• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:37Güneş 07:02Öğle 13:17İkindi 16:40Akşam 19:22Yatsı 20:41
    • 12°C Kocaeli
    • 13°C İstanbul
    • 11°C Ankara
    • 10°C Rize
  • BIST: 8794.28 0.87
  • Altın: 2238.118 -0.28
  • Dolar: 32.3387 0.08
  • Euro: 35.0865 -0.35

AK Parti Çayırova'da hedef 2019!

AK Parti Çayırova İlçe Başkanlığı, 16 Nisan referandum ve halk oylamasında gece gündüz demeden çalışan teşkilat mensuplarına teşekkür yemeği verdi. 
AK Parti Çayırova'da hedef 2019!

Düzenlenen programa AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Fikriye Çelik, Çayırova Meclis Üyesi Fulya Ebru Önder, AK Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyesi Ayşin Balcılar, AK Parti Çayırova Kadın Kolları Hacer Banu Çürüksuludemir, AK Parti Çayırova Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler ve çok sayıda partili katıldı.

ÇAYIROVA ÇOK BÜYÜK BİR EKİP
Düzenlenen program da açılış konuşmasına teşkilat mensuplarına teşekkür ederek başlayan AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç, "Seçim öncesi ve seçim günü gece gündüz demeden gerçekleştirdiğiniz çalışmalar için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Biz Çayırova olarak gerçekten çok büyük bir ekibiz, belediye başkanımız her zaman teşkilatımızın yanında, meclis üyelerimiz deseniz keza yine öyle. Kadın ve Gençlik kollarımız, mahalle teşkilatlarımız hep birlikte ülkemizin geleceği için bırakın taşın altına elini koymayı vücudunu koymuş bir Çayırova teşkilatıdır. Bundan sonra her seçimden sonra bir sonraki seçimin hesabını iyi yapmak lazım. Türkiye artık bir sistem değişikliğine gitti. Bu sistem değişikliğini teşkilatlar olarak çok iyi anlamalıyız. Çıkan sonucu çok iyi analiz etmeliyiz. Ben bir kez daha Belediye Başkanımıza teşekkür etmek istiyorum çünkü Çayırova’ya gerçekten çok büyük bir katkısı oldu" dedi.

ANKARA’YA 5 OTOBÜS GİDECEĞİZ
21 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek olan kongre için Çayırova’dan 5 otobüs gideceklerini de belirten Kılıç, "Pazar günü gerçekleşecek olan kongremiz için Çayırova olarak 5 otobüs kaldıracağız. Bu anlamda da belediye başkanımıza gerçekten çok teşekkür ediyorum, çünkü otobüs için kendisine söyledik ve başkanımız ricamızı kırmayarak bize Pazar günü için 5 otobüs tahsis edeceğini belirtti" dedi.

YENİ ROTAMIZ 2019 SEÇİMLERİ
2019 seçimlerinin önemini vurgulayan Kılıç, "Önümüzde 2019’da gerçekleşecek büyük bir seçim var. Bu seçimi almak isteyen kim varsa 50+1 almak zorunda. Biz AK teşkilatı olarak bugüne kadar kimseyi ayrıştırmadık, kimseyi ötekileştirmedik. 16 Nisan seçiminde de 7 Haziran seçiminde olduğu gibi halkımız bize çok güzel bir mesaj verdi. Biz bu mesajı doğru analiz edip bir sonraki seçim için daha çok çalışıp, insanlara köprü olup, yanlarında olmaya dertleriyle dertlenip, sevinçleriyle sevineceğiz. Teşkilatçılık zordur ama bizler için bundan sonraki süreç daha zor olacak. Bu yüzden zorlukların üstesinden gelip daha fazla çalışıp gerekirse halkımız için daha fazla yorulacağız. 15 yıldır bu teşkilatın içinde olmaktan, bu ülke için bu millet için çalışmaktan gurur ve onur duyuyorum. Sizlerin de benimle aynı duygularda olduğunuzu biliyorum, bu anlam da hepinize tekrardan göstermiş olduğunuz özveri ve çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. 
 
ÖNEMLİ BİR SINAVI DAHA ANLIMIZIN AKIYLA GEÇTİK
Kılıç’ın ardından konuşan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ise, teşkilat mensuplarına teşekkür ederek, "Daha önceki seçimlerde de olduğu gibi 16 Nisan seçiminde de zaferi göğüsledik. Çayırova olarak bu bizde alışkanlık haline geldi. Çayırova’da Yüzde 60’ın altında oy almıyoruz. Kocaeli de 56.7 Türkiye genelinde ise yüzde 51.5 civarında oy aldık. AK Parti ailesi olarak önemli bir sınavdan daha geçtik. Bu elbette ki sizlerin göstermiş olduğu özveri ve çalışmalardan kaynaklanıyor. Ben bu anlamda hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. 

ALDIĞIMIZ OY EKİP ÇALIŞMASININ SONUCUDUR
Demirci sözlerini şöyle sürdürdü; "Ama bu hizmetlere bu oylar az değil. Gerçekten çalışmadan olmuyor. Çayırova’da çok iyi bir oy aldık. Yüzde 60 küçümsenecek bir oy değil halkımız yapmış olduğumuz hizmetlerin karşılığını oylarıyla gösteriyor. Kadın ve gençlik kollarımız, mahalle teşkilatlarımızın her bir kademesi ciddi bir çalışma ve özveri gösterdi. Çayırova Belediyesi olarak bizde hem kendi çalışmalarımızı yapıp hem de sizlerin yaptığı çalışmalara katıldık. Bu yüzde 60 oy bir ekip çalışmasının sonucudur."

Düzenlenen program da teşkilat mensuplarına teşekkür belgesi de verildi. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim