• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:20Güneş 06:47Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:31Yatsı 20:52
    • 20°C Kocaeli
    • 19°C İstanbul
    • 22°C Ankara
    • 17°C Rize
  • BIST: 9079.97 3.10
  • Altın: 2302.652 1.18
  • Dolar: 32.3066 0.26
  • Euro: 35.0883 0.06

AK Dilovası'nda komisyon kuruldu

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, bir basın toplantısı düzenleyerek seçim komisyon başkanı ve yönetimini tanıtarak süreç içerisinde izlenilecek yol haritası ile ilgili bilgiler verdi.
AK Dilovası'nda komisyon kuruldu

Basın toplantısına İlçe Başkanı Osman Akbulut, Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut, Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca ve komisyon üyeleri katıldı.

KOMİSYONUMUZU BELİRLEDİK

AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatında düzenlenen basın toplantısında seçim çalışmaları hakkında bilgiler veren İlçe Başkanı Osman Akbulut, öncelikli olarak seçim komisyonu oluşturduklarını komisyon başkanlığında Murat Güldal'ın görev yapacağını komisyonda ise Muhammet Korgan, Mahmut Kocabay, Yavuz Celep, Saim Karakaya, Hamza Şayir, Bulut Tezcan, Kübra Turan, Ebru Bağri'nin yer aldığını açıkladı.

ADAY ADAY BAŞVURULARINI ALIYORUZ

Seçim Komisyonunu basına tanıtmasının ardından komisyonun çalışmaları ve seçim süreci ile ilgili olarak izlenecek yol haritası hakkında da açıklamalarda bulunan Başkan Akbulut, "31 Mart yerel seçimleri ile ilgili çalışmalarımız her geçen gün şekilleniyor. Şuan ki süreçte belediye başkan aday adayları başvuruları sürüyor. Bu anlamda başvuruları kabul edecek olan Seçim Komisyonumuzu şekillendirdik. Arkadaşlarımız 5 Kasım da başlayan ve 12 Kasım'da son bulacak belediye başkan aday adayları başvurularını kabul edecekler. Komisyonumuz sabah 10:00 ile 17:00 saatleri arasında teşkilatımızda olacak ve aday adayı başvurularını kabul edecekler. Randevulu başvuru yapacak olanlar içinde belirlenen gün ve saatte başvuruları kabul edecekler.

ADAY ADAYLARINDAN 7 BİN LİRA ALINACAK

Adaylık başvuruları için İl Başkanlığımızın belirlediği 3 bin lira Aday adaylık ücreti, 2 bin lira İlçe Teşkilatına bağış ve 2 bin lira da İl teşkilatı hesabına yatırılan bir bağış şeklinde olacak. Bayan aday adayları için %50, engelli aday adayları için de %75 indirimli şekilde ücretleri alınacak.

1 ARALIK'A KADAR İSTİFA YOK

Sürecimiz yeni gelen bilgiler ile devam ediyor. Genel merkezimizden yeni gelen talimata göre İl ve İlçe Başkanları ve yöneticileri, Kadın ve Gençlik Kolları yöneticileri 1 Aralık öncesi istifa edemeyecekler.      

ADAY ADAYLARI KENDİLERİNİ TANITACAK

12 Kasım'a kadar başvurularını yapacak olan aday adayı arkadaşlarımız için teşkilat olarak bir tanıtım toplantısı organize edeceğiz. Tüm aday adayı arkadaşlarımızı belirleyeceğimiz tarihte bir araya getirerek her birinin kendisini tanıtmasını ve düşüncelerini aktaracağımız bir toplantı gerçekleştireceğiz.

TEMAYÜL YAPILACAK

İlerleyen gündeler de İl ve ilçe yönetimleri, kadın ve gençlik kolları başta olmak üzere belediye başkanlarımız, meclis üyelerimiz, mahalle başkanlarımız ve partimizin belirleyeceği teşkilat üyeleri ile bir temayül yoklaması yapılacak. Bu temayül yoklaması tarihi de ilerleyen günlerde belirlenecek.

MECLİS ÜYELİĞİ BAŞVURULARI İLERLEYEN GÜNLERDE BAŞLAYACAK

Belediye Başkan aday adayı başvurularının ardından belediye meclis üyesi aday adayları başvurusu süreci başlayacak. 3 Aralık 2018 son olmak kaydıyla partimize meclis üyeliği aday adaylığı ile ilgili yapılacak başvuruları komisyonumuz kabul edecek. Şuan için meclis üyeliği için başvuruları sonra alacağız. Bunun duyurusunu da ilerleyen günlerde yapacağız. Başvuracak olan arkadaşlardan da 2 bin lira bağış alınacak. Meclis üyesi başvurularında da ciddi bir şekilde çalışma yapacağız. İlçemize daha güzel hizmet edebilecek, belediye başkanımıza katkı sağlayacak meclis üyeleri istiyoruz."dedi.

GÜLDAL, "TİTİZ BİR ÇALIŞMA YAPACAĞIZ"

Komisyon Başkanı Murat Güldal'da yaptığı açıklama da başvuracak olan aday adaylarımız tamamen genel merkezimizin düzenlediği sistem üzerinden başvurularını alacağız. Aynı anda İl Başkanlığımız ve Genel Merkezimiz başvuruları görecek. Titiz bir çalışma ile tüm başvuruları aksilik yaşanmadan alacak ve 12 Kasım'a kadar en iyi şekilde atlatacağız."dedi.  

AKBULUT, VATANDAŞA ÇAĞRIDA BULUNDU

Bu seçim süreci öncesi 50 bin nüfusu geçeceğini umuyorum. TOKİ konutlarında oturumlar başlıyor. Bunlarla birlikte 50 bini geçeriz. Ayrıca ilçemizde ciddi oranda burada oturan ancak kaydı memleketinde olan vatandaşlarımız var. Bunların kayıtlarını buraya almalarını istiyoruz. Nüfusumuzun 50 bini geçmesi halinde meclis üyeliğimizin artması dışında birçok alanda hem ilçemize hemde vatandaşımıza katkısı olacaktır.

HEDEFİMİZ EN AZ YÜZDE 50 OY ALMAK

Son olarak 31 Mart'a kadar sürecek olan bu süreci birlik ve beraberlik içerisinde atlatmak için hem ana kadememiz hem kadın kollarımız hem de gençlik kollarımız en iyi şekilde hazırlanıyoruz. İlerleyen süreçte Genel Merkezimizin belirleyeceği adayımızın etrafında kenetlenerek yola çıkacağız. Hedefimiz en az yüzde 50 oy almaktır. Seçilemeyecek arkadaşlarında yine birlik ve beraberlik içerisinde bizimle yol yürüyeceklerine inanıyorum. Her şey nasip kısmet. Siyaset uzun soluklu bir yoldur. Bugün aday olmayanlar yarın belki de kendilerine nasip olacak. Hepimizin ortak amacı ilçemize en iyi hizmeti yapabilmektir."dedi.  

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim