadan Dilovası'nda kim olursa olsun iyi gününde kötü gününde yanında olduk. Hiçbir bir zaman ayrım yapmadık. Bundan sonra da ayrım yapmayacağız. Ben 48 bin Dilovalı hemşerimin belediye başkanı olacağım. Bizim için her zaman önceliğimiz birlik, beraberlik ve kardeşliğimiz olacaktır. Burada ki kardeşlik ruhunu daha da güçlendirmek ve Dilovası'na güzel hizmetler yapabilmek için yola çıkıyorum. Geçmişte belediye başkanlığı yapmış olan abilerimizin de tecrübelerinden faydalanarak Dilovası'na en güzel hizmetleri yapabilmek için hep birlikte çalışacağız. Allah çıktığımız bu yolda bizleri utandırmasın."dedi.

BİZİM KOLTUK SEVDAMIZ YOK

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ise yaptığı açıklama da "Partimiz Hamza Şayir arkadaşımızı açıkladıktan sonra bize düşen ona sahip çıkmaktır. Beş yıl boyunca Dilovalı hemşerilerime en güzel hizmeti yapabilmek için çalıştım. Bizim koltuk sevdamız yoktur. Biz önemli bir davaya hizmet ediyoruz. Biz ülkemizin geleceğini düşünüyoruz. Onun için adayımız kim olursa olsun biz bu davaya sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bize düşen artık bu saatten sonra Hamza kardeşimizin elinden tutup onun belediye başkanı olabilmesi için gece gündüz çalışmaktır. Yerel seçimler partimiz açısından çok önemlidir. Partimizin yoluna devam edebilmesi için yerel seçimlerden de başarılı çıkması gerekiyor. Bizde partimizin yarınlara daha güçlü şekilde yoluna devam etmesi için yine birlik ve beraberlik içerisinde kenetlenerek yolumuza devam edecek ve 1 Nisan'da koltuğu aday olan arkadaşımız Hamza Şayir'e teslim etmek istiyorum."dedi.

HEP BİRLİKTE KENETLENECEĞİZ

Toplantıda son olarak konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman "Bu seçim hem ülkemiz hem ilçemiz hem de partimiz için oldukça önemlidir. Cumhurbaşkanımız adayımızı açıkladıktan sonra bizde adayımızın arkasında durarak ona sahip çıkacak ve Dilovası'nda yeniden ak hizmetlere devam edilmesi için çalışacağız. Bizim için makam ve mevkilerin bir önemi yoktur. Bizler önemli bir davanın neferleriyiz. Bu davanın başarılı olabilmesi için Dilovası Belediyesi'nin yeniden AK kadrolar ile yoluna devam etmesi için, AK Parti'nin seçimlerden daha başarılı çıkması hepimiz için çok önemlidir. Cumhurbaşkanımızın ve partimizin bu seçimlerden güçlü bir şekilde çıkması sadece bizlerin umudu değildir. Tüm ülkemizin güçlü bir şekilde yoluna devam etmesi, hizmetlerin devamı için, daha büyük Türkiye için de önemlidir. Ayrıca güçlü Türkiye İslam coğrafyasının da umududur. Tüm dünya da mazlumların ve ezilenlerin umududur. Onun için Güçlü AK Parti için bu seçimlerden de en fazla oyu alabilmek için gece gündüz demeden hep birlikte kenetleneceğiz, çok çalışacağız ve kazanacağız."dedi.

whatsapp-image-2019-01-12-at-19.59.03.jpegwhatsapp-image-2019-01-12-at-19.58.30.jpegwhatsapp-image-2019-01-12-at-19.58.28.jpeg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim